kendine yazik etmiş.Ya canım benimde kuzenim kacti 18 yasinda üniversiteye başlayacaktı. Kaydı felan yapılmıştı simdi haftaya düğünü yapiyolar
merak ettim kitabi şimdiCanım kesinlikle tavsiye ediyorum. Okurken çok kendini tekrar etmiş eee anladık tamam sonra diye diye okudum ama çok faydalı buldum ben.
Yok canım öğretmen değilim, keşke olsaymışım diyorum amaYa ben sen de öğretmensin diye hatırlıyorum
öğretmenlik güzel bi meslek.Yok canım öğretmen değilim, keşke olsaymışım diyorum ama
ben yapamam o kadar sorumluluğu kaldıramam demiştim ama yapabilirmişim aslında, korkmuştum zamanında bende. keşke yazsaymışım.öğretmenlik güzel bi meslek.
ben öğretmen olsam özel eğitim öğretmeni olurdum
doktor olsam KBB doktoru olurdum.
işitme engelli olduğum için olmak istediğimi yazdim.
ama memur oldum çok şükür.
Engelli gibi hissetmedim hiç bi zaman...
kimsenin bana önyargiyla yaklaşmasina izin vermedim.
büyük işler başardim.
hala da başarmaya çalışıyorum
çok şükür elhamdullilah.
OffffYa canım benimde kuzenim kacti 18 yasinda üniversiteye başlayacaktı. Kaydı felan yapılmıştı simdi haftaya düğünü yapiyolar
Amin. Evliliği cok iyi bisey saniyolarOffff
Üniv,yeni bitirdi bu da ise girmişti
Allah akıl fikir versin
Aaa çok geçmiş olsun canımGünaydınlar
Dün hızlı bir şekilde evi toparladım, banyo paspaslarını yıkamıştım banyoyu temizleyip onları serdim, tuvalet lavabo temizledim
Uzun zamandır çamaşır makinesinin üzerindeki makyaj sepetini kaldırmak istiyordum, banyo çekmecesinde yer açıp onları kaldırdım, orası ferahladı
Bulaşık makinesi boşalttım, tezgahı temizledim, yemek yaptım, buzdolabını düzenledim, tekrar makineyi doldurdum
Ütülenecek kıyafet, nevresim vardı onları ütüleyip yerleştirdim, boş oda biraz toparlandı
Annem geldi dün, o yüzden hemen evde düzenleme işi ne yapabilirim diye düşünmeye başladım hazır o da varken
bugün sağlık ocağına yetişebilirsem tetanos aşısı var, eskiden dayanıklıydım bu konularda, 10 gün önce evde bayılıp kafama dikiş atılınca artık korkak oldum, inşallah doğum zamanına kadar atlatırım bu duyguyu
HHepinize güzel bir gün diliyorum
Teşekkür ederimAaa çok geçmiş olsun canım
Çok geçmiş olsun ne olduki dikkat et kendine ve bebeğineGünaydınlar
Dün hızlı bir şekilde evi toparladım, banyo paspaslarını yıkamıştım banyoyu temizleyip onları serdim, tuvalet lavabo temizledim
Uzun zamandır çamaşır makinesinin üzerindeki makyaj sepetini kaldırmak istiyordum, banyo çekmecesinde yer açıp onları kaldırdım, orası ferahladı
Bulaşık makinesi boşalttım, tezgahı temizledim, yemek yaptım, buzdolabını düzenledim, tekrar makineyi doldurdum
Ütülenecek kıyafet, nevresim vardı onları ütüleyip yerleştirdim, boş oda biraz toparlandı
Annem geldi dün, o yüzden hemen evde düzenleme işi ne yapabilirim diye düşünmeye başladım hazır o da varken
bugün sağlık ocağına yetişebilirsem tetanos aşısı var, eskiden dayanıklıydım bu konularda, 10 gün önce evde bayılıp kafama dikiş atılınca artık korkak oldum, inşallah doğum zamanına kadar atlatırım bu duyguyu
Tansiyonum düştü evde fenalaştım, başıma dikiş atıldı serum falan takıldı, o zamana kadar daha cesaretliydim, dikiş alınma işleminde falan tekrar korktum, umarım geçer böyle hissetmek hoşuma gitmediÇok geçmiş olsun ne olduki dikkat et kendine ve bebeğine
çok geçmiş olsun.Günaydınlar
Kötü olmuş tansiyon önemli hamilelikte ben her zaman korkağımdır hastane ile ilgili her konuda maalesefTansiyonum düştü evde fenalaştım, başıma dikiş atıldı serum falan takıldı, o zamana kadar daha cesaretliydim, dikiş alınma işleminde falan tekrar korktum, umarım geçer böyle hissetmek hoşuma gitmedi
Teşekkür ederim, bebiş gelmeden ev iyice sadeleşsin istiyorum ya, kendim de çok yapamıyorum zaten yavaş yavaş elimden geldiğinceçok geçmiş olsun.
iş yapma birak otur tv izle:)
Valla bir dikişe kötü oldum ben nasıl doğuracağım diye kızdımKötü olmuş tansiyon önemli hamilelikte ben her zaman korkağımdır hastane ile ilgili her konuda maalesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?