Patronu çok konuşuyor bende Ekrem imamogluna benzettim ama o adamı severdim o yüzden bant yedim begenmediler yorumu..İmamoğlu mesajın mı yoksa
Ben ipsiz zipliuorim en az 300 bacağım ağrıyorMaşallah canım yap
Ben de ip atlıyorum her gün 1000 ip
zorlama o zaman kolay hareketler yap canımBen ipsiz zipliuorim en az 300 bacağım ağrıyor
Her işi yaptım aferin bana. Kednime bu kadar tebrik ettim bı odanın yeri değiştirdim çok severim yer değiştirmeyi aynı kalirsa sıkılıyorum
Daha yemek yapmadım eşim tavuk alırım deyince kurtuldumbiraz dans edeyim ama bittim
Çamaşır çalışıyordum aşacak bı o kaldı yıkama kadar ben rahatlayim
Bende oglumla ev topluyorum hala yarin taşınıyoruz insallah. Yeni evi temizliğini yapiyolar bugun yarin da eşyalar gidecek bakalim bide yerleşmesi var. Inşallah bu ev bizim icin hayırlı olur. Bi kac gundur kabus görüyorum hep bu evde etkilendiğim baska olaylarda oldu. Inşallah diğer ev bizim icin hayırlı olacak insallah. Yoksa ben burda kaldıkça daha kötü olacağıma eminim.
Tayin olmadan bu gunlerin hayalini kuruyodum ama mutlu olmama izin yok.. yorgunum çok
ben de atlıyorum arada amaç 30 tanecik bi de kendimi spor yapıyor sanıyordumMaşallah canım yap
Ben de ip atlıyorum her gün 1000 ip
İyi tatiller iyi eğlenceler canımKızlar ben çıkıyorum buralar size emanet.
Senin sezaryen değil mi canım sen atlama zaten. Ben 100-200 derken 1000 atlıyorum artık. Haftaya 1500 denicemben de atlıyorum arada amaç 30 tanecik bi de kendimi spor yapıyor sanıyordum
Maşallah sanaSenin sezaryen değil mi canım sen atlama zaten. Ben 100-200 derken 1000 atlıyorum artık. Haftaya 1500 denicem
Merhabalar, benim de oğlum 3.5 yaşın da çok zor uyuyor dediğiniz gibi bıraksam gece 12 yi geçiyor uykusu. Yanına yatıyorum bazen sallıyorum ama yok uyumuyor. Gündüzleri uyuyor. Uyumasa eziyet ediyor. Gündüz uykusu uyuduğu için sanırım gece uyumak istemiyor. Şimdi kreşe başladık. Bir düzen oturtucaz inşallah. Erken uyutmayı planlıyorum. Sabahları da kreşe gidecek yorulur diye düşünüyorum. Hangi kitapları okuyorsunuz çocuğunuza bana da fikir olsun3 yaş civarı çocuğu olanlar gece nasıl uyutuyorsunuz?
Saat kaçta uyuyor?
Uyku rutininiz var mı?
Yatağa girdikten sonra ne kadar sürede uyuyor?
Bıraksam 12 ye kadar uyumaz. WC-diş fırçalama-Kitap okuma şeklinde bir rutin oluşturmaya çalışıyorum. Ama kalın bi masal kitabını bitiriyorum yok uyumuyor. Yanına uzanıp uyuyorum uyanıyorum yok uyumamış oluyor. Dün 9 da gittik yatağa 11e doğru uyudu. Bir noktadan sonra babasını istiyor. Gelmezse ağlıyor falan filan. Bu durum beni geriyor. Kendime hiç zaman kalmıyor. Okulla ilgili bi işim olsa yapamıyorum. Siz ne durumdasınız ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?