arada gelip 1 hafta çalışmam çok iyi olmadı benim için .kızın başlamış kreşe.bizimkide haftaya başlıyor.Benimde işleri toplamam uzun sürecek gibi.
araya bir sürü işlerde giriyor
kürt mantolu modanna okuycam görümcem okuyordu şimdi bitince bana verecek.Canım kimberlay freeman okuyorum bu ara ilk önce ıssız kar taneleri kitabını aldim kitap 700 kusur sayfaydı ama 1 hafta sürmedi bitmesi. Sonra ayni yazarın Kir çiçeği tepesi kitabını aldim onu da bitirdim. Simdi aynı yazarın baska kitabını sipariş ettimkadınların yaşam hikayelerini anlatiyo hepsinde. Yazarın takma adıymış sadece kadınlar icin yazdığı romanları bu ismini kullanarak yazmış
yarar yarar merak etme. geçmiş olsun.Teşekkür ederim az Önce aynı anlattığın gibi yaptım inşallah işe yarar
Ya ben okudum guzel bi aşk hikayesiydikürt mantolu modanna okuycam görümcem okuyordu şimdi bitince bana verecek.
merak ettim.
okuyup geriye teslim edecegim güzelce.:)
Bende kreşlerden fiyat aldim 1600 diyo
Merhaba arkadaşlar;
Kızım hasta oldu benim de. 39 derece ateşle gittik acile. Kan ve idrarda bişey çıkmadı. Bazen böyle sebepsiz ateş olabiliyormuş. 11 aylık kızım. Sizlerin çocuklarında da böyle şeyler oldu mu?
Dün gece acilden geldikten sonra gece boyunca sürekli kontrol ettim ateşini. Uyku tutmadı. Ben de ütü, toparlamaca, mutfak temizliği, yoğurt mayalama işleriyle uğraştım. En son gece 2 de ben de sızmışım. 3 saat uyuyup işe gelince dengemi sağlayamadım.
kürt mantolu modanna okuycam görümcem okuyordu şimdi bitince bana verecek.
merak ettim.
okuyup geriye teslim edecegim güzelce.:)
Valla bi tanesi de 900 yarim gün dedi 1200 tam gün fiyatı dedi
Vayy ciddi çok büyük adım attın.Ayy bitmiyooor bitmiyor.
Iki gün önce mama sandalyesini ve de büyük parca legolarimi sattim, ucuza gitti ama en azindan iki esyalik yer acildi bodrumda.
Ücüncü cocuk planim olmadigi icin tam gaz cocuk esyalarini elimden cikariyorum.
Bugün bir ay önce aldigim kotu denedim, olamaz böyle bir rahatsizlik, derimi asindirdi resmen, bundan sonra her gördügüm pantalona, kiyafete atlamamak icin iyi bir neden oldu. Bes on tane böyle alinmis kotum vardir, ucuz diye aliyorum ama giyemiyorum. Buraya da yaziyorum bir daha almayacagim.
Su an icin tek sorun onlari verecek birini bulmam.
Doktordan geldik, şurup yazdı emmeyip sürekli ağlayınca dayanamadım götürdük hem 3 aylık kontrolünü de yaptırmış olduk. Senin dediğini söyledi doktor da :)yarar yarar merak etme. geçmiş olsun.
şu an dünya çocuk edebiyati okuyorum zenda mahkumuBen onu yarım bıraktım ya anlatım dili çok ağırdı.
Akıcı romanları seviyorum :)
Böğürtlen Kışı
Senden önce ben
Yasak meyve
geçmiş olsunMerhaba arkadaşlar;
Kızım hasta oldu benim de. 39 derece ateşle gittik acile. Kan ve idrarda bişey çıkmadı. Bazen böyle sebepsiz ateş olabiliyormuş. 11 aylık kızım. Sizlerin çocuklarında da böyle şeyler oldu mu?
Dün gece acilden geldikten sonra gece boyunca sürekli kontrol ettim ateşini. Uyku tutmadı. Ben de ütü, toparlamaca, mutfak temizliği, yoğurt mayalama işleriyle uğraştım. En son gece 2 de ben de sızmışım. 3 saat uyuyup işe gelince dengemi sağlayamadım.
Ayyy ne kadar saçma. Ne ki o marka. Biz hep monami alıyoruz. Poşette olunca noluyor kıyafetGünaydınlar
Dün alışverişe çıktık
öğretmenin istediği boya markasını bulamadık int sipariş vereceğim
birde hurç içinde yedek kıyafet istemişler küçük hurç bulamadık onuda int bakacağım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?