- 26 Mayıs 2016
- 3.835
- 8.113
- 158
Evet canım bütün gardopu indirdim temelli aboww ortalık perişanBü-bü-bütün dolabı mı
Benim sadece giydiğim kıyafetler olduğu için ayda 1 hepsi yıkanmış oluyor ama lindanın dolabı anlatılamaz inanılmaz kıyafet var nasıl çıkacak işin içinden merak ediyorumDolabın tamamının güzel kokması için hepsini yıkamak şart bencede, bende çok istiyorum ama kurutma makinem yok göze alamıyorum kurumaz bu havada diye, eline sağlık ama çok yorma kendini ağırlaşıyoruz artık
Siz dolabın güzel kokması için ne koyuyorsunuz kızlar içine sabun, deterjan gibi, varsa kullandığınız bir şey bende yapayım, çekmeceler falan kokuyor ya kapalı olduğu için, beklemişlik kokusu diyorum ben ona, hiç sevmem
Valla derdine neydi hamile hamileEvet canım bütün gardopu indirdim temelli aboww ortalık perişan
Bende onu Hiç sevmem işte beklemişlik kokusu gitsin diye Bi hışımla indirdim her şeyi. Umarim altından kalkabilirim 10 günde biter inşallah..Dolabın tamamının güzel kokması için hepsini yıkamak şart bencede, bende çok istiyorum ama kurutma makinem yok göze alamıyorum kurumaz bu havada diye, eline sağlık ama çok yorma kendini ağırlaşıyoruz artık
Siz dolabın güzel kokması için ne koyuyorsunuz kızlar içine sabun, deterjan gibi, varsa kullandığınız bir şey bende yapayım, çekmeceler falan kokuyor ya kapalı olduğu için, beklemişlik kokusu diyorum ben ona, hiç sevmem
Akşamları canım sıkılıyordu Anka ekşın aradım sanırım Bi de izlediğim dizi falan da kalmadı iyice. Can sıkıntısından sardım.Valla derdine neydi hamile hamile
Anka Bi gün gardopunu koysana sende müsait olduğunda Mia ninki gördüm mesela aboww dedim ben kıyafete yatırım yapmışım yeminle o zaman anladım çok kıyafet varmış.Benim sadece giydiğim kıyafetler olduğu için ayda 1 hepsi yıkanmış oluyor ama lindanın dolabı anlatılamaz inanılmaz kıyafet var nasıl çıkacak işin içinden merak ediyorum
Neyse az kaldı yakında sıkılmazsın agucuk gugucuk gülücük sesleriyle geçer vaktinAkşamları canım sıkılıyordu Anka ekşın aradım sanırım Bi de izlediğim dizi falan da kalmadı iyice. Can sıkıntısından sardım.
Özelden gönderirim yarın canımAnka Bi gün gardopunu koysana sende müsait olduğunda Mia ninki gördüm mesela aboww dedim ben kıyafete yatırım yapmışım yeminle o zaman anladım çok kıyafet varmış.
Korku heyecan üst üste geliyor bazen de düşünme diyorum keyfini sür bunlar iyi günlerinNeyse az kaldı yakında sıkılmazsın agucuk gugucuk gülücük sesleriyle geçer vaktinayyy çok heyecanlı yaa 2 ay kaldı
Benim de yazlık kışlık aynı yerde zaten yaz kış aynı giyiyorumKızlar Bi de benim gardobun içinde 3 tane misafir yorganı 3 tane misafir yastığı ve iç camasirlarimiz da burda yazlık kışlık hepsi buranın içinde. Aslında bu mantıkla baktığımızda çok kıyafetim yok gibi
Bizde merak ederiz yaÖzelden gönderirim yarın canım
Benim de yazlık kışlık aynı yerde ama hurçlara kaldırıyorum üst rafa koyuyorum, öyle olunca koku oluyor ister istemezKızlar Bi de benim gardobun içinde 3 tane misafir yorganı 3 tane misafir yastığı ve iç camasirlarimiz da burda yazlık kışlık hepsi buranın içinde. Aslında bu mantıkla baktığımızda çok kıyafetim yok gibi
Açıkta dursa görüntü açısından daha güzel olmaz mı canım.Benim de yazlık kışlık aynı yerde ama hurçlara kaldırıyorum üst rafa koyuyorum, öyle olunca koku oluyor ister istemez
Merhaba, ben oglumda cok kullandim Mikan pembesi bebekler icin olani, cildiye doktorum soylemisti. Tombul bir bebekti ve boynunun alti, koltukaltı, bilekleri falan hemen kizariyordu hava almadigi icin. Krem cok iyi geliyordu. Rahatlikla kullanabilirsin.Mia- geçmiş olsun. Ben de sana coresatin diye bir merhem verdi doktorumuz onu soracaktım. Kullandınız mı hiç?
Ay ne bileyim Bi hışımla bütün hepsini yere indirdim birazı makinada yikaniyor birazı kuruyor şimdi camasirligi da açtım kurusun diye. Ooo can sıkıntısına bire birlindalinda ayy ne işler açmışsın başına, kolay gelsin.
Dolabın tamamının güzel kokması için hepsini yıkamak şart bencede, bende çok istiyorum ama kurutma makinem yok göze alamıyorum kurumaz bu havada diye, eline sağlık ama çok yorma kendini ağırlaşıyoruz artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?