maşaallah ..Bende biraz alışveriş yaptim oglum icin bi kaç bisey daha almam gerek botu yok spor ayakkabısı da olmuyo 3 yasinda 27 numre olmuyo koca ayak
Kresle konustum bende 750 e kabul ederlerse yazdırcaz ki 750 lirayı da önümüzde ki 2 ay ödeyemeyiz ödemeyi bi ay sonra olarak kabul ederler mi acaba
bizimki de 4,5 yaşında 29 numaraBende biraz alışveriş yaptim oglum icin bi kaç bisey daha almam gerek botu yok spor ayakkabısı da olmuyo 3 yasinda 27 numre olmuyo koca ayak
Günaydınlar
hastalıktan dolayı eve gidince halsiz kaldım dinlendim.
yemek olarak menemen yaptım.
ev felaket ben yorgun
ben de dün işten öğle vaktinde çıktım iş olmadığı için. eve gittim duş aldım ve öyle güzel uyumuşum ki, kalkınca sadece yemek yaptım. (püreli rosto köfte)
akşam da arkadaşları misafirliğe çağırdım. çay kahve faslı derken gün bitti.
ayniymişisz.Eylülün 24 ama babası gitti 26 numara aldı pandufları haliyle büyük geldi
bende int 25 numara aldım kalın çorapla tam olur diye.
büyüyolar:) maşallah sağlık olsunlarda aliriz:)bizimki de 4,5 yaşında 29 numara
Kız çocuğunun ayakları daha kucuk olur narinler ☺maşaallah ..
benim kızımın ayaklari 24 .:) dar geliyor. 31 aylık.
sanirim kışılık için 25 alsam mi yada biraz büyük alsam yaza dek giyer
Oo bizimkinin de öyle olacak kesinbizimki de 4,5 yaşında 29 numara
Yemeğin tarifini versen ne sevaba girersin, geçenlerde canım çekmişti yapmadımben de dün işten öğle vaktinde çıktım iş olmadığı için. eve gittim duş aldım ve öyle güzel uyumuşum ki, kalkınca sadece yemek yaptım. (püreli rosto köfte)
akşam da arkadaşları misafirliğe çağırdım. çay kahve faslı derken gün bitti.
ay ben internetten bakıp yaptım. bulup buraya kopyalarım.Yemeğin tarifini versen ne sevaba girersin, geçenlerde canım çekmişti yapmadım
Tamam teşekkür ederimay ben internetten bakıp yaptım. bulup buraya kopyalarım.
Püreli Rosto KöfteYemeğin tarifini versen ne sevaba girersin, geçenlerde canım çekmişti yapmadım
Hoşgeldinselam kızlar
bende geldim aranıza :)
önce kendimi tanıtayım
29 yaşındayım,1 yıllık evliyim, çalışıyorum..
evimi çok sade döşedim hatta son zamanlarda ev boş görünmeye başladı bi iki tablo bitki fln almaya başladık
şuan bulunduğum şehirde hava serinlemeye başladı
hem yazlıkları hem kışlıkları çıkarttık giyinme odası en karışık zamanını yaşıyor :) ama 1 ay daha yazlıkları kaldıramam sanırım.. sabah 3 koca poşet giyisi çıkardım evden.. dönem dönem de bazı uygulamalarda satıyorum da.. yoksa kargaşa ruhumu yoruyor..
ilk aylar bir tabak ortada bırakmayayım aman çok düzenli olayım derken son zamanlarda enerjim yetmemeye başladı.. hem eve hem işe yetişemiyorum belki sizlerden bişeyler kaparım diye şuraya ilişmeye geldim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?