Ayyy ne kadar saçma. Ne ki o marka. Biz hep monami alıyoruz. Poşette olunca noluyor kıyafetannen dikemez mi hurç. 5 TL hurç için 10 TL kargo isterler şimdi
şimdiden yaz mia:)Özellikle poşet istemiyoruz diye not yazmışlar.
annem dikemez ablam dikiş biliyor ama uğraşmaz şu aralar. alacağım mecbur
Bic marka mum boya istemiş ama yok bulamadık
ne zormuş okul işleri sabah eylülü hazırla eşyaları hazırla derken 2 gündür işe geç geliyorum
günümü yeniden planlamam gerekiyor
Çarşaftan çıkın yap Keloğlan gibiÖzellikle poşet istemiyoruz diye not yazmışlar.
ne zormuş okul işleri sabah eylülü hazırla eşyaları hazırla derken 2 gündür işe geç geliyorum
şimdiden yaz mia:)
bende 2,5 yaşındaki kızımı eski test okul kitaplari ile pastel boya çizdiriyorum
cin ali çizimi yapıyor şimdiden maşallah
kreşe vericem de eşim buna sicak bakmiyor
maşaallah benim kızım arkadaş canlisi parkta arkadaş görünce hiç ayrılmıyor:)
Çarşaftan çıkın yap Keloğlan gibi
Biz poşetle veriyorduk ya 7 sene geçti üzerinden tabii.. sen bi rutin oluşturursun zamanla canım ilk günler normal. ❤❤
Hayırlı olsun güle güle giysin. Benim de Deniz e alışveriş yapmam gerekiyor. Eşofman takımlarının hepsi küçüldü. Montu var. Spor ayakkabı ve bot aldık yeni. Bir iki pantolon ve sweet de iyi olur. Hırkaları yelekleri var.Eylüle baya bir alışveriş yaptım. genel olarak swet eşortman tayt tarzı aldım.
kışlık kaban aldım uyguna buldum
4-5 yaş aldım inş önümüzdeki kış da giyer.
geriye sadece ayakkabı şapka kışlık birkaç kazak alışverişi kaldı onuda eşime paslarım.
alışveriş faslı bitti sırada planlama ve ev işlerine odaklanmam gerek.
Hayırlı olsun güle güle giysin. Benim de Deniz e alışveriş yapmam gerekiyor. Eşofman takımlarının hepsi küçüldü. Montu var. Spor ayakkabı ve bot aldık yeni. Bir iki pantolon ve sweet de iyi olur. Hırkaları yelekleri var.
lcwde indirim varmış büyük kaçırdımEylüle baya bir alışveriş yaptım. genel olarak swet eşortman tayt tarzı aldım.
kışlık kaban aldım uyguna buldum
4-5 yaş aldım inş önümüzdeki kış da giyer.
geriye sadece ayakkabı şapka kışlık birkaç kazak alışverişi kaldı onuda eşime paslarım.
alışveriş faslı bitti sırada planlama ve ev işlerine odaklanmam gerek.
lcwde indirim varmış büyük kaçırdım
sweetler falan baya düşmüş arkadaş almış baktım şimdi beden bulamadım.bizimde ihtiyacımız var.bizimkide haftaya başlıcak.botları var ikisininde.büyüğün montu var ,küçüğün mont belki küçük gelebilir anca kışlıkları çıkarınca denerim onu.pijama takımı lazım bide.herşey lazım oyyyyBen lcw dan beğenemedim 3-5 parça birşeyler aldım
iç giyim birde taytlı bir takım aldım ordan.
sweetler falan baya düşmüş arkadaş almış baktım şimdi beden bulamadım.bizimde ihtiyacımız var.bizimkide haftaya başlıcak.botları var ikisininde.büyüğün montu var ,küçüğün mont belki küçük gelebilir anca kışlıkları çıkarınca denerim onu.pijama takımı lazım bide.herşey lazım oyyyy
Evden kışın pek çıkmayınca bizim de hep pijama takımları var ama pantolon giymeyi çok seviyor. Bir iki tane alsam iyi olacak.Sağol canım. kreşe başlayınca dışarıda giyecek sadece birkaç tane kıyafeti varmış kızımın.
birde mevsim geçişi ne giydireceğimi şaşırdım :)
Canım o marka migros ta var sanırım ama daha pahali olabilir nette ucuzdur belkiÖzellikle poşet istemiyoruz diye not yazmışlar.
Canım o marka migros ta var sanırım ama daha pahali olabilir nette ucuzdur belki
Bende biraz alışveriş yaptim oglum icin bi kaç bisey daha almam gerek botu yok spor ayakkabısı da olmuyo 3 yasinda 27 numre olmuyo koca ayak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?