kürt mantolu modanna okuycam görümcem okuyordu şimdi bitince bana verecek.
merak ettim.
okuyup geriye teslim edecegim güzelce.:)

Merhaba arkadaşlar;
Kızım hasta oldu benim de. 39 derece ateşle gittik acile. Kan ve idrarda bişey çıkmadı. Bazen böyle sebepsiz ateş olabiliyormuş. 11 aylık kızım. Sizlerin çocuklarında da böyle şeyler oldu mu?

Dün gece acilden geldikten sonra gece boyunca sürekli kontrol ettim ateşini. Uyku tutmadı. Ben de ütü, toparlamaca, mutfak temizliği, yoğurt mayalama işleriyle uğraştım. En son gece 2 de ben de sızmışım. 3 saat uyuyup işe gelince dengemi sağlayamadım.

Geçmiş olsun dişten dolayı mı acaba diye düşündüm ama hava değişimi de olabilir.

kürt mantolu modanna okuycam görümcem okuyordu şimdi bitince bana verecek.
merak ettim.
okuyup geriye teslim edecegim güzelce.:)

Ben onu yarım bıraktım ya anlatım dili çok ağırdı.
Akıcı romanları seviyorum :)
Böğürtlen Kışı
Senden önce ben
Yasak meyve

Ayy bitmiyooor bitmiyor.
Iki gün önce mama sandalyesini ve de büyük parca legolarimi sattim, ucuza gitti ama en azindan iki esyalik yer acildi bodrumda.
Ücüncü cocuk planim olmadigi icin tam gaz cocuk esyalarini elimden cikariyorum.
Bugün bir ay önce aldigim kotu denedim, olamaz böyle bir rahatsizlik, derimi asindirdi resmen, bundan sonra her gördügüm pantalona, kiyafete atlamamak icin iyi bir neden oldu. Bes on tane böyle alinmis kotum vardir, ucuz diye aliyorum ama giyemiyorum. Buraya da yaziyorum bir daha almayacagim.
Su an icin tek sorun onlari verecek birini bulmam.

Vayy ciddi çok büyük adım attın.
Almadığın sürece ev kalabalıklaşması durur en azından
elindekileri de ufak tefek çıkartmaya bak.

Hafta sonu girdiğimiz sınavın soruları açıklandı. hatırladığım cevaplara göre 5 dersin 2sinden geçmiş olabilirim. diğerleri kalmışım gibi görünüyor

İki çocuklu olmak gerçekten çok yoğun bir tempoya soktu beni, günlerdir akşamları oturma odasını görmüyordum. Yemek yap-ye-mutfağı toparla. Küçüğü yıka büyüğü yıka küçüğü uyut kendin yıkan falan :) tek çocukla ne rahatmışım aman sağlıkları yerinde olsunda sevdim aslında bu tempoyu, gereksiz hiç bir şeye kafayı takacak vakit bulamıyorum bu iyi bir şey

geçmiş olsun
benim kızım da 11 aya kadar hasta olmamişti.
sanirim diş çikariyodur.
mevsimsel dönemi geçiriyordur.
hasta olunca çok zor oluyor

Günaydınlar
Dün alışverişe çıktık
öğretmenin istediği boya markasını bulamadık int sipariş vereceğim
birde hurç içinde yedek kıyafet istemişler küçük hurç bulamadık onuda int bakacağım.

Ayyy ne kadar saçma. Ne ki o marka. Biz hep monami alıyoruz. Poşette olunca noluyor kıyafet annen dikemez mi hurç. 5 TL hurç için 10 TL kargo isterler şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…