Yapılacaklar:
Tüm evi süpür( yarın abla gelecek ama elektrikler kesilecekmiş)
Yemek yap.Mia- benim menüde de mantı var.
Çamaşır yıka.
Çocukların tırnaklarını kes.
Çocukları yıka.
Rossman’nın mendilini kullanıyorum ben de. Oldukça başarılı.Selam kızlar
Dün ev için 4 görev vermiştim kendime
Köfte, pilav salata (yapıldı)
Kıyafet dolabı düzenleme (yazlıklarım ve hamilelik nedeniyle giyemediğim pantolonları kutulayıp yine dolabın içine kaldırdım, boşalan cekmeceye de şifonyerdeki atlet, badi çekmesini taşıdım bebişe bir çekmece açılmış oldu, kalan iki çekmeceyi de bu şekilde boşaltacağım 3 çekmecelik yer açılacak ona)
Buzdolabı düzenleme (pazara gidemedim bu hafta, dolabı da düzenleme fırsatım olmamıştı, dün atılacakları attım, çıkanları makineye yerleştirdim çalıştırdım o sayede dolap da mutfak da toplandı)
Vestiyer düzenleme (bunu yapamadım, eşim evde yokken yapmak istiyorum, onun bana göre verilecek ona göre lazım ayakkabıları var o görmeden evden gidecekpazartesi gününe ertelendi)
Dün verimli bir gündü, bugün 9dan önce eve gidemem, gittiğimde Bulaşık makinesi boşalacak, çamaşırlar kontrol edilecek makine dolacak kadar biriktiyse yıkanacak, bu konuda biraz zorluk yaşıyorum bazen karışık çamaşır atmak istiyorum ama renkleri karışır diye korkuyorum, renk geçirmeyen mendil kullanan var mı aranızda bende alsam diyorum
A süpermiş birkaç defa kullanmak, biraz baktım da hangisini alayım bilemedim, sen hangisini kullanıyorsun ben de bir deneyeyimÇamaşır mendili kullanıyorum ben
önceden çamaşırları çok ayırırdım renklerini
şimdi kırmızılarla koyu renklileri atıyorum (burdan biri söylemişti)
beyazlar
açık renkliler olarak
3 gruba ayırdım
özellikle bebek kıyafetleri minicik ve renkli olduklarına karışık atıp yıkadım renkleri karışmadı mendil çok kullanışlı
birde mendili 3-4 kere kullanabiliyorsun rengi gri olana kadar :)
A süpermiş birkaç defa kullanmak, biraz baktım da hangisini alayım bilemedim, sen hangisini kullanıyorsun ben de bir deneyeyim
Senin bu büyük çiçeğine bayılıyorum, ben hiç çiçek bakamıyorum yaaa, hepsi ölüyor yazık, kaç kez orkide kuruttum. o yüzden almıyorum hiç. annem çok güzel bakar mesela. sevgimi mi gösteremiyorum naapıosam her şeyine dikkat etmeme rağmen yok, olmuyor.Eki Görüntüle 2548121
Biraz dekorasyon konuşalım mı :)
benim en büyük hobim ev dekoru
her tarzı bilirim aşağı yukarı
bu dönemin favorisi bohem
ama ben bohemi biraz sade halini örnek alıyorum.
yani orijinal parçalar kullanmaya dikkat etmek ve renk uyumu
çok uyumlu olmamak da gerekiyor :)
her odayı yansıtacak bir köşe olmalı
çiçekleri seviyorum çalıştığım için çok fazlasına bakamıyorum
büyük çiçeğim ölmek üzereydi kurtardım bizimle hala :)
Senin bu büyük çiçeğine bayılıyorum, ben hiç çiçek bakamıyorum yaaa, hepsi ölüyor yazık, kaç kez orkide kuruttum. o yüzden almıyorum hiç. annem çok güzel bakar mesela. sevgimi mi gösteremiyorum naapıosam her şeyine dikkat etmeme rağmen yok, olmuyor.
yazın sulamayı unuttum kuruyordu nerdeyse budadım şuan toparlanma döneminde :)
çiçekler genelde direk güneşi sevmez.
yazın haftada 2 sulanmalı az az
kışın haftada 1
orkideler budanma zamanları var ama benim orkidem de küstü açmıyor
eşim düşürmüştü yere
kuş konmaz bakamadım çok narin çiçek birkaç kez kurtardım yinede gitti
bende öyle uzaktan seviyorum işte
orkidelerime çok hassas davrandım ama olmadı, aynı miktar aynı saate haftada bir gün verdim suyunu budama dönemine gelemeden gitti yazık, anneme götürdüm hemen solmadan annem kurtardı 1-2 sini ama gitti mi gidiyor işte.
şimdi evde teraryum var, hoşuma gidiyor o, bi de kütükte sukulentlerden istiyorum küçük ama büyük değil, alabilirsem mutfak penceremin önüne koyucağım.
Benim çiçekler balkonda direk güneş görüyor. sabahtan akşama kadar. yazın haftada bir kışın 2 haftada bir suluyorum.
Gelen olunca seviniyoruz. Bekleriz. Kahve olur, oğlumun elinden kek olur, dondurma olur, hiç olmadı bahçeden gül olur :) Hiç biri olmasa bile güler yüz ve gönüller bir olur :)Ne güzel balkonunuz var şöyle oturup kahve içmek istedim :)
Gelen olunca seviniyoruz. Bekleriz. Kahve olur, oğlumun elinden kek olur, dondurma olur, hiç olmadı bahçeden gül olur :) Hiç biri olmasa bile güler yüz ve gönüller bir olur :)
Evet deve tabanı da güzel, kesinlikle haklısın hem dekor hem sıcaklık.deve tabanı ve birkaç tane çiçek istiyorum fırsat olur da alabilirsem
eve hem dekor hemde sıcaklık katıyor.
yaa ne güzel, maşallah oğlunuza. gelininiz çok şanslı olacak, keşke tüm anneler oğullarını böyle yetiştirebilse.Gelen olunca seviniyoruz. Bekleriz. Kahve olur, oğlumun elinden kek olur, dondurma olur, hiç olmadı bahçeden gül olur :) Hiç biri olmasa bile güler yüz ve gönüller bir olur :)
ne ? dekorasyon mu konuşacağız ? hemen geldim
Ooo coffecim hoşgeldin :)
evinizden beğendiğiniz köşeleri atarsanız seviniriz o zamanne ? dekorasyon mu konuşacağız ? hemen geldim
hobilerim arasında ilk sırada dekorasyonla uğraşmak oldugu için koştum,
bu aradaMia- çiçeklerin çok güzeller
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?