O neymiş ki nasi bi diyetmis banada anlatirmisinEveet, herkese selamlar.
Bugün itibariyle -fesat inadı- ile diyete başlamış bulunuyorum.
Özellikle belirtiyorum FESAT İNADI ile olduğunu.... Yoksa başka türlü olmayacak bu iş.
Sabah
-peynir
-zeytin
-domates
-roka
-maydonoz
Öğle
-tavuk but+2 kaşık bulgur ile
-sarımsaklı yoğurt
-taze fasulye
şeklinde ilk günümü atlattım şimdilik.
Akşam
-köfte
-salata
şeklinde atlatmayı planlıyorum.
Valla ben kendimi bildim bileli böyleyim ama Doğum yaptım bi şekilde sen de yaparsın merak etmeValla bir dikişe kötü oldum ben nasıl doğuracağım diye kızdımseruma da hiç bakmadım taktı çıkardılar dönüp ne bu demedim kötü olurum diye
Ay hadi inşallahValla ben kendimi bildim bileli böyleyim ama Doğum yaptım bi şekilde sen de yaparsın merak etme
O neymiş ki nasi bi diyetmis banada anlatirmisin
Çok sevdim ben bu diyeti pek motive ediciBöyle kilo vermiş bi arkadaşınızı çekemezlik yapıyorsunuz. "hımm o şu kadar kilo vermiş, fit fit ortalarda geziyor. o fotoğraf senin, bu selfie benim dolaşıyor sosyal medyada" diye için için fesatlık yaratıyorsunuz. hırs yapıyorsunuz.
tatlı yerken fesatlığınız geliyor aklınıza
pilav yerken O'nun fit selfieleri geliyor gözünüzün önüne,
hırsınızdan yemekten kesiliyorsunuz.
sonra yemek için kendinize sağlıklı yiyecekler seçiyorsunuz. bol su, spor veya yürüyüş derken.... hooooppp fit bir vücuda sahip oluyorsunuz.
çok çok amin.
hayır bir tanıdığım var, bi arkadaşımı kıskanmasına kaç kilo verdi belli değil.Çok sevdim ben bu diyeti pek motive edici
ayy bunu 45 kiloluk görümceme uygulayayımEveet, herkese selamlar.
Bugün itibariyle -fesat inadı- ile diyete başlamış bulunuyorum.
Özellikle belirtiyorum FESAT İNADI ile olduğunu.... Yoksa başka türlü olmayacak bu iş.
Sabah
-peynir
-zeytin
-domates
-roka
-maydonoz
Öğle
-tavuk but+2 kaşık bulgur ile
-sarımsaklı yoğurt
-taze fasulye
şeklinde ilk günümü atlattım şimdilik.
Akşam
-köfte
-salata
şeklinde atlatmayı planlıyorum.
gerçekten mi?Böyle kilo vermiş bi arkadaşınızı çekemezlik yapıyorsunuz. "hımm o şu kadar kilo vermiş, fit fit ortalarda geziyor. o fotoğraf senin, bu selfie benim dolaşıyor sosyal medyada" diye için için fesatlık yaratıyorsunuz. hırs yapıyorsunuz.
sonra yemek için kendinize sağlıklı yiyecekler seçiyorsunuz. bol su, spor veya yürüyüş derken.... hooooppp fit bir vücuda sahip oluyorsunuz.
çok çok amin.
kimi seçeceğiniz size kalmış.ayy bunu 45 kiloluk görümceme uygulayayımkız 45 kg ben 87 kgyum
çaktırma ben uydurdum. ama işe yarıyorgerçekten mi?
ilginçmişş
Aaaa çok geçmiş olsunGünaydınlar
Dün hızlı bir şekilde evi toparladım, banyo paspaslarını yıkamıştım banyoyu temizleyip onları serdim, tuvalet lavabo temizledim
Uzun zamandır çamaşır makinesinin üzerindeki makyaj sepetini kaldırmak istiyordum, banyo çekmecesinde yer açıp onları kaldırdım, orası ferahladı
Bulaşık makinesi boşalttım, tezgahı temizledim, yemek yaptım, buzdolabını düzenledim, tekrar makineyi doldurdum
Ütülenecek kıyafet, nevresim vardı onları ütüleyip yerleştirdim, boş oda biraz toparlandı
Annem geldi dün, o yüzden hemen evde düzenleme işi ne yapabilirim diye düşünmeye başladım hazır o da varken
bugün sağlık ocağına yetişebilirsem tetanos aşısı var, eskiden dayanıklıydım bu konularda, 10 gün önce evde bayılıp kafama dikiş atılınca artık korkak oldum, inşallah doğum zamanına kadar atlatırım bu duyguyu
HHepinize güzel bir gün diliyorum
valla en iyi fitlere uygulama.kimi seçeceğiniz size kalmış.
