aaa evet degil mi bende oğlumun kitaplarını hep okuyorum önceden bi kere kucuk kara balık diye bi kitap almistim sok icinde okudum kitabı birbirini kesen balıklar felan vardi
EVet ya bana da çocukken öğretmen Ömer Seyfettin hediye etmişti. Hala etkisinden çıkamadım. Aynı travmayı oğlum yaşasın istemiyorum.

Gecmis olsun kanki.
Bu sene esimde köyden donusde fena oldu.
Hava degisimi oluyor sanirim.
geçmiş olsun.

biz de hastayız kızımla...
Sağolun kızlar sizede geçmiş olsun.

Yatak odamı bende sevmiyorum da şu ara para harcamak istemiyorum

Sağolun kızlar sizede geçmiş olsun.

Yatak odamı bende sevmiyorum da şu ara para harcamak istemiyorum
BEn de sevmiyorum ama kendi evimiz olursa artık yeni evlerde giyinme odası oluyor malum diye değiştirmeyeceğim. Belki bi gün alırız ev

O kadar güzel yani kızımın kitaplığına alıp koymuştum okumak nasip olmadı :)
Aynen çocuk kitabı gibi görünen ama büyüklerin de okuması gereken kitaplardan.

Küçük prens
Momo
Şeker portakalı

Mynette bi test vardı hayatınızı değiştirecek kitabınızı bulun diye orda bile küçük prens çıktı inanır mısın şok olmuştum

BEn de sevmiyorum ama kendi evimiz olursa artık yeni evlerde giyinme odası oluyor malum diye değiştirmeyeceğim. Belki bi gün alırız ev

Bizim evde giyinme odası yapacak yer yok
bütün süpürgemi ütümü toplayan dolap var o gömme dolabı bozmakta istemiyorum.
usta çağırıp ya rengini değiştireceğim yada kapaklarını.
en ucuz ve güzel yöntemler arıyorum :)

Daha çok merak ettim şimdi :)
Diğerlerini de okudukça alırım.

3ü de çok güzel kitaplar kesinlikle

tatil dönüşü 2 mak çamaşır yıkadım
banyoyu bir açtım ne göreyim tavandan su akıyor.
aradık tatildelermiş üst kattakiler neyse bizim evde vanaları vardı kapattık.
bazen eve tadilat yapsam boşa yapıyormuşum hissi doğuyor.
hadi banyoyu tadilat etsem tekrar kaçak patlama olsa sök yap süper kafayı yerim.
o yüzden ev tadilatında çok yüksek fiyatlı şeyler yapmayacağım.

Mia- welcome Back
Tüm hastalara geçmiş olsun
Anka bebekte pamukçuk vardı nasıl geçmişti. Bizimkinde de mi var anlamadım tam ama emmeyi bile reddediyor bu aralar

Not: şeker portakalı ilk okuduğum roman bendeki yeri apayrı

Canım bizimki süt kalıntısıymış pamukçuk değilmiş. Ben öyle sanıp panik yapmıştım. Sezaryende pamukçuk olmazmış.

Ama o zaman herkes temiz bezi karbonatlı suya batırıp ağzının içini sil demişti. Geçmezse doktor damla veriyormuş onun faydası oluyormuş.

EVet ya bana da çocukken öğretmen Ömer Seyfettin hediye etmişti. Hala etkisinden çıkamadım. Aynı travmayı oğlum yaşasın istemiyorum.
Ya bizim zamanımız da yani en azindan ben öyleydim annem babam ne okuduğumla kitaplarımla derslerimle ilgilenmezdi. Hangi sınıfa gittiğimi felan annem bilmezdi mesela simdi ki cocuklar şanslı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…