arkadaşlar annemgil beni atma kelimesini asla öğretmedi
bi hikaye durmuşum
ip hikayesi..
adam sağlam ipi atiyor çöpe. yerine başka ip aliyor bunun adi israf deniyor..
ben hep israftan korkmuşum.. tabi konu ayrı.. kullanmadığı başka birine ihtiyaç verebilir:)
varken bişeyi lazim olmuyor . onu öğrettiler. atmayı öğrenemedim
söktüğünü dikiyorum terzi olayı var bide bende..
offf...
bide doldurma İşi zor geliyor.
şeker mi bitti doldur.
deterjan mi bitti doldur.
vs vs
bilmiyorum üşengeçlik mi tembellik mi bilmiyorum.
Vuuuvv yüz olarak mi fizik olarakta benziyosan taş gibisindirbeni de eskiden bir çok insan Ayşe Hatun Önal'a benzetirdi
Kaş göz olarak :) fizik olarak o kadar uzun değilim :)) zaten artık zayıf da değilim :/Vuuuvv yüz olarak mi fizik olarakta benziyosan taş gibisindir
Hep korktuğum şey. Ben fırının düğmesini hep çıkartıyorum nolur noolmaz çocuk oynar çevirir çalıştırır diye.Oğlum çekmecelerin altına açtığım plastik koruyucuyu fırına koymuş çalıştırmış yanımda ben yemek yaparken sonra duman çıkmaya başlayınca anne bu nerden geliyor dedi de farkettim ay nasıl korktum plastik erimiş. Tavalarla oynuyordu fırını açtı kapattım dokunma dedim ama yine açmış beni o da korktu inşallah bi daha dokunmaz defalaraca uyardım işe yaramamıştı
İyi fikir çıkıyorsa ben de çıkarayımHep korktuğum şey. Ben fırının düğmesini hep çıkartıyorum nolur noolmaz çocuk oynar çevirir çalıştırır diye.
Aaa ben gelebilir miyimSelamlar herkese
Kızlar kendi takımımı açtım. Kilo sorunu olan varsa bekliyorum.
Cuma Zayıflama Yarışması - 12. Takım
@Zipzip- Tesekkur ederim canim son mesajindan buldum ortalamayi hesapladimwww.kadinlarkulubu.com
Tabii ki.Aaa ben gelebilir miyim
Çarşamba günü memlekete gidiyorum ama yinede paylaşım yapmaya çalışırım ozelden mi yazıcaz bilgileri. Insallah sürekli paylaşım yapabilirim.Tabii ki.inanılmaz üyeye ihtiyacım var zaten gelin zayıflatayım sizi
Nasıl oluyo bu takımlar merak ediyorumTabii ki.inanılmaz üyeye ihtiyacım var zaten gelin zayıflatayım sizi
Kurallarımı okuyan kaçıyorAnka bende geleyim mi
Kurallar efsaneKurallarımı okuyan kaçıyor
Ben herkesin menüsünü sporunu kontrol edeceğim, millet menü spor yazmaya üşeniyor
Canım takımı yeni açıyoruz zaten 15 gün normal yarışa katılamıyoruz. Ben üye toplayıp takımı rayına oturtana kadar sen de bakarsın yapıp yapamayacağınaÇarşamba günü memlekete gidiyorum ama yinede paylaşım yapmaya çalışırım ozelden mi yazıcaz bilgileri. Insallah sürekli paylaşım yapabilirim.
2011den 2018 e kadar biraz ara versemde genelde kaptanlık yaptım. Bence ben yaptığım işleri becerebiliyorum.Kurallar efsane
Birde seni kaptan ciddiyetini görseler
Fenaa
Tabikide seni okumuştum bir ara2011den 2018 e kadar biraz ara versemde genelde kaptanlık yaptım. Bence ben yaptığım işleri becerebiliyorum.Çok pişman oldum buraya link attığıma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?