Ne bileyim yaa hiç böyle bir şey kazanmadım. Beleşçi gibi görünmek istemiyorum.Hatırlat tabiki niye ayıp olsun, unuttunuz mu acaba diye belirtirsin. Çok istiyorum eğitime katılmayı falan dersin
Beleşçi değilsin kitabını ilk alansın. O da bir söz vermiş sözünü tutmalı. Durup dururken istemiyorsun ki. Bu senin hakkınNe bileyim yaa hiç böyle bir şey kazanmadım. Beleşçi gibi görünmek istemiyorum.18:00-19:00 gibi yazayım olmazsa yarın biraz daha bekleyeyim.
Di mi yarın biraz daha bekleyeyim mesaj atayım olmazsa.Beleşçi değilsin kitabını ilk alansın. O da bir söz vermiş sözünü tutmalı. Durup dururken istemiyorsun ki. Bu senin hakkın
Di mi yarın biraz daha bekleyeyim mesaj atayım olmazsa.Teşekkür ederim cesaret verdiğin için
o belgeselden sonra akan her su içime dokunuyor.Dün 25 litre belgeselini izledim
duşa girdiğimde suyun ısınmasını beklerken kovalara doldurdum
bugün banyoyu yıkayacağım o suyla...
ve daha az kullanacağım.
Yorgunluktan bitmiş bir mikan bırakıyorum buraya
Arkadaşlar bebek hayırlamaya geldi bugün. Çocuklarla beraber 27 kişiydikhazırlık aşaması ve toparlama aşaması inanılmaz yordu her yerim ağrıyor.
Bi daha kim ne kadar yaptıya bakmadan sadece en fazla 5 çeşit yapacağım.
Eşimin okulda kursu vardı 2 çocukla Allah tan komşu geldi çocuklara göz kulak oldu da öyle halledebildim.
Sırada eşimin okulu var haftaya oğlumun Doğumgünü var. Neyseki haftaya annem geliyor. Vücudum error veriyor gelsin de biraz toparlanayım
15 çeşit ne ya resmen israf resmen görgüsüzlük. Böyle böyle insanlar birbirine gidip gelmez oldu. Misafir denince korkar olduk. han gibi hangar gibi evlerde tek başımıza oturur olduk. Yapmayın gözünüzü seveyim büyütmeyin bu kadar gözünüzde. 1 tatlı 1 tuzlu 1 salata neyinize yetmiyor. Maksat muhabbet etmek birinizi görmek değil mi. Bebeğin hayırlı olsun demek değil mi. Biliyorsunuz son zamanlarda azalsada genelde her hafta misafirim gelir. Bir salata bir tatlı yaparım onlar da gelirken bişey getirir. Otururuz çayımızı kahvemizi vs içeriz toplarız beraber giderler. Memnun kalmışlardır ki tekrar gelirler yoksa niye gelsinler dimi. İyice yarış haline girdi bu misafir işleriGünaydın kızlar
o belgeselden sonra akan her su içime dokunuyor.
yaa bana da gelecekler ayın 9nda, off strese girdim resmen, 5 çeşit falan değil bildiğin 15 çeşit falan oluyo bizde de, gerçi saolsun arkadaşlar 1er çeşit getiriyor ama çocuklar falan of korkuyorum..
Bende çok sık misafir ağırlarım, bu grubuma da bin kez dedim gelin bari 7-8 de sabitleyelim diye, yok arkadaş herkes bi çeşit yapıyo saolsun öyle olunca da çıkıyor işte çeşit sayısı. israf olmuyo şükür çok kalabalık çünkü illa ki bitiyor ama stres işte.15 çeşit ne ya resmen israf resmen görgüsüzlük. Böyle böyle insanlar birbirine gidip gelmez oldu. Misafir denince korkar olduk. han gibi hangar gibi evlerde tek başımıza oturur olduk. Yapmayın gözünüzü seveyim büyütmeyin bu kadar gözünüzde. 1 tatlı 1 tuzlu 1 salata neyinize yetmiyor. Maksat muhabbet etmek birinizi görmek değil mi. Bebeğin hayırlı olsun demek değil mi. Biliyorsunuz son zamanlarda azalsada genelde her hafta misafirim gelir. Bir salata bir tatlı yaparım onlar da gelirken bişey getirir. Otururuz çayımızı kahvemizi vs içeriz toplarız beraber giderler. Memnun kalmışlardır ki tekrar gelirler yoksa niye gelsinler dimi. İyice yarış haline girdi bu misafir işleri
Nasıl dolmuşum sabah sabah
Hımmm herkes bişey yapıyorsa ayrı ben 15 çeşit sen yapacaksın sandım. Çok pardonBende çok sık misafir ağırlarım, bu grubuma da bin kez dedim gelin bari 7-8 de sabitleyelim diye, yok arkadaş herkes bi çeşit yapıyo saolsun öyle olunca da çıkıyor işte çeşit sayısı. israf olmuyo şükür çok kalabalık çünkü illa ki bitiyor ama stres işte.
