Ya bizim zamanımız da yani en azindan ben öyleydim annem babam ne okuduğumla kitaplarımla derslerimle ilgilenmezdi. Hangi sınıfa gittiğimi felan annem bilmezdi mesela simdi ki cocuklar şanslı
benim babam ilgiliydi aslında ama işte okuyacağım varmış demek ki. Öğretmenin ilk okula giden çocuğa o kitabı hediye etmesi korkunç olan.

benim babam ilgiliydi aslında ama işte okuyacağım varmış demek ki. Öğretmenin ilk okula giden çocuğa o kitabı hediye etmesi korkunç olan.
Evet valla bende guya ogluma aldim kucuk kara balık deyince hani sevimli bi hikaye sanmistim . Isyankar balık evden kaciyo onu kesmekle tehdit ediyolar felan korkunçtu gerçekten hemen attim kitabı

Evet valla bende guya ogluma aldim kucuk kara balık deyince hani sevimli bi hikaye sanmistim . Isyankar balık evden kaciyo onu kesmekle tehdit ediyolar felan korkunçtu gerçekten hemen attim kitabı
Bunda savaş, işkence, tecavüz ne ararsan vardı

filmlerde çikan tecavüz sahneleri artık kaldirsin istiyorum o yüzden tv izleyemiyorum.
korkunç orasi..
fatmagülün suçu nediziye bakamadim kalbim firlayacakti lan çekilin kızı rahat birak diye bagirmişim.
abimde sus lan dizi o .. demişti
ama korktum
ondan sonra tek gitmemeyi tek kalmamayi öğrendim..
korkuyorum heryer sapık dolu.
bu şekilde kızımı korumaya çalışıyorum.

Teşekkürler:) ben de bizimkinin sütü kalıntısı olduğunu düşünüyorum aslında haftaya 3 ay kontrolü var doktora bir sorayım bakalım

eski mutfaklardaki gibi güzel bi kumaştan perde gibi bir şey gerdir önüne

biz bebeğin ağız mendillerine parmağımızı dolardık. bir bardak içine az karbonat atıp, bezli parmağımızı suya daldırıp bebeğin dilini ağız içini yanlarını damaklarını parmağımızla temizlerdik.

ne okuyorsun mesela
bende romanciyim
kişisel gelişim sıkıcı yinede bilgi ediniyorum
Canım kimberlay freeman okuyorum bu ara ilk önce ıssız kar taneleri kitabını aldim kitap 700 kusur sayfaydı ama 1 hafta sürmedi bitmesi. Sonra ayni yazarın Kir çiçeği tepesi kitabını aldim onu da bitirdim. Simdi aynı yazarın baska kitabını sipariş ettim kadınların yaşam hikayelerini anlatiyo hepsinde. Yazarın takma adıymış sadece kadınlar icin yazdığı romanları bu ismini kullanarak yazmış

Teşekkür ederim az Önce aynı anlattığın gibi yaptım inşallah işe yarar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…