Merhabalar herkese,
Tek tek alıntılayacaktım ama toplu yazayım dedim. İnternetim bittiği için giremedim. Dün itibari ile eve dönmüş bulunuyorum. Yine kötü haberlerin olduğu bir haftaydı. Depremi hisseden herkese geçmiş olsun, Allah beterinden korusun
Deprem bölgesinde yaşıyoruz kabul ettik de orman yangınları neden kaderimiz oldu onu anlamadım. Dün burda soğutma çalışmaları devam ediyordu. Hatay’daki yangın da devam ediyormuş. Bu yangınlar diğer Akdeniz ülkelerinde de bu yoğunlukta oluyor mu merak ediyorum.
Dün sabah mide bulantısı ile uyandım, aşırı halsizlik ishal bu şekilde yola çıktım eve varır varmaz soluğu doktorda aldık. Bugün daha iyiyim çok şükür
Sabahtan banyoyu temizledim. Lavabo WC’leri yıkadım. Mutfağı toparladım. Eşim de süpürme silme işlerini halletti sağ olsun.
Valizi boşalttım. Çamaşır attım. Boşaltılacak bir kaç çanta daha var. Sonra tekrar valiz hazırlayacağım. Salı günü Alanya’ya geçeceğiz.
Bende durumlar böyle
Sizler nasılsınız?

wendy oğlumun arkadaşının annesi davet etmişti beni ve bir veliyi daha. İkisinin de kedisi var. Onlar kedilerden bahsediyor ben de evet Defne de öyle Defne de böyle diyip durdum

Geçmiş olsun mikancım
Hepimiz bu yangınların neden kaderimiz olduğunu anlamaya çalışıyoruz inan

Hastalık için de geçmiş olsun
Bizde ailecek öyle olduk
Deniz suyundan mı yoksa yediğimiz bir şey mi sebep oldu bilmiyoruz ama şimdilik iyi gibiyiz
Salgın mı var acaba

Şimdiden iyi tatiller
Okul açılınca hepimizi yoğun bir yıl bekliyor

Geçmiş olsun

Teşekkür ederim, size de geçmiş olsun

Ben 1. Sınıf annesiyim bi de dönüş çok renkli olacak

Detaylı temizlik gözümde büyüyor benimde
Dinlenecegim son haftalar diye çok şey yapmıyorum okul zamanı çok yoğun geçiyor
Neyseki son yıl git gel işi yapmama.

Annemin günü var tatlı yapacağım birazdan
Akşama da kızartma yaparım.
Sonra bakım yaparım.

Ben de hiç bi iş yapmadım halsizlik var bende de uykum var sabaha karsı heros uyandırdı tekrar uyuyamadım hiç enerjim yok bugün
Yarında hiç bişi yapmam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…