bi de ben bi yere gidecekken haliyle 1 çeşit yapmak zorunda kalıyorum çocuklarla bi de pasta taşımak çok zor oluyor yaa, ev sahibi yapsın herkes gelsin yesin dimi.
ben genelde etki ederim bu duruma ama düşün ben bile kaç kez söylememe rağmen olmadı.
herkes çocuklarıyla gelecek falan ne evi ne ortalığı düşünesim gelmiyor, mikanın üst seviyesi olcam bende muhtemelen.
Çok teşekkür ederim. "Süper" değil de, "İdare eder" kulağa daha hoş geliyor.
Aynen bizde de 15 çeşit oluyor ama ben kırıcam bu düzeniGünaydın kızlar
o belgeselden sonra akan her su içime dokunuyor.
yaa bana da gelecekler ayın 9nda, off strese girdim resmen, 5 çeşit falan değil bildiğin 15 çeşit falan oluyo bizde de, gerçi saolsun arkadaşlar 1er çeşit getiriyor ama çocuklar falan of korkuyorum..
13 çocuk vardı kreş gibi her yerden çocuk çıkıyorduBende çok sık misafir ağırlarım, bu grubuma da bin kez dedim gelin bari 7-8 de sabitleyelim diye, yok arkadaş herkes bi çeşit yapıyo saolsun öyle olunca da çıkıyor işte çeşit sayısı. israf olmuyo şükür çok kalabalık çünkü illa ki bitiyor ama stres işte.
bi de ben bi yere gidecekken haliyle 1 çeşit yapmak zorunda kalıyorum çocuklarla bi de pasta taşımak çok zor oluyor yaa, ev sahibi yapsın herkes gelsin yesin dimi.
ben genelde etki ederim bu duruma ama düşün ben bile kaç kez söylememe rağmen olmadı.
herkes çocuklarıyla gelecek falan ne evi ne ortalığı düşünesim gelmiyor, mikanın üst seviyesi olcam bende muhtemelen.
Ben 6 çeşit yaptım 3 çeşitte arkadaşlar getirmişti 2si planlıydı planlıydı onlar yapmasa ben yapacaktım yani. Aslında tüm grup benim gibi düşünüyor ama seviyeyi düşüren kişi olmak istemiyorHımmm herkes bişey yapıyorsa ayrı ben 15 çeşit sen yapacaksın sandım. Çok pardon1 çeşit yapar götürürsün ya tapıra kat götür
Mutlu yaşlarHerkese günaydın.
Kucak dolusu sevgiler.
Bugün benim doğum günüm
yıllık izindeydim 1 hafta. evde atmalı temizlik yaptım.
neler yaptığımı azcık yazmıştım ama şimdi toplu şekilde yazacağım. bölüm bölüm yazmaya fırsatım olamadı.
Yatak odası
-gardrop indirildi. silindi.
-kıyafetler katlandı yerleştirildi. 5 poşet verilmek üzere ayrıldı.
-nevresim değiştirildi.
-oda süpürüldü, silindi.
-cam silindi.
-perde yıkandı.
-toz alındı.
Küçük oda
-camı silindi.
-oda süpürüldü, silindi.
çocuk odası
-camı silindi.
-oda süpürüldü, dilindi.
salon
-camları silindi.
-oda süpürüldü, silindi.
-toz alındı.
-çiçekler sulandı.
banyo
-komple yıkandı.
-çamaşır yıkamalara/katlamalara doyulmadı
küçük wc
-yıkandı.
mutfak
-süpürüldü, silindi.
-ocak ovuldu.
-camı silindi.
-dolaplara giremedim.
-çaydanlık içi ve yumurta pişirme makinesinin kireci porçözle çözdürüldü.
mutfak balkonu (oturma odası olarak kullanılıyor)
-cam balkonun camları ve cam önleri silindi.
-jaluziler silindi.
-süpürüldü.
-gömme dolabın tozu alındı.
-koltuk altı dahil yerler silindi.
-halısı silkelendi. yeni halı serildi.
giriş-koridor
-silindi.
-portmanto aynası parlatıldı.
Biz 5 kişi toplansak 12 çocuk oluyor13 çocuk vardı kreş gibi her yerden çocuk çıkıyordu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?