Merhabalar, kreş mutlaka düzene sokacaktır uykusunu, arkadaşlarımın gece 2lere 3lere kadar uyumayan çocukları bile kreşten sonra 8-9 gibi uyumaya başladı. Gündüz uyumazsa akşama doğru mutlaka dalıyor bu sefer gece daha da geç uyuyor bizimki. ‘Uykudan önce 10 klasik masal’ diye bir kitap almıştım bizim çocukluğumuzun masallarını içeren ordan okuyorum bazen. Bi de kırtasiyelerde satılan ince büyük hikaye kitaplarından alıyorum denk geldikçe hem mesaj içerikli oluyor resimlerine bakıp kendi de anlatmaya çalışıyor çok güzel oluyor. Şu sıralar ‘afacan maymun’ favorimiz.Merhabalar, benim de oğlum 3.5 yaşın da çok zor uyuyor dediğiniz gibi bıraksam gece 12 yi geçiyor uykusu. Yanına yatıyorum bazen sallıyorum ama yok uyumuyor. Gündüzleri uyuyor. Uyumasa eziyet ediyor. Gündüz uykusu uyuduğu için sanırım gece uyumak istemiyor. Şimdi kreşe başladık. Bir düzen oturtucaz inşallah. Erken uyutmayı planlıyorum. Sabahları da kreşe gidecek yorulur diye düşünüyorum. Hangi kitapları okuyorsunuz çocuğunuza bana da fikir olsun
Hoşgeldin :) ben de başladım bugün. Neyseki programım güzel erkenden evde olabiliriyorum, bana da hava değişimi oluyorselam kızlar, işe başladım, büyüğü okula alıştırma sürecindeyim, daha sık aktif olabilirim artık sanırım,Mia- iyi tatiller canım, bizde gideriz ama ay sonu gibi belki.
okula başlayan tüm öğrencilerimize başarılar diliyorum
Ay sadece öğrencilere yazmışım yaa, öğretmenlerimize de hayırlı olsunHoşgeldin :) ben de başladım bugün. Neyseki programım güzel erkenden evde olabiliriyorum, bana da hava değişimi oluyor
yarim gün sonrasi süt izin oluyor mu?Ay sadece öğrencilere yazmışım yaa, öğretmenlerimize de hayırlı olsun
Senin branşın ne canım? Erkenden evdeymişsin me güzel, bende bu ay yarım gün çalışıyorum, sonra 3 saat, sonra 1,5 saate düşecek süt iznim. Yarım gün çalışmak ne güzelmiş ya.
evet oluyor, bi dilekçe veriyosun, belli bi dönem yarım gün çalışma, sonra 3 saat süt izni, yarım gün çalışınca haliyle 3 saatlik iznin süresi bayaa azalıyor ama olsun.yarim gün sonrasi süt izin oluyor mu?
ben iki ay yarim gün çalıştım saatlik izin yok dediler.sonra ücretsiz izine ayrıldım.evet oluyor, bi dilekçe veriyosun, belli bi dönem yarım gün çalışma, sonra 3 saat süt izni, yarım gün çalışınca haliyle 3 saatlik iznin süresi bayaa azalıyor ama olsun.
valla bilemiyorum canım, hastanede çalışıyorum, mevzuata hakimler kendileri, 4 ay yarım, 2 ay 3 saatlik, 6 ay da 1,5 saatlik iznim var. senden sonra değişti mi acaba? çünkü her yıl bi değişiklik oluyor. bu arada ben yarım günün 1 ayını kullanabildim sadece, bebiş küçük olunca gelemedim haliyle, boşa gitti.ben iki ay yarim gün çalıştım saatlik izin yok dediler.sonra ücretsiz izine ayrıldım.
Ya ben sen de öğretmensin diye hatırlıyorumAy sadece öğrencilere yazmışım yaa, öğretmenlerimize de hayırlı olsun
Senin branşın ne canım? Erkenden evdeymişsin me güzel, bende bu ay yarım gün çalışıyorum, sonra 3 saat, sonra 1,5 saate düşecek süt iznim. Yarım gün çalışmak ne güzelmiş ya.
Merhaba aynı iş güç çocuklarmerhaba kızlar, nasılsınız? neler yapıyorsunuz?
bayramla birlikte 1 aya yakın izin yaptımMerhaba aynı iş güç çocuklarsen yoktun yine bayadır
Ne güzel baya dinlenmişsindir :)bayramla birlikte 1 aya yakın izin yaptım
İşe dönmek de bir o kadar zor geldi :)Ne güzel baya dinlenmişsindir :)
Ya canım benimde kuzenim kacti 18 yasinda üniversiteye başlayacaktı. Kaydı felan yapılmıştı simdi haftaya düğünü yapiyolarSelam kızlar nasilsiniz,
Yakın arkadaşımızın kızı evden kaçmış bugün, 3 ay önce tanıştığı biri ile,
Çok çok üzgünüz Ne yapılabilinir kara kara düşünüyoruz
Canım kesinlikle tavsiye ediyorum. Okurken çok kendini tekrar etmiş eee anladık tamam sonra diye diye okudum ama çok faydalı buldum ben.günaydin.
minimalist ailesine selamlar:)
gün planim iyi ama diyet plani niye tutmuyor acaba??
Yaa hoşgeldinmerhaba kızlar, nasılsınız? neler yapıyorsunuz?
Tüh yaa kötü olmuşYa canım benimde kuzenim kacti 18 yasinda üniversiteye başlayacaktı. Kaydı felan yapılmıştı simdi haftaya düğünü yapiyolar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?