Ben diyorum Benim kafa gidik diye geçen Arkadaşlara bir olay anlattım sonra eve geldim bir anda bi aydınlanma yaşadım sanki o olayı ben değilde başkası mı yaşadı diye gidip eşime sordum biz böyle bir olay yaşadık mı diye yok dedi o bir caps te geçiyordu bana göstermiştin dedi ben şok

Cuma yapılan işler:
Mutfak
toplandı
masa, ocak, tezgah silindi lavabo ciflendi
1 makine bulaşık yıkandı, yerleştirildi
Süpürüldü
Banyo havlusu değiştirildi
Lavabo, wc, duş teknesi ciflendi, ayna silindi
Kirliler ayrıştırıldı, 1 makine çamaşır yıkandı
Yatak odası nevresimler değiştirildi
Etraf toplandı, toz alındı, süpürüldü
Koridor ayakkabılar portmantoya yerleştirildi, aynası silindi, süpürüldü
Kızımın odası etraf toplandı, nevresimler değiştirildi, süpürüldü
Salon etraf toplandı, süpürüldü, toz alındı
Bitkiler sulandı
Kullanılmayan wc lavabosu ciflendi

Bazen bana da öyle oluyor canım.
Yaşadığım şeyleri daha önce rüyamda görmüşüm gibi hissediyorum.
Ama bilinç altı, uykusuzluk etkiliyor

Günaydınlar

Dün
dağınıklığı topladım
çamaşır katladım
sofra hazırlandı
toplandı
kızımla oynadım
sonraki dağınıklığı toplayamadım saat geç olmuştu uyudum

bugün pırasa yemeği yapacağım
etrafı toplayacağım
çamaşır katlanacak
çamaşır serilecek
çiçekler sulanacak

yarın kahvaltı sonrası ark buluşmaya gideceğim
esk gezer gelirim
kızım akvaryum istiyor iş yerinde görmüştü.
belki küçük bir şey alabiliriz.

"Doğru bir başlangıç hem paradan hem zamandan, en önemlisi de ömürden tasarruf sağlar."
*

Son düzenleyen: Moderatör:

Ben de geçenlerde neskafeyi çöpe döküp bardağa sıcak su katmış gitmişim içince farkettim.

Kuru fasulye ve pilavı aynı anda yapmaya çalışırken şehriyelerin üzerine kuru fasulye soğan salça üzerine pirinci döktüm

Bebeğin atletini kıza giydirmeye çalıştım büyük uğraşlar sonucu kafasını soktum. Kolunu geçirmek için su ter içinde kalmışken 3 yaşındaki oğlum farketti. Anne napıyorsun bu bebeğin deyince jeton düştü. Hayır kızın üzeri giyinik. Bebek çıplak yanımda oturuyor

Komşuya çıkmıştım çocuğun alnı kanıyormuş. Ben bakmışım dikiş attır demişim kapanmaz demişim. İki gün sonra çocuğu gördüm alnında bant aaaa dedim noldu sana. Sen dedin ya dikiş attır diye dedi. hadi ya dedim hiç hatırlamıyorum

Haa bi de bezi buzdolabına tereyağını bez çekmecesine koymuşum iyi ki temizdi bez. Daha farkedilmeyen neler yapıyorum kim bilir

bunlar hep kafa doluluğundan

selam bayanlar
şöyle 1-2 hafta sonra gardırobu alt üst edeceğim bakalım
kışlıklar bazanın altında aralarından seçip ayıracağım artık.
sonrada mutfağa girişeciğim nerde işe yaramaz ya da bir gün lazım olabilir ne varsa çıkaracağım elden artık
siz neler yapıyorsunuz?

Hahaaha komedi filmi gibisin, demek 2. De başlayıp 4. Level atlaya atlaya gidiyor

Tövbe tövbe kız git azcık uyu kocan dursun biraz çocukların yanında hiç iyi değilsin korktum senden

Bütün ev süpürülüp yerler silindi
2 posta camasir yıkandı
Banyo yıkandı (fosur fosur yıkamadan )
Mutfak dolapları yüzeysel silindi
Camasir katlandı
Çok yoruldum valla 2 gunde eski halini alacak her yer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…