Ben mavi aldım. Daha seremedim o ayrı
Benim eşim de hastalanmış çok kötüyüm diyor oh olsun diyecektim neyse dedimgörümcem duymasın
Antrasit alacağım artık sisli yeşil girmiyor stoklara
Gelmesin kimsenin başına yaa kimse huzursuzluk yaşamasınİnsanın başına gelmeden karşıdakini anlamıyor ankaaa
Kolay gelsin baya zor geçecek sanırım. Kreşe çabuk alışır inşallah kuzu.
Çok güzel olacak ama en sonunda zevkine çok güveniyorum seninAlışır diye tahmin ediyorum.
Evet ya bir tatile gidelim de sırayla hepsine el atacağız.
bugün yan odadan abla diyorki tazminatını harcama lazım olur.
abla dedim bana mutfakta lazım.
gösterdim fotoğrafları hak verdi
İnstagramda almayı düşündüğünüz ürünlerin fiyatlarını bu günlerde kontrol edin indirim olabilir yzıyordu. Benim de spor ayakkabı almam lazım baya eskidiler bulamadım indirim olan yer
Ayakkabı mı? Benim acil almam lazım baya kötü oldularyaz sonu indirime girer artık.
Çok güzel olacak ama en sonunda zevkine çok güveniyorum senin
Ne kadar uzun kiben de güveniyorum ama ustalara güvenmiyorum.
Kim geldiyse söylediklerime anlamsızca baktılar
mesela duvarı koyu gri boya aldık adam emin olamadı bu çok koyu diyorbiliyorum seçtikte aldık
avizeler çiftli uzun olcak diyorum uzun kafanıza çarpmaz mı diyolar
daha neler neler
Ayakkabı mı? Benim acil almam lazım baya kötü oldular
Ne kadar uzun ki
2,5 metre yoktur herhalde
Aynen ya çeyrek altından pahalıEvet fiyatları düşer gerçi spor ayakkabı hep pahalı oluyor.
İyi bariNormalde alnımıza geliyor boyu ama masa üstünde olduğu için kör noktada kalıyor çarpma durumu olmuyor
Anka burdasın hissediyorumBen gidiyorum 6 ya kadar yokun gelirsem muhattap olmayın benle oyalanmayayım
ben de 2 yaşındaki kızıma alıcam, küçük geiyor ayakkabılarıAyakkabı mı? Benim acil almam lazım baya kötü oldular
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?