Noldu canım ya geçmiş olsun nasıl oldu iyi misin şimdi dikkat et aman. Tetenos aşısı 20 haftaligi Bi kaç gün geçsin dedi bana anasagliktaki hemsiremGünaydınlar
Dün hızlı bir şekilde evi toparladım, banyo paspaslarını yıkamıştım banyoyu temizleyip onları serdim, tuvalet lavabo temizledim
Uzun zamandır çamaşır makinesinin üzerindeki makyaj sepetini kaldırmak istiyordum, banyo çekmecesinde yer açıp onları kaldırdım, orası ferahladı
Bulaşık makinesi boşalttım, tezgahı temizledim, yemek yaptım, buzdolabını düzenledim, tekrar makineyi doldurdum
Ütülenecek kıyafet, nevresim vardı onları ütüleyip yerleştirdim, boş oda biraz toparlandı
Annem geldi dün, o yüzden hemen evde düzenleme işi ne yapabilirim diye düşünmeye başladım hazır o da varken
bugün sağlık ocağına yetişebilirsem tetanos aşısı var, eskiden dayanıklıydım bu konularda, 10 gün önce evde bayılıp kafama dikiş atılınca artık korkak oldum, inşallah doğum zamanına kadar atlatırım bu duyguyu
HHepinize güzel bir gün diliyorum
Ben evlendikten sonra baya Bi boşladım kitap okumayı niyeyse. İş yerinde aslında kafam dolmuyor ama ne bilim işte okuyasım gelmiyor.Bu arada Eylül ayı için kendime söz verdiğim 50 sayfayı okuyorum her gün, haftasonu ufak bir aksama oldu ama o günün sayfasını ertesi gün okudum geçen hafta 1 kitap bitirdim, bu haftada elindekini bitirmek, alıştıktan sonra 90a çıkarmayı planlıyorum, kitap okumayı çok severim normalde okuma alışkanlığı konusunda bir sıkıntım yok ama böyle hedef koyunca gün içinde mutlaka zaman yaratıyorum, okumak istiyorum ama zaman bulamıyorum diyenlere tavsiye ederim
Hemde bitirdiğim bazı kitapları evden gönderip sadeleşeceğim düşüncesi beni motive ediyor
İyiyim iyiyim çok şükür, tansiyonum biraz düşük ama doktorda ebe de normal dedi sorun etmediler, bugün oldum ben aşıyı 19.haftadayım tam, doktora sor dedi ebe 18i bekleyelim mi diye, doktorda onlar bilir ama bekleyin olmazsa dedi yaptırdımNoldu canım ya geçmiş olsun nasıl oldu iyi misin şimdi dikkat et aman. Tetenos aşısı 20 haftaligi Bi kaç gün geçsin dedi bana anasagliktaki hemsirem
O fesatlık hep var bende ya mia 53 kilo oldum deyince bi hasetlendim ama öyle hasetimden kurumuyom hicBöyle kilo vermiş bi arkadaşınızı çekemezlik yapıyorsunuz. "hımm o şu kadar kilo vermiş, fit fit ortalarda geziyor. o fotoğraf senin, bu selfie benim dolaşıyor sosyal medyada" diye için için fesatlık yaratıyorsunuz. hırs yapıyorsunuz.
çok çok amin.
Geçmiş olsun canım. Bende geçen hafta cuma olmuştum. Kolumda hafif Bi ağrı yaptı başka Bi yan etkisi olmadı çok şükür. Geçti sonra.İyiyim iyiyim çok şükür, tansiyonum biraz düşük ama doktorda ebe de normal dedi sorun etmediler, bugün oldum ben aşıyı 19.haftadayım tam, doktora sor dedi ebe 18i bekleyelim mi diye, doktorda onlar bilir ama bekleyin olmazsa dedi yaptırdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?