Merhabalar, kreş mutlaka düzene sokacaktır uykusunu, arkadaşlarımın gece 2lere 3lere kadar uyumayan çocukları bile kreşten sonra 8-9 gibi uyumaya başladı. Gündüz uyumazsa akşama doğru mutlaka dalıyor bu sefer gece daha da geç uyuyor bizimki. ‘Uykudan önce 10 klasik masal’ diye bir kitap almıştım bizim çocukluğumuzun masallarını içeren ordan okuyorum bazen. Bi de kırtasiyelerde satılan ince büyük hikaye kitaplarından alıyorum denk geldikçe hem mesaj içerikli oluyor resimlerine bakıp kendi de anlatmaya çalışıyor çok güzel oluyor. Şu sıralar ‘afacan maymun’ favorimiz.

Hoşgeldin :) ben de başladım bugün. Neyseki programım güzel erkenden evde olabiliriyorum, bana da hava değişimi oluyor

Hoşgeldin :) ben de başladım bugün. Neyseki programım güzel erkenden evde olabiliriyorum, bana da hava değişimi oluyor
Ay sadece öğrencilere yazmışım yaa, öğretmenlerimize de hayırlı olsun

Senin branşın ne canım? Erkenden evdeymişsin me güzel, bende bu ay yarım gün çalışıyorum, sonra 3 saat, sonra 1,5 saate düşecek süt iznim. Yarım gün çalışmak ne güzelmiş ya.

yarim gün sonrasi süt izin oluyor mu?

günaydin.
internette youtubede ararken
pick up limes diye kanal var tamamen minimalist ...
1,8 milyon abonesi var.
kanal ingilizce anlatiyor
ben türkçe altyazılı çikarsa izliyorum denk gelmiyor
çok güzel kadin da kıvanç tatlıtuğun karısı başak dizere ne kadar çok benziyor ya.
bide japon kanali var oda minimalizm..
yabancilarda daha sağlıklıyaşam sürüyor.
şaşkınlıkla izliyorum

yarim gün sonrasi süt izin oluyor mu?
evet oluyor, bi dilekçe veriyosun, belli bi dönem yarım gün çalışma, sonra 3 saat süt izni, yarım gün çalışınca haliyle 3 saatlik iznin süresi bayaa azalıyor ama olsun.

evet oluyor, bi dilekçe veriyosun, belli bi dönem yarım gün çalışma, sonra 3 saat süt izni, yarım gün çalışınca haliyle 3 saatlik iznin süresi bayaa azalıyor ama olsun.
ben iki ay yarim gün çalıştım saatlik izin yok dediler.sonra ücretsiz izine ayrıldım.

ben iki ay yarim gün çalıştım saatlik izin yok dediler.sonra ücretsiz izine ayrıldım.
valla bilemiyorum canım, hastanede çalışıyorum, mevzuata hakimler kendileri, 4 ay yarım, 2 ay 3 saatlik, 6 ay da 1,5 saatlik iznim var. senden sonra değişti mi acaba? çünkü her yıl bi değişiklik oluyor. bu arada ben yarım günün 1 ayını kullanabildim sadece, bebiş küçük olunca gelemedim haliyle, boşa gitti.

Ya ben sen de öğretmensin diye hatırlıyorum

Selam kızlar nasilsiniz,
Yakın arkadaşımızın kızı evden kaçmış bugün, 3 ay önce tanıştığı biri ile,
Çok çok üzgünüz Ne yapılabilinir kara kara düşünüyoruz

Selam kızlar nasilsiniz,
Yakın arkadaşımızın kızı evden kaçmış bugün, 3 ay önce tanıştığı biri ile,
Çok çok üzgünüz Ne yapılabilinir kara kara düşünüyoruz
Ya canım benimde kuzenim kacti 18 yasinda üniversiteye başlayacaktı. Kaydı felan yapılmıştı simdi haftaya düğünü yapiyolar

günaydin.
minimalist ailesine selamlar:)
gün planim iyi ama diyet plani niye tutmuyor acaba??
Canım kesinlikle tavsiye ediyorum. Okurken çok kendini tekrar etmiş eee anladık tamam sonra diye diye okudum ama çok faydalı buldum ben.

Eklentiler

• FB772930-802B-4F8D-95D0-6645B7DBEC33.webp
    9,7 KB · Görüntüleme: 24
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…