ayy bende kıskandımm, okul açılmasına rağmen düğüne gidiliyosa yakın biri bu, kimi evlendiriyosunuz mikanım?Ben Allah kısmet ederse akşam memleketteyim,
Annem kâğıt kebabı yaptıracak ayıptır söylemesi yemek derdim yok
Ben de hiç su içemem yaaparasını ödedik ama gelmemiş daha çoğu, bu hafta tamamlanır herhalde bizimkilerinki.
kilo problemim varama benim sorunum yemek değil, suyu bol içmemem, çözdüm resmen, suyu artırdığım hafta kilo veriyorum ama su içmekten de hiç hoşlanmıyorum.
taze fasülye/nohut/köfte patates/tavuk patates aklıma gelenler, havalar bi tık soğudu ya çorba türevlerine geçebiliriz artık.
hm'ye baktın mı? dizlere yama şart, tertemiz pantolonlar dizden gidiyor hemen. bizim okulda kıyafetler, geçen 1er parça aldım bir sürü para, dün kızım giyindi hiç hoşuma gitmedi çuval gibi oldu çocuğua, gittim bi tane daha aldım bi küçük beden ve farklı modeli, diğerini de ileriki sene giysin napim. yine de okul kıyafeti can ya, oğlumla sabah ne giysek derdi hiç bitmiyor, kızlar kıyafetini giyip geçiyor mis gibi.
Top oynamaz hiç ama akrobatik hareketler yaparvar lcw den ama onu sevemedi beli lastikli değil bağlamalı diye
Barrels and oil var onunkileri beğeniyor hem beli hem paçası lastikli
Delinip yırtılıyor doğru
Hele top filan oynuyorlarsa hemen yırtılıyor
Mavi de iyidir esofman olarak ama jeanleri çok kötü olmaya başladı. Boyner outleti hep erkek reyonu esime oradan alıyoruz.Ben de hiç su içemem yaa
Hatırlatıcı koyup onu bile önemsemedim
Şişe koyarım yakınımda olsun diye onu içip bitereyim hiç olmazsa o bile çoğu kez kalır
Oğlum artık erkek reyonundan giyiniyor o yüzden her yerde istediği tarz olmuyor ama bakayım h&m ye de
Ona da bakayım canımMavi de iyidir esofman olarak ama jeanleri çok kötü olmaya başladı. Boyner outleti hep erkek reyonu esime oradan alıyoruz.
Evet, yeğenimiz evleniyorayy bende kıskandımm, okul açılmasına rağmen düğüne gidiliyosa yakın biri bu, kimi evlendiriyosunuz mikanım?
Allah mesut etsin.Evet, yeğenimiz evleniyor
Eşimde yılda birkaç kez alışveriş yapar mağazaya gidersek. Ama öyle pijama vs alayım diye detayları düşünmez. O yüzden erkek reyonlarini geziyorumOna da bakayım canım
Eşim alışverişini kendi yapıyor oğlum da kot giymez hep rahat şeyler
Mutluluklar dilerim tarihi özellikle seçmişlerdirEvet, yeğenimiz evleniyor
Teşekkür ederimMutluluklar dilerim tarihi özellikle seçmişlerdir
Yaa burda da sınıflar çok kalabalık oluyomuş. Hayırlı olsun çok minikler ya ortaokul içinHellöö
Okullu anneler, öğretmenler! Hepimize başarılı bir yıl dilerim.
Ortaokula başladık bu yıl biz.
Biraz yoğun bir programımız var.
Okul çıkışı dershaneye de yazdırdık ki, tabletle ilgilenmesin.
Okul sınıfımız çok kalabalık. Çözüm üretilmesini temenni ediyorum.
İlk günden ödevle başladık. Sakinleştiriciye başlasak iyi olacak sanki
Bence sen git ortaokulaYaa burda da sınıflar çok kalabalık oluyomuş. Hayırlı olsun çok minikler ya ortaokul için
Bizim ki bu sene de ağlıyo artık ortaokulda psikolojik destek alırız hem o hem ben sakinleştirici yetmez gibi
Demi bencedeBence sen git ortaokuladaha kolay olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?