Ayyy ne kadar saçma. Ne ki o marka. Biz hep monami alıyoruz. Poşette olunca noluyor kıyafet annen dikemez mi hurç. 5 TL hurç için 10 TL kargo isterler şimdi

Özellikle poşet istemiyoruz diye not yazmışlar.
annem dikemez ablam dikiş biliyor ama uğraşmaz şu aralar. alacağım mecbur
Bic marka mum boya istemiş ama yok bulamadık
ne zormuş okul işleri sabah eylülü hazırla eşyaları hazırla derken 2 gündür işe geç geliyorum
günümü yeniden planlamam gerekiyor

şimdiden yaz mia:)
bende 2,5 yaşındaki kızımı eski test okul kitaplari ile pastel boya çizdiriyorum
cin ali çizimi yapıyor şimdiden maşallah
kreşe vericem de eşim buna sicak bakmiyor
maşaallah benim kızım arkadaş canlisi parkta arkadaş görünce hiç ayrılmıyor:)

Çarşaftan çıkın yap Keloğlan gibi
Biz poşetle veriyorduk ya 7 sene geçti üzerinden tabii.. sen bi rutin oluşturursun zamanla canım ilk günler normal.

Kızım sever boya işlerini :)
annem kızıma güzel bakıyor ama kendi yaşıtlarıyla daha güzel eğlenir enerjisini de atar
önümüz kış doğru düzgün parka da çıkamaz evde sıkılıp çizgi film izleyeceğine en azından güzel vakit geçirir.
3 yaşını doldursun duruma göre gönderirsin.

günaydin
bu ay plani ben hiç düşünemedim.
bu haftasonu eskde amcamin kızının mevlidi var
eşim çalıştığı için gidemiycez . bide amcamin kızı benim çocuğumun mevlidine gelmedi.
gelmeyene gitmemek kötü mü bilmem bahane arayabiliyor rahatça.
gitmesek bu haftasonu aşure yapmayı planlıyorum.
ev işleri haftaiçi bitirmeyi düşünüyorum bu sabah Rümeysa'nin oyuncaklarini topladim.
yerlerde küçük kagit kaldi süpürencek bu akşam.
benim evim toplu hiç olmuyor hep daginik bi şekilde...
topla topla canimi sıktı nabim sağlık olsunlarda..
hep dolu dolu geçiyor işte günlerim..

Eylüle baya bir alışveriş yaptım. genel olarak swet eşortman tayt tarzı aldım.
kışlık kaban aldım uyguna buldum
4-5 yaş aldım inş önümüzdeki kış da giyer.

geriye sadece ayakkabı şapka kışlık birkaç kazak alışverişi kaldı onuda eşime paslarım.

alışveriş faslı bitti sırada planlama ve ev işlerine odaklanmam gerek.

Hayırlı olsun güle güle giysin. Benim de Deniz e alışveriş yapmam gerekiyor. Eşofman takımlarının hepsi küçüldü. Montu var. Spor ayakkabı ve bot aldık yeni. Bir iki pantolon ve sweet de iyi olur. Hırkaları yelekleri var.

Sağol canım. kreşe başlayınca dışarıda giyecek sadece birkaç tane kıyafeti varmış kızımın.
birde mevsim geçişi ne giydireceğimi şaşırdım :)

Akşam eve gittiğimde
etrafı hızlıca topla
yemek yap
sofra ve mutfak topla
eylülün çantasını kıyafetlerini hazırla
kendi kıyafetlerini hazırla

köye gidebiliriz... Domates toplarsam buzluğa atacağım.

sabah 7 de uyanmalıyım.

lcwde indirim varmış büyük kaçırdım

Ben lcw dan beğenemedim 3-5 parça birşeyler aldım
iç giyim birde taytlı bir takım aldım ordan.
sweetler falan baya düşmüş arkadaş almış baktım şimdi beden bulamadım.bizimde ihtiyacımız var.bizimkide haftaya başlıcak.botları var ikisininde.büyüğün montu var ,küçüğün mont belki küçük gelebilir anca kışlıkları çıkarınca denerim onu.pijama takımı lazım bide.herşey lazım oyyyy

Merhaba arkadaşlar,

Sizlere birşey danışacaktım. ÖSYM sınavlarından e-yds'ye girmek istiyorum. Sizlerden buna veya başka bir internet üzerinden sınava giren var mı acaba? Nasıl yapıyorlar? Nelere dikkat etmem gerekiyor bilemiyorum.

Aynen canım her yaz ve kış aynı stresi yaşıyorum.
kendi ihtiyaçlarımı bekletiyorum ama çocuk olunca acil alınıyor.

Sağol canım. kreşe başlayınca dışarıda giyecek sadece birkaç tane kıyafeti varmış kızımın.
birde mevsim geçişi ne giydireceğimi şaşırdım :)
Evden kışın pek çıkmayınca bizim de hep pijama takımları var ama pantolon giymeyi çok seviyor. Bir iki tane alsam iyi olacak.

Canım o marka migros ta var sanırım ama daha pahali olabilir nette ucuzdur belki

Bende biraz alışveriş yaptim oglum icin bi kaç bisey daha almam gerek botu yok spor ayakkabısı da olmuyo 3 yasinda 27 numre olmuyo koca ayak

Kresle konustum bende 750 e kabul ederlerse yazdırcaz ki 750 lirayı da önümüzde ki 2 ay ödeyemeyiz ödemeyi bi ay sonra olarak kabul ederler mi acaba

Canım o marka migros ta var sanırım ama daha pahali olabilir nette ucuzdur belki
Bende biraz alışveriş yaptim oglum icin bi kaç bisey daha almam gerek botu yok spor ayakkabısı da olmuyo 3 yasinda 27 numre olmuyo koca ayak

Burda migros yok ama Esk e gittiğimizde bilseydim bakardım sağlık olsun :)
nette ucuz ama kargo bedeli var kargo bedava olsun diye de gereksiz şeyler almak istemedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…