Çok geçmiş olsun canımGünaydınlar
Tatilden döndüm grip oldum şaka gibi kızım ateşlendi en son eşim hapşırmaya başlamıştı.
birkaç gündür hastalıkla uğraşıyoruz.
Tatil zor ve güzel geçti. Bol bol dinlenmek istesem de eylüle göre planlandı herşey.
yinede farklı bir ortam gezmek yaşamak güzeldi.
Çok geçmiş olsun canım
Gecmis olsun kanki.Günaydınlar
Tatilden döndüm grip oldum şaka gibi kızım ateşlendi en son eşim hapşırmaya başlamıştı.
Tatil zor ve güzel geçti. Bol bol dinlenmek istesem de eylüle göre planlandı herşey.
geçmiş olsun.Günaydınlar
Aynı bıraktığın gibi canım. Okulların açılmasıyla iyice karıştı her şeyAnkam sağol canım :)
Sen nasılsın özledim hepinizi
benim gözüme ilişen varsa atiyorum.Selam kızlar,
-Ctesi evi temizledim. süpür sil banyo wc yıka şeklinde.
-Ctesi akşamı düğün sebebiyle kuaföre gittim. fön çektirdim. kızı hazırladım. düğüne gittik geldik. gün bitti.
-pazar sınava gittim.
-akşamına ailecek balık gecesi yaptık.
------------------------------------------------
Minimallik için,
dolaplarımı satamadım, artık kırıp kışın yakmalık odun haline getireceğim.
kızımın kullanmadığı peluş oyuncakları var onları da instagramda bir hesap var çocuklara oyuncak düşkün ailelere yardım topluyor. ona kargo yapacağım.
kolay gelsinBu ay ki kitabımı sipariş ettim. Her ay bi tane aliyorum. Diger okududum baya kalındı 650 sayfa ama cok sürükleyici 1 haftada bitirdim. Oyle iste kizlae atacak çöp fazlalık yok şimdilik. Herseyi attim zaten gelirkenayakkabılık gelince balkonu duzenliycem evde ayakkabılık yok balkonda kolide duruyolar bugün sipariş ettim
hoşgeldin suhan:)günaydınlar.
tatil bitti.bomba günü döndüm.işler birikti.onlara bakacağım.eylül yapacaklarımı kontrol edeceğim.
Ben kişisel gelişim kitapları okuyamıyorum hic sürükleyici romanlar alıyorum hepkolay gelsin
bende herşeyi değişir kitabi alicam.
Rabbim sağlık versin napalım.Kızım bugün kreşe gitti çok sevmiş arkadaşlarını ortamı.
öğretmen liste vermiş akşam almaya gideceğiz.
yani harcamalı günler bitmiyor :)
Yaa super tatil nasıl gecti miacimKızım bugün kreşe gitti çok sevmiş arkadaşlarını ortamı.
öğretmen liste vermiş akşam almaya gideceğiz.
yani harcamalı günler bitmiyor :)
Ben de oğlana aldığım kitapları önce kendim okuyorum malum artık heryerde sübliminal mesaj var. şimdi böcek çocuğa başladım baya sürükleyiciBen kişisel gelişim kitapları okuyamıyorum hic sürükleyici romanlar alıyorum hep
Ben kişisel gelişim kitapları okuyamıyorum hic sürükleyici romanlar alıyorum hep
Ben de oğlana aldığım kitapları önce kendim okuyorum malum artık heryerde sübliminal mesaj var. şimdi böcek çocuğa başladım baya sürükleyici
Rabbim sağlık versin napalım.
Bİzim de geçen seneden çoğu eşyamız kullanılabilir durumda olduğu halde oğlanın okul alışverişi 100 ü geçti. Rabbim asgari ücretle 2-3 çocuk okutmaya çalışana güç versin. Yardım etsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?