Yok canim ya benim kendime vakit ayırmam gerek sadece yatıp tavani izlesem de olur. Sen calisiyomusun 24 saat birlikte olmak yorucu oluyo bide benim oglum tepemden inmiyo tek başına oynamiyo etkinlik kitabını getirdi bugun bana sorularını suruyo hangisi farkli göster bakalim diye

Herkese günaydın.

Dün planladığım öncesi-sonrası temizlik düşüncem, kızımın köprücük kemiğindeki küçük kırık sebebiyle gerçekleştirilemedi.
Canım merhaba, benim kızımında kırılmıştı, 10 güne kalmadı geçti İnan. Bandajı kendi çıkarıyordu artık, düşün biraz toparlandığı dönemde işte. Sonra orada fındık gibi bişi oldu, doktorumuz onun olmasının iyi bişi olduğunu söylemişti, baştan da uyarmıştı. Sonra çıkardık eski yaramazlığa devam etmişti Büyükte kırık 2-3 ayda iyileşmiyor ama çocuklarda şükür ki hemen iyileşiyor, hiç korkma, çok geçmiş olsun.

Sağol canım içime su serptin. insan ağrısı olduğunu görünce içi gidiyor.

bazı anneler çocuklarına nasıl işkenceye izin veriyorlar anlamıyorum.

dün akşam duş aldırdım kıza, bi köprücük kemiği görünürken öteki sanki içe çökmüş gibiydi.
Doktor kontrolüne kadar kemik ne durumda diye merakım devam edecek.

Ben yeni okudum canım çok çok geçmiş olsun

Ve senin şu an en verimli vaktin, okuldaki teneffüsler ve öğle arası vakitleri gibi görünüyor.
Not girme ve yazılı okumalarını bu şekilde halledebilirsin diye düşünüyorum. eve gelince de o streslerin olmayacağından evde daha sakin olursun, çocuğunla ilgilenirsin.
Belki senin stresin sebebiyle de uyuyamıyordur.
Siz çocuğunuzla yatarken, baba mahsus dış kapıyı açıp kapatsın ben işe gidiyorum diye. O gitti sansın. belki bu da bi çözüm olabilir.
Ya da baba da yatsın, "baba uyudu" dersin.

4 aydır birlikteyiz izindeydim. 7/24 bi arada olmak daha zor. Aynen benimki de boya kalemlerini getiriyor şunu çiz bunu çiz, hamur desen aynı şekilde. Bu nesil üşengeç valla

Baba uyudu dersem ağlamaya başlıyor. Ama kapı olayı çok mantıklı deneyeceğim. Teşekkürler.
Geçen sene okul işlerimi hep okulda hallettim ama bu sene bebekten ötürü az dersim var ve aram yok ondan istiyorum biraz erken uyusun çünkü okulda halledecek zamanım olmayacak

Gündüz uyuyorsa gece geç uyuyor.
uyumuyorsa 9 civarı finito :)

Dün saçlarımı boyattım
eve geldim yemek yaptım
2 mak çamaşır yıkadım
mutfağı topladım
sabahta çamaşır serdim işe geldim

bugün yemek yapılacak
etraf toplanacak
bavul hazırlığına devam
duş ve bakımlar yapılır.
çantamı düzenleyeceğim.

Ay ben de dün akşam

-1 makine çamaşır yıkadım.
Baktım ki deterjan gözü bana bakıyor

-Deterjan gözünü temizledim.
-banyo paspaslarını silkeledim.
-evi süpürdüm.
-katlanacak çamaşırları katladım.
-nevresimimi değiştirdim.
-kızı babası yıkadı. ben de uyuttum

Kızlar mutlaka deneyin benim kuzular çok sevdi
Benim robotum iyi olmadığı için badem ezmesi güzel olmadı ona rağmen çok beğendiler.

Öğleden sonra iş yapıyordum ki kalorifer boyamaya geldiler.
daha yeni oturabildim işlerin başına.
hadi bakalım bu sefer işler bitecek
kafayı bulmazsam kokudan

Eylül artık geceleri süt istemiyor
çocuk sütünden normal süte geçtik o sebepten olabilir.
hem de bırakması iyi oldu bu şekilde akşamları yemek yemeye odaklanıyor.
önceden süt içeceğim zaten modun da trip atıyordu bize :)
o sebepten tatil sonrası kahvaltı ve akşam yemeklerine daha dikkat etmem gerekiyor.

birde rutinlerde değişiklik yapacağım
işten eve geldiğimde ev toplu olmalı
akşam çamaşır bulaşık işleri bitmiş olmalı
hafta sonları genel temizlik yapılmalı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…