ne okuyorsun meselaBen kişisel gelişim kitapları okuyamıyorum hic sürükleyici romanlar alıyorum hep
bende valla okumaya çalıştım bi kaç kere ama olmuyor
EVet ya bana da çocukken öğretmen Ömer Seyfettin hediye etmişti. Hala etkisinden çıkamadım. Aynı travmayı oğlum yaşasın istemiyorum.aaa evet degil mi bende oğlumun kitaplarını hep okuyorum önceden bi kere kucuk kara balık diye bi kitap almistim sok icinde okudum kitabı birbirini kesen balıklar felan vardi
Ben de oğlana aldığım kitapları önce kendim okuyorum malum artık heryerde sübliminal mesaj var. şimdi böcek çocuğa başladım baya sürükleyici
Aaaa hala okumadın mı. Ben onu ezbere biliyorum. hayatımdaki en önemli kitap.küçük prens okuyacağım bende
Gecmis olsun kanki.
Bu sene esimde köyden donusde fena oldu.
Hava degisimi oluyor sanirim.
Sağolun kızlar sizede geçmiş olsun.geçmiş olsun.
biz de hastayız kızımla...
Benim y.odasi sifonyerim elimde kaldi malesef.
Yani eror veriyordu zaten kalitelide bisi degildi.
Cekmeceleri dustu.
4 cekmeceli zaten.
ilk ve son cekmece duruyor orta 2 coktu.
Bende söktüm vidalarini parcaladim.
En alt cekmeceye yerlestirdim giysileri(esofmanlari, pijamalari koyuyordum)
ortasi acik degisik bir model oldu
almasi kolay oldu.
Bir sure bu sekilde kullanicam almicam yenisini.
Düz beyaz alsam uyar odaya.
Indirimde denk gelirsem alirim.
Acelem yok.
Aaaa hala okumadın mı. Ben onu ezbere biliyorum. hayatımdaki en önemli kitap.
BEn de sevmiyorum ama kendi evimiz olursa artık yeni evlerde giyinme odası oluyor malum diye değiştirmeyeceğim. Belki bi gün alırız evSağolun kızlar sizede geçmiş olsun.
Yatak odamı bende sevmiyorum da şu ara para harcamak istemiyorum
çocuk kalbi kitabi vardi çok güzel:)küçük prens okuyacağım bende
Aynen çocuk kitabı gibi görünen ama büyüklerin de okuması gereken kitaplardan.O kadar güzel yani kızımın kitaplığına alıp koymuştum okumak nasip olmadı :)
BEn de sevmiyorum ama kendi evimiz olursa artık yeni evlerde giyinme odası oluyor malum diye değiştirmeyeceğim. Belki bi gün alırız ev
Aynen çocuk kitabı gibi görünen ama büyüklerin de okuması gereken kitaplardan.
Küçük prens
Momo
Şeker portakalı
Mynette bi test vardı hayatınızı değiştirecek kitabınızı bulun diye orda bile küçük prens çıktı inanır mısın şok olmuştum
Yaa super tatil nasıl gecti miacim
3ü de çok güzel kitaplar kesinlikleAynen çocuk kitabı gibi görünen ama büyüklerin de okuması gereken kitaplardan.
Küçük prens
Momo
Şeker portakalı
Mynette bi test vardı hayatınızı değiştirecek kitabınızı bulun diye orda bile küçük prens çıktı inanır mısın şok olmuştum
Canım bizimki süt kalıntısıymış pamukçuk değilmiş. Ben öyle sanıp panik yapmıştım. Sezaryende pamukçuk olmazmış.
Ya bizim zamanımız da yani en azindan ben öyleydim annem babam ne okuduğumla kitaplarımla derslerimle ilgilenmezdi. Hangi sınıfa gittiğimi felan annem bilmezdi mesela simdi ki cocuklar şanslıEVet ya bana da çocukken öğretmen Ömer Seyfettin hediye etmişti. Hala etkisinden çıkamadım. Aynı travmayı oğlum yaşasın istemiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?