Bu arada Eylül ayı için kendime söz verdiğim 50 sayfayı okuyorum her gün, haftasonu ufak bir aksama oldu ama o günün sayfasını ertesi gün okudum geçen hafta 1 kitap bitirdim, bu haftada elindekini bitirmek, alıştıktan sonra 90a çıkarmayı planlıyorum, kitap okumayı çok severim normalde okuma alışkanlığı konusunda bir sıkıntım yok ama böyle hedef koyunca gün içinde mutlaka zaman yaratıyorum, okumak istiyorum ama zaman bulamıyorum diyenlere tavsiye ederim

Hemde bitirdiğim bazı kitapları evden gönderip sadeleşeceğim düşüncesi beni motive ediyor

Eveet, herkese selamlar.

Bugün itibariyle -fesat inadı- ile diyete başlamış bulunuyorum.
Özellikle belirtiyorum FESAT İNADI ile olduğunu.... Yoksa başka türlü olmayacak bu iş.

Sabah
-peynir
-zeytin
-domates
-roka
-maydonoz

Öğle
-tavuk but+2 kaşık bulgur ile
-sarımsaklı yoğurt
-taze fasulye

şeklinde ilk günümü atlattım şimdilik.

Akşam
-köfte
-salata

şeklinde atlatmayı planlıyorum.

O neymiş ki nasi bi diyetmis banada anlatirmisin

Valla bir dikişe kötü oldum ben nasıl doğuracağım diye kızdım seruma da hiç bakmadım taktı çıkardılar dönüp ne bu demedim kötü olurum diye
Valla ben kendimi bildim bileli böyleyim ama Doğum yaptım bi şekilde sen de yaparsın merak etme

O neymiş ki nasi bi diyetmis banada anlatirmisin

Böyle kilo vermiş bi arkadaşınızı çekemezlik yapıyorsunuz. "hımm o şu kadar kilo vermiş, fit fit ortalarda geziyor. o fotoğraf senin, bu selfie benim dolaşıyor sosyal medyada" diye için için fesatlık yaratıyorsunuz. hırs yapıyorsunuz.

tatlı yerken fesatlığınız geliyor aklınıza
pilav yerken O'nun fit selfieleri geliyor gözünüzün önüne,
hırsınızdan yemekten kesiliyorsunuz.

sonra yemek için kendinize sağlıklı yiyecekler seçiyorsunuz. bol su, spor veya yürüyüş derken.... hooooppp fit bir vücuda sahip oluyorsunuz.

çok çok amin.

Çok sevdim ben bu diyeti pek motive edici

Çok sevdim ben bu diyeti pek motive edici
hayır bir tanıdığım var, bi arkadaşımı kıskanmasına kaç kilo verdi belli değil.
dedim yöntem bu olmalı demek ki, biz bilmiyoruz.

Ya Allah, Bismillah başladık bakalım. arkadaşıma dedim seni kıskanıyorum, seni çekemiyorum ahan da Fesat İnadı yaptım, kilo verecem

ayy bunu 45 kiloluk görümceme uygulayayım kız 45 kg ben 87 kgyum

gerçekten mi?
ilginçmişş

Aaaa çok geçmiş olsun

şöle bişey dedim neşeli günler filmdeki adile naşitin birine baştan aşagi süzme bakışı gibi yapıp ay inşallah kilo alsin dedim
sonra görümcem 5 kg aldi 50 kg oldu tartida 50 yi görünce anasina benim yanimda kesin zayifliycam kilo vermem lazim diyip spora yemek azlığa başliyor. benim yanimda hiç bişey yemiyor.
sonra fit gibi karşıma çikip saçlarini arkaya savuruyor
bende yine inşallah kilo alirsin diyorum
nazara geldiği düşünüp bunu yapmamaya çalışıyor
hehehe
sonra sölemiyo kiloyu..
ama ben biliyorum ayni fizige sahip çünkü..

Noldu canım ya geçmiş olsun nasıl oldu iyi misin şimdi dikkat et aman. Tetenos aşısı 20 haftaligi Bi kaç gün geçsin dedi bana anasagliktaki hemsirem

Ben evlendikten sonra baya Bi boşladım kitap okumayı niyeyse. İş yerinde aslında kafam dolmuyor ama ne bilim işte okuyasım gelmiyor.

Noldu canım ya geçmiş olsun nasıl oldu iyi misin şimdi dikkat et aman. Tetenos aşısı 20 haftaligi Bi kaç gün geçsin dedi bana anasagliktaki hemsirem
İyiyim iyiyim çok şükür, tansiyonum biraz düşük ama doktorda ebe de normal dedi sorun etmediler, bugün oldum ben aşıyı 19.haftadayım tam, doktora sor dedi ebe 18i bekleyelim mi diye, doktorda onlar bilir ama bekleyin olmazsa dedi yaptırdım

O fesatlık hep var bende ya mia 53 kilo oldum deyince bi hasetlendim ama öyle hasetimden kurumuyom hic

Geçmiş olsun canım. Bende geçen hafta cuma olmuştum. Kolumda hafif Bi ağrı yaptı başka Bi yan etkisi olmadı çok şükür. Geçti sonra.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…