Yani benim camasirlarim kokmaz, iyi ya da kötü kokmaz, yumusatici kullanmam, en fazla kendi parfümüm siner
Aslinda parfümü dolaba sikip kapatmak da mantikli geldi simdi bana
Ben dolapları açınca buram buram koksun istiyorum parfüm kullanmıyorum uzun zamandır, deterjan ve rolon dışında bir koku yok ama eve gelince sabunun adına bakıp sipariş vericem bu hafta, en azından dolaplar güzel koksun kıyafete sinmese bile

Ben küçük keselere dalin sabun koyup astım. Ama çok etkili olmadı sanki buram buram kokusu gelmiyor açınca. Daha önce beyaz sabunu rendeleyip keselere koymuştum ama yine pek etkili olmadı.

Senden okuyunca çoğu şeyi yaptığımı gördüm, kıyafet ve mutfak konusunda

Bende yemek yaparken bir yandan kullandığım şeyleri sudan geçiririm ya da makineye kaldırırım, yemeği ocağa koyduğum anda mutfağımda temiz olur
Yemek sırasında az tabak kaşık kullanıldığı için hemen makineye kaldırırım, tezgahı temizlerim işim biter

Odalar arasında postacı gibi olun diye okumuştum bir yerde, uzun zamandır öyleyim, bir odadan çıkarken götürülecek ne varsa alıyorum odalar toplu kalıyor böylece

Kıyafet konusunda da üşenmeden hemen giyilenleri toplayıp kaldırmak, asmak gerekiyor böylece ekstra iş olmuyor

Bugün bulunduğum yerde pazar vardı, eşime 3 parça sweat aldım hem evde hem dışarıda giymelik, 3 parçada geçen hafta almıştım, bekarlık zamanından ev kıyafetleri vardı onları akşam belirleyip evden göndereceğiz

Ev işleri ile ilgili de liste yaptım, bu hafta uygulamaya devam edeceğim şimdilik performansımdan memnunum

koku keseleri var.ben beyaz sabun kokusunu seviyorum.ara ara kullanmışlığım var

ilk eve gittiğimde üzerimi değiştiriyorum o sırada yatak odasındaki ortada kıyafet varsa topluyorum
yatağı düzeltiyorum biberonu mutfağa bırakıyorum
o sırada yemeklik malzemeleri çıkartıyorum
çamaşır yıkama katlama işini yapıyorum.
sonra yemek hazırlığı mutfak toplama
sofra hazırlıyorum eşimle kızım gelir
yemek sonrası sofra toplama çay demleme
mesela çay demlenirken ya duş alırım yada eylülü yıkarız aradan çıkar.
çamaşır serme veya bulaşık mak boşaltma işi oluyor
bütün bu işler 3 saat içinde bitiyor 5-8 arası
8-9 arası kızımla oynuyorum
9-11 arası dizi film,kitap, dinlenme veya bakımlarımı yapıyorum duruma göre değişiyor
11-12 arası son ev kontrolü pijama diş ve ilaçlarımı içer uyurum.
genel olarak böyle geçiyor. aralarda dinleniyorum veya işlerim daha kısa sürüyor.

bugün planım eve gidince merdiven süpüreceğim toplam 10-15 dk
üzerimi değiştir makineye battaniye at yatak odası topla 10 dk
kuruyan çamaşır varsa katla kaldır 10-20 dk
yemek yanına ev makarnası yapacağım 10 dk
ütü masasını çıkaracağım 5-6 parça ütü 20 dk
sofra hazırla 5 dk
toplama 10 dk
eylül yıka-giydir 15-20 dk
oyun 30 dk
toplam 2 saatlik işim var yani sonrası keyfime kalmış :)

Şu detaylı iş sandığımdan uzun sürdü
şimdi günlük işlerin kayıt işleri kaldı yetişir 1 saatte umarım
başlayayım :)

offf ben bugün şimdiden 5 makina yıkadım eve geçince de bi 5 yıkasam bugün tamam artık başka bi şey yapamam sanırım dün yıkadıklarımı yerleştiricem yeter. 10 gün vermiştim bende kendime 10 gün verip de 5 gün de bitirmek için sıkıştırmak istemiyorum kendimi. sabırsızım çünkü bi an önce bitsin derdinde oluyorum her işte.

Evet gardropun sol kısmı bitti kızlar ama bende bittim çıkarılacak parçaları çıkarttım ayırdım belediye kutusuna koyacağım. Kaldı sağ taraf o da hafta sonu inşallah bitmiş olacak.. Sırtım ağrıdı off

13.11.2019

1. Yıkanmış çamaşırları as +++++
2. Kuru çamaşır varsa katla. +++++
3. 1 makine daha yıka / as +++++
4. Ud çalış ------

Rutinler

1. Dağınıklık bırakma +++++
2. Bulaşık bırakma +++++
3. Sabah yatağını topla +++++(gelince topladım mecburen)

Kızlar
-spordan geldim.
-yatak odasi-koridor- giriş halılarını ve banyo paspasini silkeledim.
-evi komple supurdum
-evi komple sildim.
-banyoyu sildim+klozeti ve lavaboyu ovdum. Tarağı saçtan arındırdım.
- katladigim çamaşırları yerine koydum.
-mutfağı topladım. Temiz Bulaşıkları yerine yerleştirdim. Bi iki parçayı elimde yıkadım.
-Tezgahı ve masayı sildim.

Yarın görüşmek üzere

lindacım ya temiz kıyafetleri niye yeniden yıkadın ben hala çözmüş değilim
dikkatli ol bari :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…