Teşekkür ederim, yaparken yandı biraz, kolum baya ağırlaştı bakalım kaç güne geçecek, 4 hafta sonra tekrarGeçmiş olsun canım. Bende geçen hafta cuma olmuştum. Kolumda hafif Bi ağrı yaptı başka Bi yan etkisi olmadı çok şükür. Geçti sonra.
2 güne tamamen geçer inşallah merak etme canimTeşekkür ederim, yaparken yandı biraz, kolum baya ağırlaştı bakalım kaç güne geçecek, 4 hafta sonra tekrar
canim konu açsana buranin konu degil fesat konuGünaydın,
bugün de bir fesatım ki sormayın.
kahvaltımı ettim.
detoks suyumu hazırladım.
pazar günü sinav var 2 de..Günaydın herkese ohh hafta sonu geldi çok şükür nasıl mutluyum anlatamam :)
açıköğretim dimi allah kolaylık versin canım yapma tabi ne yapacan yap yap hep aynı bi şey değişmiyor vallahi :)pazar günü sinav var 2 de..
hiç bi iş yapmayacagim
bitimyor ki iş..açıköğretim dimi allah kolaylık versin canım yapma tabi ne yapacan yap yap hep aynı bi şey değişmiyor vallahi :)
bitimyor ki iş..açıköğretim dimi allah kolaylık versin canım yapma tabi ne yapacan yap yap hep aynı bi şey değişmiyor vallahi :)
geçmiş olsun miacim.Günaydınlar
Tatilden döndüm grip oldum şaka gibi kızım ateşlendi en son eşim hapşırmaya başlamıştı.
birkaç gündür hastalıkla uğraşıyoruz.
Tatil zor ve güzel geçti. Bol bol dinlenmek istesem de eylüle göre planlandı herşey.
yinede farklı bir ortam gezmek yaşamak güzeldi.
günaydin
cts aöf günüydü ders çalışamadim
tümü Kızıma ayırdım parka götürdüm iki kez:)
baya stres attim ..:)
pazar maaş günüydü pazara eşimi gönderdim bende sinava gittim
sonra eve geldim birlikte markete gittik.
yemekler eşimdendi
geçmiş olsun miacim.
eh işte..migim sınavın güzel geçmiştir inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?