- 25 Şubat 2015
- 1.815
- 2.358
- 333
evinizden beğendiğiniz köşeleri atarsanız seviniriz o zaman
çok güzel olur, eskisi gibi yazmıyosunuz zaten, bekliyoruz o zamanyeni perde siparişi verdim, sanırım ctesi takılacaklar, sizlere çeker atarım :)
benım de evım eskı ve tadılatlar devam etmekte, biten yerleri de sizlerle paylaşabilirim
yeni perde siparişi verdim, sanırım ctesi takılacaklar, sizlere çeker atarım :)
benım de evım eskı ve tadılatlar devam etmekte, biten yerleri de sizlerle paylaşabilirim
miam yanlış anlama, dalga geçmek değil maksadım, gerçekten kendimden utandım yaa, gerçekten yiyecek anlamında şu ara hiç minimal olamıyorum, emzirmeden kaynaklı mı nedir bilmem çeyrek simit cidden arkadaştan ikram alıp tadımlık yediğim
çok güzel olur, eskisi gibi yazmıyosunuz zaten, bekliyoruz o zaman
miam yanlış anlama, dalga geçmek değil maksadım, gerçekten kendimden utandım yaa, gerçekten yiyecek anlamında şu ara hiç minimal olamıyorum, emzirmeden kaynaklı mı nedir bilmem çeyrek simit cidden arkadaştan ikram alıp tadımlık yediğimyani sen onunla kahvaltı edip doyuyosun düşün. burda iğneleme kendime.
Dekorasyonla aram yok ama evimde en severek kullandığım dekor ürünleri bunlar
Not: danteller annemin göz nuru diye kullanıyorum yoksa hiç tarzım değil :)
Ne sevdiğimi de sayende öğrendim araştırayım birazvayy retro seviyoruz demekki :) güzel
Selam kızlar nasılsınız. Dün çok yorucu çok yoğun bir gündü.
Bu gün çamaşır katlayacağım, bir makine yıkadım onu asacağım. Çamaşırı sıfırlayamıyorum bi türlü
Kaça bölüneceğimi şaşırdım mia ya. Bi de eşimle aramız kötü. Kafam karışıkOoo ankam gelmiş :)
Kolay gelsin.
Kaça bölüneceğimi şaşırdım mia ya. Bi de eşimle aramız kötü. Kafam karışık
Alıp bohçayı gitmek var aslında şimdi de işte peşinde 4 çocuk nereye gideceksin. Bi de üstüne ev dağınıkSakin kal canım sadece biraz dur sadece acil işleri yap.
Önce kendini dinle.
Alıp bohçayı gitmek var aslında şimdi de işte peşinde 4 çocuk nereye gideceksin. Bi de üstüne ev dağınıkne güzel filmlerde açıyorlar bavulu dolduruyorlar eşyayı
Mevzu büyük. Hastaneye giderken oğlum arkamızdan çığlık çığlığa ağladı. Neymiş niye ağlıyormuş çocukları çok şımartmışım hiç hükmü kalmamış.kıyamet koptu birbirimize girdik resmen. Ba ba ba tabii 3 yaşına gelmişsin be oğlum yakında askere gideceksin hiç annenin arkasından ağlanır mı, bak babana kırk yaşında nasıl anlayışlı, nasıl laf anlıyor. Sen gelmişsin 3 yaşına çok ayıp yavrum çok ayıp.Canım gidecek biri varsa o sen değilsin zaten de ufak mevzularsa çözersiniz :)
Mevzu büyük. Hastaneye giderken oğlum arkamızdan çığlık çığlığa ağladı. Neymiş niye ağlıyormuş çocukları çok şımartmışım hiç hükmü kalmamış.kıyamet koptu birbirimize girdik resmen. Ba ba ba tabii 3 yaşına gelmişsin be oğlum yakında askere gideceksin hiç annenin arkasından ağlanır mı, bak babana kırk yaşında nasıl anlayışlı, nasıl laf anlıyor. Sen gelmişsin 3 yaşına çok ayıp yavrum çok ayıp.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?