Kızlar bizim oturma grubu yırtıldı artık. Yenisini alalım dedik. Ama baya pahalı mobilyalar. 5-6 bin civarında bişey bakıyoruz bakalım.

İnş bulursun istediğin model canım
şu ara herşey pahalı
aralıkta büyük indirim oluyordu sanki efsane cumamı diyorlardı

İnş bulursun istediğin model canım
şu ara herşey pahalı
aralıkta büyük indirim oluyordu sanki efsane cumamı diyorlardı
Kasımda oluyor sanırım o. Bilmiyorum çok fark edeceğini düşünmüyorum da zaten biz gezdik beğendik diyene kadar 2020 olur sanırım

Kasımda oluyor sanırım o. Bilmiyorum çok fark edeceğini düşünmüyorum da zaten biz gezdik beğendik diyene kadar 2020 olur sanırım

29 kasımdaymış :)
yok ya ciddi fark oluyor ama belirli ürünler de oluyor
bizde köşe koltuk istiyoruz hep 5-6 bin dediğin gibi

29 kasımdaymış :)
yok ya ciddi fark oluyor ama belirli ürünler de oluyor
bizde köşe koltuk istiyoruz hep 5-6 bin dediğin gibi
Biz de köşe istiyorduk ama güzel olmayacak bizim odaya. Bi de kalabalığız malum sığamayacağız köşeye.

Kızlar bizim oturma grubu yırtıldı artık. Yenisini alalım dedik. Ama baya pahalı mobilyalar. 5-6 bin civarında bişey bakıyoruz bakalım.
Bende model bakiyorum bu ara hep chester model.
O modelden nefret ettim kustum
Herkesin evinde.
Bellonadan begendim o da 12 bin☹
Bende 6bini asmayacak bisi bakiyorum.
Cunku ben baska seylerde alicam butcem yetmez.

Bende model bakiyorum bu ara hep chester model.
O modelden nefret ettim kustum
Herkesin evinde.
Bellonadan begendim o da 12 bin☹
Bende 6bini asmayacak bisi bakiyorum.
Cunku ben baska seylerde alicam butcem yetmez.
Aynen ben de önce koltuk sonra halı sonra perde diye odayı yenileyeceğim. Bi de küçük çocuklar var malum 10 yıl sonra tekrar değiştiririm muhtemelen

Bize çok misafir gelmiyor lellim gelsede kalabalık olmuyoruz
diğeri koltuk takım zaten
2 tane 3lü fazla kaba duracak
köşe bize göre ideal.
Ben de acaba 2 berjer yerine 2 li koltuk mu alsam diyorum berjer hiç kullanılmıyor. Şimdi eşim koltuğun birine yatıyor oğlum birine ben köşeye sıkışıyorum

Bu arada bu gün ev baya dağıldı biraz toplama yapacağım
2 makine çamaşır yıkadım
Balkonu yıkadım
Salonun balkona bakan camını dıştan sildim
Balkon kapısını sildim
Balkon korkuluklarını sildim
Yıkanan çamaşırları serdim. Daha 2 makine var belki 3 bile olur kurursa serdiklerim. Çocuklar hasta ishal kusma derken banyo doldu.

Ben de acaba 2 berjer yerine 2 li koltuk mu alsam diyorum berjer hiç kullanılmıyor. Şimdi eşim koltuğun birine yatıyor oğlum birine ben köşeye sıkışıyorum

Yani olabilir aslında odanın şekli müsait
Aslında anka o büyük oda da otursanız daha geniş rahat olmaz mı.

Kolay gelsin
Bende bugün evi temizlersem hafta sonu dinlenmek istiyorum
haftaya koltuk silme dolap silme işine başlayacağım.

Yani olabilir aslında odanın şekli müsait
Aslında anka o büyük oda da otursanız daha geniş rahat olmaz mı.
Ben de diyorum aslında oturma odasını çocuk odasını yapayım diye ama çok gelen oluyor rahat olmuyor tek oda olunca. Zaten salonu biz alalı 3 sene olmadı daha.

Ben de diyorum aslında oturma odasını çocuk odasını yapayım diye ama çok gelen oluyor rahat olmuyor tek oda olunca. Zaten salonu biz alalı 3 sene olmadı daha.

dene bence baktın olmadı koltuk alırsın diğer tarafa.

berjer benide dusunduruyor.
Bizde kimse oturmuyor berjere
Ama oda da konum durus olarakda cam önune berjer yakisiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…