inciitanesi 2 haftada bir 130 a gelecek
Haftada 1 100 alıyormuş. Çok düzenli ve temiz çalışıyor. Önceki gelen yardımcı bayandan memnun kalmamıştım. O daha az alıyordu. Sabah 8 de bitene kadar yapıyormuş ortalama saat 2 ye kadar falan. Bakalım inşallah iyi olur

yardımcı benim hayatımı kurtarıyor gerçekten bi nevi :)

ben artık mesala banyo wc asla yıkamıyorum nevresim değiştirmiyorum toz alıp süpürge de tutmuyorum. evde sadece yemek işi bende o kadar ki o bile hamiş olduğumdan zorluyor beni :)

ben artık mesala banyo wc asla yıkamıyorum nevresim değiştirmiyorum toz alıp süpürge de tutmuyorum. evde sadece yemek işi bende o kadar ki o bile hamiş olduğumdan zorluyor beni :)
OkulA da başladığım için benim için de iyi olacak inşallah. Kalan zamanını çocuklarıma ayırabilirim :)

OkulA da başladığım için benim için de iyi olacak inşallah. Kalan zamanını çocuklarıma ayırabilirim :)
13 haftaydı değil mi doğum izni, hiç rapor falan aldın mı, benim de şubatın başı görünüyor şuanda, dün biraz baktım dönem tam kapanmıyor şimdiden nasıl yaparım diye dertlendim azıcık

toplam 16 hafta

günaydınlar
dün bütün ev silindi.mutfak yatmadan toplandı.banyo ve wc bir eve geçtikten sonra yıkandı birde yatmadan.malum eğitim döneminden.ayakkabılara el attım.yaklaşık 10 na yakın ayakkabı ve terlik attım.1 koca kutuda verilmek için ayrıldı.eşimin gözü döndü.sabah attığım ayakkabılardan birini kapının ağzına bırakmış.hatıra kalsın diye( düğün ayakkabım.kullanılmadığından altı açılmış baya)onarım işini yaparım ben dedi.

Günaydınlar
Dün çok yorgundum
eve gidince duş aldım ve hiç iş yapamadım.
iş yeri ve ev baya dağınık işler birikmiş durumda
önce 1 bardak çay alayım sonra sırayla işleri yapacağım.
Şu tatile gitsek dinlensem yahu

bende aynı şeyi istiyorum gitsemde dinlensem

Herkese günaydın.

dün akşam ben de iş yapmadım.
iş yerimiz çok koşturmacalıydı yorulmuştum dinlendim.

kızım babaannesinde yediği için karnı tok oluyor. ben de uzun süredir evde yemek yapmayı da bıraktığımdan, dün eşim yemek yaptı kendine. (iş başa düşünce oluyormuş demek ki)

geçen gün de çamaşır makinesine çamaşırlarını atıp yıkattı ve astı. (iş başa düşünce oluyormuş demek ki)

bana da dinlenmek kaldı.

37de zorunlu olarak ayrılınca 13 kalıyor sanırım geriye, 3 hafta oradan gidiyor, umarım yanlış biliyorumdur tabi
ben 37. haftanın sonuna kadar çalıştım.evde bir hafta durdum 38. haftanın sonunda sezeryana alındım.hesaplamalarını kalem kalem tut.bazı kurumlarda izinli olduğu dönem rapor alıp o iznide doğum sonrası iznine ekleten varmış.benim kurum kabul etmemişti.atıyorum doğum öncesi izne ayrılıyorsun doğumla alakasız bi rahatsızlıktan rapor alıyorsun.hem mantıklı hem mantıksız bi durum.

Aynı şeyi az önce ben düşündüm. Ev bir türlü derli toplu olmuyor en güzeli sanırım. Umarım uygulayabilirm

Selam kızlar nasılsınız
Geçmişi okuyamıyorum ya. Her şeyi karıştırmış durumdayım. Yoluna koymam lazım ama nasıl yapacağımı bilmiyorum. Yardımcı almak da istemiyorum. Bakalım işin içinden nasıl çıkacağım

Evet 37. Haftaya kadar çalışınca Doğum sonrasına 13 hafta kalıyor. Bence hiç dert etme 2 ay rapor her türlü bulursun. Şimdiden araştır kimler veriyor diye. Ben bu Doğumda kullanmadım. Yaz tatili araya girince erken başladım. Ama ilk oğlumda 3 hafta rapor almıştım. Sıkıntı etme onu halledilir.

Aynı şeyi az önce ben düşündüm. Ev bir türlü derli toplu olmuyor en güzeli sanırım. Umarım uygulayabilirm

Hoşgeldiniz :)
Umarım birbirimizden öğreneceğimiz pek çok şey olur.
2 yıldır minimalist yaşamaya çalışıyorum baya yol katettim.
Bu arada adınızı görünce aklıma kalite dosyalarım geldi
Ahh denetimler ahh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…