Ben dolapları açınca buram buram koksun istiyorumYani benim camasirlarim kokmaz, iyi ya da kötü kokmaz, yumusatici kullanmam, en fazla kendi parfümüm siner
Aslinda parfümü dolaba sikip kapatmak da mantikli geldi simdi bana
Ben küçük keselere dalin sabun koyup astım. Ama çok etkili olmadı sanki buram buram kokusu gelmiyor açınca. Daha önce beyaz sabunu rendeleyip keselere koymuştum ama yine pek etkili olmadı.Ben dolapları açınca buram buram koksun istiyorumparfüm kullanmıyorum uzun zamandır, deterjan ve rolon dışında bir koku yok ama eve gelince sabunun adına bakıp sipariş vericem bu hafta, en azından dolaplar güzel koksun kıyafete sinmese bile
Senden okuyunca çoğu şeyi yaptığımı gördüm, kıyafet ve mutfak konusundaGeçen haftalarda dolap düzenlemiştim
ve düzeni bozmamaya dikkat ettim.
2-3 haftadır dolaplarım düzenli.
önceden işlerim çabuk bitsin diye gelişi güzel koyardım bu kez dolaplar için ayrıca uğraşmak zorunda kalırdım.
mesela çamaşır yerleştirirken düzgün katlamaya ve yerleştirmeye özen gösteriyorum
kıyafet seçerken bozmadan almaya çalışıyorum.
çorap teklerini bulamadıysam ayrı yerde tutuyorum yıkandıkça çıkıyor diğerleri :)
kullandığım makyaj ürünlerini temizleyicileri tek kutuda topladım (önceden rafa dizerdim dağılırdı)
Çamaşır mak bitince hemen asıyorum
bulaşıklar bitince hemen yerlerine kaldırıyorum
mutfakta tezgahta elimin altında olması gereken şeyleri seviyorum böylece işim daha kısa sürüyor (ne kadar sade bir görüntü olmasa da )
banyom çok sade yıkaması ve temizlemesi kolay.
wc kullandıkça yıkıyorum elimin altında cifin banyo spreyi var. haftada 1 detaylı yapıyorum ama kolay oluyor hergün temizlendiği için.
birde evin birkaç yerinde çöp poşeti tutuyorum kapı kollarında eşim ve kızım grip olduğundan dolayı.
Memnun kaldığım tecrübeler bunlar :)
Senden okuyunca çoğu şeyi yaptığımı gördüm, kıyafet ve mutfak konusunda
Bende yemek yaparken bir yandan kullandığım şeyleri sudan geçiririm ya da makineye kaldırırım, yemeği ocağa koyduğum anda mutfağımda temiz olur
Yemek sırasında az tabak kaşık kullanıldığı için hemen makineye kaldırırım, tezgahı temizlerim işim biter
Odalar arasında postacı gibi olun diye okumuştum bir yerde, uzun zamandır öyleyim, bir odadan çıkarken götürülecek ne varsa alıyorum odalar toplu kalıyor böylece
Kıyafet konusunda da üşenmeden hemen giyilenleri toplayıp kaldırmak, asmak gerekiyor böylece ekstra iş olmuyor
Bugün bulunduğum yerde pazar vardı, eşime 3 parça sweat aldım hem evde hem dışarıda giymelik, 3 parçada geçen hafta almıştım, bekarlık zamanından ev kıyafetleri vardı onları akşam belirleyip evden göndereceğiz
Ev işleri ile ilgili de liste yaptım, bu hafta uygulamaya devam edeceğim şimdilik performansımdan memnunum
bi koşu bize de uğraİşler bitti huzurluyum :)
Darısı başınabi koşu bize de uğra
ben de iş yerinde bekleyen dosyalamalarımı yaptım, naaabbbeeerrrrrDarısı başına
Evde de çoğu iş bitti
Ay hamile halinle delisin valla, dikkatli ol canımEvet gardropun sol kısmı bitti kızlar ama bende bittim çıkarılacak parçaları çıkarttım ayırdım belediye kutusuna koyacağım. Kaldı sağ taraf o da hafta sonu inşallah bitmiş olacak.. Sırtım ağrıdı off ☹
Saol canımAy hamile halinle delisin valla, dikkatli ol canım
ben de iş yerinde bekleyen dosyalamalarımı yaptım, naaabbbeeerrrrr
Evet gardropun sol kısmı bitti kızlar ama bende bittim çıkarılacak parçaları çıkarttım ayırdım belediye kutusuna koyacağım. Kaldı sağ taraf o da hafta sonu inşallah bitmiş olacak.. Sırtım ağrıdı off ☹
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?