Evet mecburenTabikide seni okumuştum bir ara
Orda çok ciddisin onu demek istedim
Eline sağlık :)bu aradaSUHAN bu gün balkonumu yıkadım tam 45 dakika sürdü Güzel oldu ama Çöp kovam baya eskidi ama tezgah altına kapak açılınca açılan kovalardan alacağız o yüzden idare ediyorum şimdilik.
Sağol. Yarın cam kapı için yardıma abla gelecek. Halılar da yıkamadan geldi. Onları da serdik mi çok güzel olacak inşallahEline sağlık :)
anka parka yakın mış hemen karşıda..:)bu aradaSUHAN bu gün balkonumu yıkadım tam 45 dakika sürdü Güzel oldu ama Çöp kovam baya eskidi ama tezgah altına kapak açılınca açılan kovalardan alacağız o yüzden idare ediyorum şimdilik.
mis gibi olmuş ellerine sağlık.bende haftasonu temziledim.yedek vi,leda kovam vardı.balkonda duruyordu.gönderdim.neyseki yerini bulmuş.bu aradaSUHAN bu gün balkonumu yıkadım tam 45 dakika sürdü Güzel oldu ama Çöp kovam baya eskidi ama tezgah altına kapak açılınca açılan kovalardan alacağız o yüzden idare ediyorum şimdilik.
hayırlı osun.kendi diyet günlüğüm var.bide cuma takımlarından dilini yanmış biriyimSelamlar herkese
Kızlar kendi takımımı açtım. Kilo sorunu olan varsa bekliyorum.
Cuma Zayıflama Yarışması - 12. Takım
@Zipzip- Tesekkur ederim canim son mesajindan buldum ortalamayi hesapladimwww.kadinlarkulubu.com
yazmaya değil ankacım spor yapmıyorum ki neyi yazayımKurallarımı okuyan kaçıyor
Ben herkesin menüsünü sporunu kontrol edeceğim, millet menü spor yazmaya üşeniyor
benimde odak noktam bu hafta yatak odası.bide böyle deneyeceğim bakalımGünaydın
Bugun gardrobun diğer kısmını dökeceğim. Kaç saat sürer bilemiyorum.
Evde asılı yemek kokusundan hoşlanmıyorum. Ama benim evde sürekli mevcut.
Aspiratörüm bacaya bağlı olmadığı için karbon filtre de onun yaptığı işi yapmıyor. Kapıyı ne kadar kapatsam da o koku eve yayılıyor.
Bi marangoz çağırıp o işi halletsem süper olacak.
bu ısraf işteçok uzun süre kalan eşyalar bi müddetten sonra küfleniyor.
bence direk çöpee..
annemlere vericem birazini..
az öz eşyalı yaşamak benim hayalim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?