Bende kucuk prensin yazarini anlatan bi cocuk kitabı almistim ay tozu diye cok sevdi oglumAaaa hala okumadın mı. Ben onu ezbere biliyorum. hayatımdaki en önemli kitap.
benim babam ilgiliydi aslında ama işte okuyacağım varmış demek ki. Öğretmenin ilk okula giden çocuğa o kitabı hediye etmesi korkunç olan.Ya bizim zamanımız da yani en azindan ben öyleydim annem babam ne okuduğumla kitaplarımla derslerimle ilgilenmezdi. Hangi sınıfa gittiğimi felan annem bilmezdi mesela simdi ki cocuklar şanslı
Evet valla bende guya ogluma aldim kucuk kara balık deyince hani sevimli bi hikaye sanmistim . Isyankar balık evden kaciyo onu kesmekle tehdit ediyolar felan korkunçtu gerçekten hemen attim kitabıbenim babam ilgiliydi aslında ama işte okuyacağım varmış demek ki. Öğretmenin ilk okula giden çocuğa o kitabı hediye etmesi korkunç olan.
Bunda savaş, işkence, tecavüz ne ararsan vardıEvet valla bende guya ogluma aldim kucuk kara balık deyince hani sevimli bi hikaye sanmistim . Isyankar balık evden kaciyo onu kesmekle tehdit ediyolar felan korkunçtu gerçekten hemen attim kitabı
nasılsın migihoşgeldin suhan:)
teşekkür ederim bende iyiym seni çok özledimnasılsın migi
sağolasın iyiim. bende.işler birikmiş onları hallediyorum.teşekkür ederim bende iyiym seni çok özledim
sen nasılsın:)
tatil sonrasi işler ne çok birikiyor degilmisağolasın iyiim. bende.işler birikmiş onları hallediyorum.
benim yaklaşık bir ay kadar yoğun geçer.sonra rahatlarım.tatil sonrasi işler ne çok birikiyor degilmi
bende 3 hafta izindeyken bi yiğin iş kalmişti dönüşte hayli işler karışmıştı..
bitirmem için 1 haftami aldim.
Mia- kanki senin is durumu ne oldu ? cıkiyormusun?
benim yaklaşık bir ay kadar yoğun geçer.sonra rahatlarım.
Teşekkürler:) ben de bizimkinin sütü kalıntısı olduğunu düşünüyorum aslında haftaya 3 ay kontrolü var doktora bir sorayım bakalımCanım bizimki süt kalıntısıymış pamukçuk değilmiş. Ben öyle sanıp panik yapmıştım. Sezaryende pamukçuk olmazmış.
Ama o zaman herkes temiz bezi karbonatlı suya batırıp ağzının içini sil demişti. Geçmezse doktor damla veriyormuş onun faydası oluyormuş.
eski mutfaklardaki gibi güzel bi kumaştan perde gibi bir şey gerdir önüneBenim y.odasi sifonyerim elimde kaldi malesef.
Yani eror veriyordu zaten kalitelide bisi degildi.
Cekmeceleri dustu.
4 cekmeceli zaten.
ilk ve son cekmece duruyor orta 2 coktu.
Bende söktüm vidalarini parcaladim.
En alt cekmeceye yerlestirdim giysileri(esofmanlari, pijamalari koyuyordum)
ortasi acik degisik bir model oldu
almasi kolay oldu.
Bir sure bu sekilde kullanicam almicam yenisini.
Düz beyaz alsam uyar odaya.
Indirimde denk gelirsem alirim.
Acelem yok.
bizimki de okulumu sevmedim, gitmiycem diye tutturuyor. :)Kızım bugün kreşe gitti çok sevmiş arkadaşlarını ortamı.
öğretmen liste vermiş akşam almaya gideceğiz.
yani harcamalı günler bitmiyor :)
biz bebeğin ağız mendillerine parmağımızı dolardık. bir bardak içine az karbonat atıp, bezli parmağımızı suya daldırıp bebeğin dilini ağız içini yanlarını damaklarını parmağımızla temizlerdik.
Canım kimberlay freeman okuyorum bu ara ilk önce ıssız kar taneleri kitabını aldim kitap 700 kusur sayfaydı ama 1 hafta sürmedi bitmesi. Sonra ayni yazarın Kir çiçeği tepesi kitabını aldim onu da bitirdim. Simdi aynı yazarın baska kitabını sipariş ettimne okuyorsun mesela
bende romanciyim
kişisel gelişim sıkıcı yinede bilgi ediniyorum
bizimki de okulumu sevmedim, gitmiycem diye tutturuyor. :)
nazar değdirdik çocuğa
Teşekkür ederim az Önce aynı anlattığın gibi yaptım inşallah işe yararbiz bebeğin ağız mendillerine parmağımızı dolardık. bir bardak içine az karbonat atıp, bezli parmağımızı suya daldırıp bebeğin dilini ağız içini yanlarını damaklarını parmağımızla temizlerdik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?