Her işi yaptım aferin bana. Kednime bu kadar tebrik ettim bı odanın yeri değiştirdim çok severim yer değiştirmeyi aynı kalirsa sıkılıyorum
Daha yemek yapmadım eşim tavuk alırım deyince kurtuldum biraz dans edeyim ama bittim
Çamaşır çalışıyordum aşacak bı o kaldı yıkama kadar ben rahatlayim

migi kolay gelsin :)

Kolay gelsin.
İnş yeni ev yeni güzel başlangıçlar olur.
Taşınmak çok zor geçecek bu günlerde

selam kızlar, işe başladım, büyüğü okula alıştırma sürecindeyim, daha sık aktif olabilirim artık sanırım, Mia- iyi tatiller canım, bizde gideriz ama ay sonu gibi belki.

okula başlayan tüm öğrencilerimize başarılar diliyorum

Günaydınlar herkese
İyi Bi hafta olur inşallah
Halsizlikle başetmeye çalışıyorum hala.
Sanırım tum hamileligim böyle geçecek..

Cok yorgunum, gecen hafta daha az calismis olmama ragmen.
Bu hafta yine yogun bir hafta olacak, fazla temizlik yapmaya zamanim olcagini dusunmuyorum.
Haftaya telafi ederim. Evde cok sebze felan var diye dun kayinvalidemi cagirdim, dun onlarda olmamiza ragmen siz gelin dedi. Resmen gelmek istemiyorlar.
Benimde hergun hergun onlara gidesim yok.

Merhabalar, benim de oğlum 3.5 yaşın da çok zor uyuyor dediğiniz gibi bıraksam gece 12 yi geçiyor uykusu. Yanına yatıyorum bazen sallıyorum ama yok uyumuyor. Gündüzleri uyuyor. Uyumasa eziyet ediyor. Gündüz uykusu uyuduğu için sanırım gece uyumak istemiyor. Şimdi kreşe başladık. Bir düzen oturtucaz inşallah. Erken uyutmayı planlıyorum. Sabahları da kreşe gidecek yorulur diye düşünüyorum. Hangi kitapları okuyorsunuz çocuğunuza bana da fikir olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…