arkadaşlar annemgil beni atma kelimesini asla öğretmedi
bi hikaye durmuşum
ip hikayesi..
adam sağlam ipi atiyor çöpe. yerine başka ip aliyor bunun adi israf deniyor..
ben hep israftan korkmuşum.. tabi konu ayrı.. kullanmadığı başka birine ihtiyaç verebilir:)
varken bişeyi lazim olmuyor . onu öğrettiler. atmayı öğrenemedim
söktüğünü dikiyorum terzi olayı var bide bende..
offf...
bide doldurma İşi zor geliyor.
şeker mi bitti doldur.
deterjan mi bitti doldur.
vs vs
bilmiyorum üşengeçlik mi tembellik mi bilmiyorum.

atmıyoruz zaten ihtiyacı olana veriyoruz.
mesela benim kıyafet verdiğim abla sürekli kızına benim verdiklerimi giydiriyormuş.
ben çok mutlu oluyorum.
eğerki istifçi olsaydın kızımın bir çorabını vermezdim
sonra dolaplar dolusu eşyalar birikirdi.
2. belki kız olcak belki erkek olacak hiçbirini kullanamayacak
sevdiklerimi bırakıp kalanı veriyorum.

Alıp kullanmamak israf...

Oğlum çekmecelerin altına açtığım plastik koruyucuyu fırına koymuş çalıştırmış yanımda ben yemek yaparken sonra duman çıkmaya başlayınca anne bu nerden geliyor dedi de farkettim ay nasıl korktum plastik erimiş. Tavalarla oynuyordu fırını açtı kapattım dokunma dedim ama yine açmış beni o da korktu inşallah bi daha dokunmaz defalaraca uyardım işe yaramamıştı

Hep korktuğum şey. Ben fırının düğmesini hep çıkartıyorum nolur noolmaz çocuk oynar çevirir çalıştırır diye.

Herkese merhaba
Yatak odası ile ilgili çalışmalarıma yarın devam edeceğim.
Bugün
-gardrobun bir kısmı döküldü.
-içi çamaşır sulu spray ile temizlendi.
-kiyafetler konmari katlandı. Ilk kez denedim.
-camını sildim.
-perdesini yıkadım.
-toz aldım.
-yerini sildim.
-1 poşet yıpranmış corap attım.
-2 takim kullanilmamis gecelik seti verilmek üzere ayrildi. Ailemde genc kizlar var. Ceyizlerine koymak icin kullanabilirler.

Tabii ki. inanılmaz üyeye ihtiyacım var zaten gelin zayıflatayım sizi
Çarşamba günü memlekete gidiyorum ama yinede paylaşım yapmaya çalışırım ozelden mi yazıcaz bilgileri. Insallah sürekli paylaşım yapabilirim.

Çarşamba günü memlekete gidiyorum ama yinede paylaşım yapmaya çalışırım ozelden mi yazıcaz bilgileri. Insallah sürekli paylaşım yapabilirim.
Canım takımı yeni açıyoruz zaten 15 gün normal yarışa katılamıyoruz. Ben üye toplayıp takımı rayına oturtana kadar sen de bakarsın yapıp yapamayacağına

Kurallar efsane
Birde seni kaptan ciddiyetini görseler
Fenaa
2011den 2018 e kadar biraz ara versemde genelde kaptanlık yaptım. Bence ben yaptığım işleri becerebiliyorum. Çok pişman oldum buraya link attığıma

2011den 2018 e kadar biraz ara versemde genelde kaptanlık yaptım. Bence ben yaptığım işleri becerebiliyorum. Çok pişman oldum buraya link attığıma
Tabikide seni okumuştum bir ara
Orda çok ciddisin onu demek istedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…