Geçmiş olsun mikancımMerhabalar herkese,
Tek tek alıntılayacaktım ama toplu yazayım dedim. İnternetim bittiği için giremedim. Dün itibari ile eve dönmüş bulunuyorum. Yine kötü haberlerin olduğu bir haftaydı. Depremi hisseden herkese geçmiş olsun, Allah beterinden korusun
Deprem bölgesinde yaşıyoruz kabul ettik de orman yangınları neden kaderimiz oldu onu anlamadım. Dün burda soğutma çalışmaları devam ediyordu. Hatay’daki yangın da devam ediyormuş. Bu yangınlar diğer Akdeniz ülkelerinde de bu yoğunlukta oluyor mu merak ediyorum.
Dün sabah mide bulantısı ile uyandım, aşırı halsizlik ishal bu şekilde yola çıktım eve varır varmaz soluğu doktorda aldık. Bugün daha iyiyim çok şükür
Sabahtan banyoyu temizledim. Lavabo WC’leri yıkadım. Mutfağı toparladım. Eşim de süpürme silme işlerini halletti sağ olsun.
Valizi boşalttım. Çamaşır attım. Boşaltılacak bir kaç çanta daha var. Sonra tekrar valiz hazırlayacağım. Salı günü Alanya’ya geçeceğiz.
Bende durumlar böyle
Sizler nasılsınız?
Oyyy kolay gelsinHer katı tek tek dolaşıp toparlama vakti, bana güç dileyin
Datçanın suyu güzel sıcaklık olarakEge gezmek için güzel ama yaşamak için sıkıcı olabilir
Deniz soğuk, trafik çok yoğun.
Kolay gelsinHer katı tek tek dolaşıp toparlama vakti, bana güç dileyin
Geçmiş olsunMerhabalar herkese,
Tek tek alıntılayacaktım ama toplu yazayım dedim. İnternetim bittiği için giremedim. Dün itibari ile eve dönmüş bulunuyorum. Yine kötü haberlerin olduğu bir haftaydı. Depremi hisseden herkese geçmiş olsun, Allah beterinden korusun
Deprem bölgesinde yaşıyoruz kabul ettik de orman yangınları neden kaderimiz oldu onu anlamadım. Dün burda soğutma çalışmaları devam ediyordu. Hatay’daki yangın da devam ediyormuş. Bu yangınlar diğer Akdeniz ülkelerinde de bu yoğunlukta oluyor mu merak ediyorum.
Dün sabah mide bulantısı ile uyandım, aşırı halsizlik ishal bu şekilde yola çıktım eve varır varmaz soluğu doktorda aldık. Bugün daha iyiyim çok şükür
Sabahtan banyoyu temizledim. Lavabo WC’leri yıkadım. Mutfağı toparladım. Eşim de süpürme silme işlerini halletti sağ olsun.
Valizi boşalttım. Çamaşır attım. Boşaltılacak bir kaç çanta daha var. Sonra tekrar valiz hazırlayacağım. Salı günü Alanya’ya geçeceğiz.
Bende durumlar böyle
Sizler nasılsınız?
Teşekkür ederim, size de geçmiş olsunGeçmiş olsun mikancım
Hepimiz bu yangınların neden kaderimiz olduğunu anlamaya çalışıyoruz inan
Hastalık için de geçmiş olsun
Bizde ailecek öyle olduk
Deniz suyundan mı yoksa yediğimiz bir şey mi sebep oldu bilmiyoruz ama şimdilik iyi gibiyiz
Salgın mı var acaba
Şimdiden iyi tatiller
Okul açılınca hepimizi yoğun bir yıl bekliyor
OyyTeşekkür ederim, size de geçmiş olsun
Ben 1. Sınıf annesiyim bi de dönüş çok renkli olacak
Teşekkür ederimOyy1. Dönem için kolaylıklar diliyorum
Kolay gelsin sen halledersinTeşekkür ederim, size de geçmiş olsun
Teşekkür ederim, inşallahKolay gelsin sen halledersin
Geçmiş olsun canımTeşekkür ederim, size de geçmiş olsun
Sana da geçmiş olsun canımKolay gelsin sen halledersin
Ben de hiç bi iş yapmadım halsizlik var bende de uykum var sabaha karsı heros uyandırdı tekrar uyuyamadım hiç enerjim yok bugünDetaylı temizlik gözümde büyüyor benimde
Dinlenecegim son haftalar diye çok şey yapmıyorum okul zamanı çok yoğun geçiyor
Neyseki son yıl git gel işi yapmama.
Annemin günü var tatlı yapacağım birazdan
Akşama da kızartma yaparım.
Sonra bakım yaparım.
Yapmam boşver yat dinlenBen de hiç bi iş yapmadım halsizlik var bende de uykum var sabaha karsı heros uyandırdı tekrar uyuyamadım hiç enerjim yok bugün
Yarında hiç bişi yapmam
Teşekkür ederimGeçmiş olsun canımsalgın var galiba probiyotik kullan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?