Yok canim ya benim kendime vakit ayırmam gerek sadece yatıp tavani izlesem de olur. Sen calisiyomusun 24 saat birlikte olmak yorucu oluyo bide benim oglum tepemden inmiyo tek başına oynamiyo etkinlik kitabını getirdi bugun bana sorularını suruyo hangisi farkli göster bakalim diyeHaklısın aslında kendime zaman ayırmaktan kastım mesela not girmem gerekiyor yazılı okumam gerekiyor ama yok uyanıkken de yaptırmıyor uyumasını beklersem gece yarısı oluyor. Yoksa akşam kendim için yapacağım en güzel şey uyumak başka bir hedefim yok.
Evet babası evde yokken 9.30 da uyutmayı başardım bi kaç sefer. Ama babası evdeyse baba da baba diye ağlıyor. O gelince yine uyumuyor. Kreşe bu sene gitmeyecek seneye artık. Çocuk dediğinde biraz erken uyumalı yaw. Saat 10a bile razıyım ben ama 10u geçsin istemiyorum.
Canım merhaba, benim kızımında kırılmıştı, 10 güne kalmadı geçti İnan. Bandajı kendi çıkarıyordu artık, düşün biraz toparlandığı dönemde işte. Sonra orada fındık gibi bişi oldu, doktorumuz onun olmasının iyi bişi olduğunu söylemişti, baştan da uyarmıştı. Sonra çıkardık eski yaramazlığa devam etmiştiHerkese günaydın.
Dün planladığım öncesi-sonrası temizlik düşüncem, kızımın köprücük kemiğindeki küçük kırık sebebiyle gerçekleştirilemedi.
Sağol canım içime su serptin. insan ağrısı olduğunu görünce içi gidiyor.Canım merhaba, benim kızımında kırılmıştı, 10 güne kalmadı geçti İnan. Bandajı kendi çıkarıyordu artık, düşün biraz toparlandığı dönemde işte. Sonra orada fındık gibi bişi oldu, doktorumuz onun olmasının iyi bişi olduğunu söylemişti, baştan da uyarmıştı. Sonra çıkardık eski yaramazlığa devam etmiştiBüyükte kırık 2-3 ayda iyileşmiyor ama çocuklarda şükür ki hemen iyileşiyor, hiç korkma, çok geçmiş olsun.
Ben yeni okudum canım çok çok geçmiş olsunSağol canım içime su serptin. insan ağrısı olduğunu görünce içi gidiyor.
bazı anneler çocuklarına nasıl işkenceye izin veriyorlar anlamıyorum.
dün akşam duş aldırdım kıza, bi köprücük kemiği görünürken öteki sanki içe çökmüş gibiydi.
Doktor kontrolüne kadar kemik ne durumda diye merakım devam edecek.
Haklısın aslında kendime zaman ayırmaktan kastım mesela not girmem gerekiyor yazılı okumam gerekiyor ama yok uyanıkken de yaptırmıyor uyumasını beklersem gece yarısı oluyor. Yoksa akşam kendim için yapacağım en güzel şey uyumak başka bir hedefim yok.
Evet babası evde yokken 9.30 da uyutmayı başardım bi kaç sefer. Ama babası evdeyse baba da baba diye ağlıyor. O gelince yine uyumuyor. Kreşe bu sene gitmeyecek seneye artık. Çocuk dediğinde biraz erken uyumalı yaw. Saat 10a bile razıyım ben ama 10u geçsin istemiyorum.
4 aydır birlikteyiz izindeydim. 7/24 bi arada olmak daha zor. Aynen benimki de boya kalemlerini getiriyor şunu çiz bunu çiz, hamur desen aynı şekilde. Bu nesil üşengeç vallaYok canim ya benim kendime vakit ayırmam gerek sadece yatıp tavani izlesem de olur. Sen calisiyomusun 24 saat birlikte olmak yorucu oluyo bide benim oglum tepemden inmiyo tek başına oynamiyo etkinlik kitabını getirdi bugun bana sorularını suruyo hangisi farkli göster bakalim diye
Baba uyudu dersem ağlamaya başlıyor. Ama kapı olayı çok mantıklı deneyeceğim. Teşekkürler.Ve senin şu an en verimli vaktin, okuldaki teneffüsler ve öğle arası vakitleri gibi görünüyor.
Not girme ve yazılı okumalarını bu şekilde halledebilirsin diye düşünüyorum. eve gelince de o streslerin olmayacağından evde daha sakin olursun, çocuğunla ilgilenirsin.
Belki senin stresin sebebiyle de uyuyamıyordur.
Siz çocuğunuzla yatarken, baba mahsus dış kapıyı açıp kapatsın ben işe gidiyorum diye. O gitti sansın. belki bu da bi çözüm olabilir.
Ya da baba da yatsın, "baba uyudu" dersin.
3 yaş civarı çocuğu olanlar gece nasıl uyutuyorsunuz?
Saat kaçta uyuyor?
Uyku rutininiz var mı?
Yatağa girdikten sonra ne kadar sürede uyuyor?
Bıraksam 12 ye kadar uyumaz. WC-diş fırçalama-Kitap okuma şeklinde bir rutin oluşturmaya çalışıyorum. Ama kalın bi masal kitabını bitiriyorum yok uyumuyor. Yanına uzanıp uyuyorum uyanıyorum yok uyumamış oluyor. Dün 9 da gittik yatağa 11e doğru uyudu. Bir noktadan sonra babasını istiyor. Gelmezse ağlıyor falan filan. Bu durum beni geriyor. Kendime hiç zaman kalmıyor. Okulla ilgili bi işim olsa yapamıyorum. Siz ne durumdasınız ?
Dün saçlarımı boyattım
eve geldim yemek yaptım
2 mak çamaşır yıkadım
mutfağı topladım
sabahta çamaşır serdim işe geldim
bugün yemek yapılacak
etraf toplanacak
bavul hazırlığına devam
duş ve bakımlar yapılır.
çantamı düzenleyeceğim.
Aaaa aynı bizim evdeki halı
Sen bundan alsan halının kirlendiği belli olmaz o zamanAaaa aynı bizim evdeki halısürekli mercimek bulgur kek döküyorlar
kiri içine ne güzel
kiri içine ne güzel
Alip eve serene de benden olsun selam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?