yardımcı benim hayatımı kurtarıyor gerçekten bi nevi :)inciitanesi 2 haftada bir 130 a gelecek
Haftada 1 100 alıyormuş. Çok düzenli ve temiz çalışıyor. Önceki gelen yardımcı bayandan memnun kalmamıştım. O daha az alıyordu. Sabah 8 de bitene kadar yapıyormuş ortalama saat 2 ye kadar falan. Bakalım inşallah iyi olur
ben artık mesala banyo wc asla yıkamıyorum nevresim değiştirmiyorum toz alıp süpürge de tutmuyorum. evde sadece yemek işi bende o kadar ki o bile hamiş olduğumdan zorluyor beni :)inciitanesi 2 haftada bir 130 a gelecek
Haftada 1 100 alıyormuş. Çok düzenli ve temiz çalışıyor. Önceki gelen yardımcı bayandan memnun kalmamıştım. O daha az alıyordu. Sabah 8 de bitene kadar yapıyormuş ortalama saat 2 ye kadar falan. Bakalım inşallah iyi olur
OkulA da başladığım için benim için de iyi olacak inşallah. Kalan zamanını çocuklarıma ayırabilirim :)ben artık mesala banyo wc asla yıkamıyorum nevresim değiştirmiyorum toz alıp süpürge de tutmuyorum. evde sadece yemek işi bende o kadar ki o bile hamiş olduğumdan zorluyor beni :)
öğretmensiniz degilmi:)OkulA da başladığım için benim için de iyi olacak inşallah. Kalan zamanını çocuklarıma ayırabilirim :)
13 haftaydı değil mi doğum izni, hiç rapor falan aldın mı, benim de şubatın başı görünüyor şuanda, dün biraz baktım dönem tam kapanmıyor şimdiden nasıl yaparım diye dertlendim azıcıkOkulA da başladığım için benim için de iyi olacak inşallah. Kalan zamanını çocuklarıma ayırabilirim :)
toplam 16 hafta13 haftaydı değil mi doğum izni, hiç rapor falan aldın mı, benim de şubatın başı görünüyor şuanda, dün biraz baktım dönem tam kapanmıyor şimdiden nasıl yaparım diye dertlendim azıcık
37de zorunlu olarak ayrılınca 13 kalıyor sanırım geriye, 3 hafta oradan gidiyor, umarım yanlış biliyorumdur tabitoplam 16 hafta
bende aynı şeyi istiyorum gitsemde dinlensemGünaydınlar
Dün çok yorgundum
eve gidince duş aldım ve hiç iş yapamadım.
iş yeri ve ev baya dağınık işler birikmiş durumda
önce 1 bardak çay alayım sonra sırayla işleri yapacağım.
Şu tatile gitsek dinlensem yahu
ben 37. haftanın sonuna kadar çalıştım.evde bir hafta durdum 38. haftanın sonunda sezeryana alındım.hesaplamalarını kalem kalem tut.bazı kurumlarda izinli olduğu dönem rapor alıp o iznide doğum sonrası iznine ekleten varmış.benim kurum kabul etmemişti.atıyorum doğum öncesi izne ayrılıyorsun doğumla alakasız bi rahatsızlıktan rapor alıyorsun.hem mantıklı hem mantıksız bi durum.37de zorunlu olarak ayrılınca 13 kalıyor sanırım geriye, 3 hafta oradan gidiyor, umarım yanlış biliyorumdur tabi
Aynı şeyi az önce ben düşündüm. Ev bir türlü derli toplu olmuyor en güzeli sanırım. Umarım uygulayabilirmBir zamanlar çeyiz alışverişleri, kıyafet, eşya derken kızım doğduktan sonra minimal yaşam serüvenime başlamış oldum.
Sürekli bitmeyen ev işlerinde bu süreci hızlandırdı diyebiliriz.
Evin dağınıklığı negatif enerjisini üzerimden atmak istiyorum.
Deneyimlerimi paylaşacağım burada.
Evet cnm :)öğretmensiniz degilmi:)
yeni dönemde öğrencilerimize öğretmenlerimize başarılar diliyorum az kaldi:)Evet cnm :)
Evet 37. Haftaya kadar çalışınca Doğum sonrasına 13 hafta kalıyor. Bence hiç dert etme 2 ay rapor her türlü bulursun. Şimdiden araştır kimler veriyor diye. Ben bu Doğumda kullanmadım. Yaz tatili araya girince erken başladım. Ama ilk oğlumda 3 hafta rapor almıştım. Sıkıntı etme onu halledilir.13 haftaydı değil mi doğum izni, hiç rapor falan aldın mı, benim de şubatın başı görünüyor şuanda, dün biraz baktım dönem tam kapanmıyor şimdiden nasıl yaparım diye dertlendim azıcık
Teşekkürleryeni dönemde öğrencilerimize öğretmenlerimize başarılar diliyorum az kaldi:)
Aynı şeyi az önce ben düşündüm. Ev bir türlü derli toplu olmuyor en güzeli sanırım. Umarım uygulayabilirm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?