Kızlar bizim oturma grubu yırtıldı artık. Yenisini alalım dedik. Ama baya pahalı mobilyalar. 5-6 bin civarında bişey bakıyoruz bakalım.
Kasımda oluyor sanırım o. Bilmiyorum çok fark edeceğini düşünmüyorum da zaten biz gezdik beğendik diyene kadar 2020 olur sanırımİnş bulursun istediğin model canım
şu ara herşey pahalı
aralıkta büyük indirim oluyordu sanki efsane cumamı diyorlardı
Kasımda oluyor sanırım o. Bilmiyorum çok fark edeceğini düşünmüyorum da zaten biz gezdik beğendik diyene kadar 2020 olur sanırım
Biz de köşe istiyorduk ama güzel olmayacak bizim odaya. Bi de kalabalığız malum sığamayacağız köşeye.29 kasımdaymış :)
yok ya ciddi fark oluyor ama belirli ürünler de oluyor
bizde köşe koltuk istiyoruz hep 5-6 bin dediğin gibi
Biz de köşe istiyorduk ama güzel olmayacak bizim odaya. Bi de kalabalığız malum sığamayacağız köşeye.
Bence üçlü çeker yatarBizde sığmayız ama prize yakın tekli koltuk alırsam eşim orada takılır diye düşünüyorum
Bence üçlü çeker yatar
Bende model bakiyorum bu ara hep chester model.Kızlar bizim oturma grubu yırtıldı artık. Yenisini alalım dedik. Ama baya pahalı mobilyalar. 5-6 bin civarında bişey bakıyoruz bakalım.
köse bana sey gibi geliyor kınaya gitmisinde ya da sira gecesi dizilmisin dipdibe hic sevemedimBiz de köşe istiyorduk ama güzel olmayacak bizim odaya. Bi de kalabalığız malum sığamayacağız köşeye.
köse bana sey gibi geliyor kınaya gitmisinde ya da sira gecesi dizilmisin dipdibe hic sevemedim
Aynen ben de önce koltuk sonra halı sonra perde diye odayı yenileyeceğim. Bi de küçük çocuklar var malum 10 yıl sonra tekrar değiştiririm muhtemelenBende model bakiyorum bu ara hep chester model.
O modelden nefret ettim kustum
Herkesin evinde.
Bellonadan begendim o da 12 bin☹
Bende 6bini asmayacak bisi bakiyorum.
Cunku ben baska seylerde alicam butcem yetmez.
Salonum ayrı benim gerçi ama biz zaten 6 kişiyiz çekirdek ailemizdeköse bana sey gibi geliyor kınaya gitmisinde ya da sira gecesi dizilmisin dipdibe hic sevemedim
Ben de acaba 2 berjer yerine 2 li koltuk mu alsam diyorum berjer hiç kullanılmıyor. Şimdi eşim koltuğun birine yatıyor oğlum birine ben köşeye sıkışıyorumBize çok misafir gelmiyor lellim gelsede kalabalık olmuyoruz
diğeri koltuk takım zaten
2 tane 3lü fazla kaba duracak
köşe bize göre ideal.
Ben de acaba 2 berjer yerine 2 li koltuk mu alsam diyorum berjer hiç kullanılmıyor. Şimdi eşim koltuğun birine yatıyor oğlum birine ben köşeye sıkışıyorum
Bu arada bu gün ev baya dağıldı biraz toplama yapacağım
2 makine çamaşır yıkadım
Balkonu yıkadım
Salonun balkona bakan camını dıştan sildim
Balkon kapısını sildim
Balkon korkuluklarını sildim
Yıkanan çamaşırları serdim. Daha 2 makine var belki 3 bile olur kurursa serdiklerim. Çocuklar hasta ishal kusma derken banyo doldu.
Ben de diyorum aslında oturma odasını çocuk odasını yapayım diye ama çok gelen oluyor rahat olmuyor tek oda olunca. Zaten salonu biz alalı 3 sene olmadı daha.Yani olabilir aslında odanın şekli müsait
Aslında anka o büyük oda da otursanız daha geniş rahat olmaz mı.
Ben de diyorum aslında oturma odasını çocuk odasını yapayım diye ama çok gelen oluyor rahat olmuyor tek oda olunca. Zaten salonu biz alalı 3 sene olmadı daha.
Diyorum ya 12 yıllık evliyiz 9 yıl orada oturdukdene bence baktın olmadı koltuk alırsın diğer tarafa.
berjer benide dusunduruyor.Ben de acaba 2 berjer yerine 2 li koltuk mu alsam diyorum berjer hiç kullanılmıyor. Şimdi eşim koltuğun birine yatıyor oğlum birine ben köşeye sıkışıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?