ellerine sağlık, valla bitirdin gardrobu yıkamayı helal olsunGünaydın kızlar sabah 2 malına daha çamaşır attım geldim biri kuruyor biri yikaniyor.
Öğlen eve gittiğimde belki biraz daha yaparım canım isterse.
Selam kızlar doğumdan önce son Bi gayret deyip gaza geldim ve bütün gardopu yıkıyorum şu an başladım valla. Kurutemizlemelik olanları da ayırdım her şeyi Bi sudan geciricem hepsi güzel koksun diye. Hepsi temiz ama içime sinmedi Bi daha bebekten sonra bu kadar ayrıntılı uzun Bi süre bakamam.bi taraftan kurutma çalışıyor Bi taraftan makina.haftaici yikayayim kuritayim haftasonu utunlenecekleri ütüler kaldırırım. Ne zamandır aklımdaydı. Kendimi yormadan sakin sakin umarım bitirebilirim ortalık fena halde karışık 1 hafta verdim kendime insaah biter. Sonra da bebişin kıyafetlerine gecicem inşallah. Akşamları hem canım sıkılıyordu iyi oldu iş buldum kendime
günaydın
iki poşet çamaşır ayıkladım.iki haftaya elden çıkaracağım.kulanılabilecek durumda olanlar var.hiç giymediklerim.iki tane yolluk ayrıldı
tşk ederim miacımVayy suhanım kolay gelsin güzel ayıklama olmuş.
Mia- geçmiş olsun. Ben de sana coresatin diye bir merhem verdi doktorumuz onu soracaktım. Kullandınız mı hiç?
Bu üst kısımda yorgan yastık için olan kısım var ya geniş, oraya koyuyorum hurçlayıp, dolabın iç kısmını hiç beğenmiyorum maalesef kullanışlı değil, mecburen kapalı oluyorAçıkta dursa görüntü açısından daha güzel olmaz mı canım.
Şifonyer çekmecesi de kokuyordu aynı şekilde, kapalı kalma kokusu vardı, içinde lcw dan sabun almıştım paketli onu unutmuşum, nasıl güzel kokuyor şimdi, olmadı öyle bir şeyler koyayım diyorum, çünkü yıkadığım çamaşırlar da uzun süre kokmuyor gibi geliyor banaDolaptan kaynaklaniyor olabilir mi bu koku ya
Benim dolabimi acinca parfüm kokusu geliyor bazi ceketlerin üzerinde kaliyor mesela
Kalabalik da dolabim ama esyalar koku yapmiyor
Yasadigin memleketteki havanin nemi falan da etki ediyor olabilir mi acaba ?
Yok kız iki bölüm ya daha 1 bölümü bile bitmedi gardropun. Valla girdik Bi iseellerine sağlık, valla bitirdin gardrobu yıkamayı helal olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?