Ya canım mesela yıl boyu giymediğim kıyafetler illa ki oluyor onlar dedim sudan geçmiş olsun sonrada hepsini yıkamaya başladım hepsini indirmiş bulundum. Bi de cidden döndürüp döndürüp aynı kıyafetleri giyiyoruz diğerleri giyilmeden bekliyor aama atamıyorum hepsi yepyeni alışveriş de yapmıyorum bu yüzden zaten ihtiyacım yok deyip. Yani at deme atamam atarsam bu sefer yenilerine gözüm kayacaklindacım ya temiz kıyafetleri niye yeniden yıkadın ben hala çözmüş değilim
dikkatli ol bari :)
Ya canım mesela yıl boyu giymediğim kıyafetler illa ki oluyor onlar dedim sudan geçmiş olsun sonrada hepsini yıkamaya başladım hepsini indirmiş bulundum. Bi de cidden döndürüp döndürüp aynı kıyafetleri giyiyoruz diğerleri giyilmeden bekliyor aama atamıyorum hepsi yepyeni alışveriş de yapmıyorum bu yüzden zaten ihtiyacım yok deyip. Yani at deme atamam atarsam bu sefer yenilerine gözüm kayacak
tuzu bitmiş olabilirGünaydın kızlar
Benim bulaşık makinesi yine temiz yıkamamış annem de hepsini boşaltıp elden geçirmiş sağolsun. Parlatıcısı bitmiş o yüzden böyle yapmış olmalı. Hem parlatıcı haznesini doldurdum hem de makine temizleyici koyup boş çalıştırdım inşallah düzelmiştir. Çıkan bulaşıkları dizdim, tezgahı masayı silip lavaboyu cifledim.
Baktım wc giderinden koku geliyor bu da zaman zaman oluyor sanırım apartmanın giderlerinde sorun var. Lavaboyu ve wcyi hem cif hem çamaşır suyu döküp temizledim.
Nevresimleri değiştirdim
1 makine çamaşır yıkandı
Evi süpürdüm
Ütü yaptım
1 düğme diktim
Çok mesudum
Aynen canım doğum sonrası daha da azalacam inşallah evde ki tek azaltamadigim yer kıyafetlerim. Bi dogurayim da. Bi de kızlar doğumda oda falan suslettiniz mi ya da doğum fotocusu tuttunuz mu. Oda süslemeye 300 fotoğrafa da 300 falan dediler bana. Yaptırıp yaptırmamak arasında kararsızım gerekli mi değil mi ayrımını yapamiyorumtabi vermek istemiyorsan verme
ama doğum sonrası hepsini giymeye çalış
dolapta beklesin diye almadın dimi lindacım :)
Aynen canım doğum sonrası daha da azalacam inşallah evde ki tek azaltamadigim yer kıyafetlerim. Bi dogurayim da. Bi de kızlar doğumda oda falan suslettiniz mi ya da doğum fotocusu tuttunuz mu. Oda süslemeye 300 fotoğrafa da 300 falan dediler bana. Yaptırıp yaptırmamak arasında kararsızım gerekli mi değil mi ayrımını yapamiyorum
biz teli ordaki görevlilerden birine verdik saolsun baya çekmişdi.ikisinde de .ilkinde onlar teklif etti.saati ilk halini vs baya foto vardı.tabi profesyonel çekimler değildi ama benim için gayet yeterliydi.bebek şekeri kapı süsü vs almıştım.hastaneye gelen giden olmayacağı için süslemekten vasgeçtik.eve gelenlere verdikAynen canım doğum sonrası daha da azalacam inşallah evde ki tek azaltamadigim yer kıyafetlerim. Bi dogurayim da. Bi de kızlar doğumda oda falan suslettiniz mi ya da doğum fotocusu tuttunuz mu. Oda süslemeye 300 fotoğrafa da 300 falan dediler bana. Yaptırıp yaptırmamak arasında kararsızım gerekli mi değil mi ayrımını yapamiyorum
aynı ben.cebren saten pikeler çarşaflar içinde dolandım bir haftaTercih etmedim
tabi yapılmalı veya yapılmamalı diye birşey söyleyemem.
birde hastane ziyaretine gelecek kişi sayısına göre değişir
bizim burda eve gelirler.
önceden dantelli pike falan serilirmiş ama ben normal nevresim kullandım :)
serselerde gözüm görmezdi sanırım
ama her ay kızımın fotoğraflarını çektim
baya 2 saat sürerdi. güzel pozlar yakalardım.
aynı ben.cebren saten pikeler çarşaflar içinde dolandım bir haftalohusa pijamalrından bile almadım.normal içinde kendimi iyi hissedeceğim pijamalar almıştım.normalde pembe sevmem.denk gelip almıştım pembe bitanesini.annem ve kvnin çığlıkları hala kulağımda.mavi olmalıydı
eşimde dün 600 tl bedava içinde kalmasın yaptıralım dedi bende bilmiyorum falan dedim cidden kararsızım. sizin oralarda ne kadar ki fiyatlar pahalı mı. foto parası yalnız albüm için değil sadece çekim parası.lindalinda fiyatlar çok uygun 300+300 ne ki, yok dediğine değmez, bizim burdaki fiyatları duysan ooo.
odayı sizde süsleyebilirsiniz bence.kapı süsü biraz balon vs.tabi eliniz yatkınsa.azcık tül sağa solabizde de hastaneye gelen pek olmaz oda süsletme falan sadece annem için olacak olursa pek bi hevesi var cidden ilk torunu olacak çünkü.
ama ben de bi şey yaptırmak istemiyorum açıkçası ama ne bilim foto çekimi belki yaptırırım sadece.
suhan ben o gerginlikle bi halt yapamam eminimodayı sizde süsleyebilirsiniz bence.kapı süsü biraz balon vs.tabi eliniz yatkınsa.azcık tül sağa sola
Ne özel çekim, ne süsleme yapmadım. Sadece gelen gidene ikramlık çikolata vs aldık. Hiç eksikliğini hissetmedim. Keşke bende yapsaydım demiyorum. Hatta keşke düğün fotoğraflarınıda 2/3 poz çekinseydik diyorum. Gereksiz bir sürü sey. Yatak odasında Kocamaaan çerçeveli resim. Geçen gün dolaba yerleştirdim. Daha ufak olanı çıkarttım. Sade yaşam her yerde :)bizde de hastaneye gelen pek olmaz oda süsletme falan sadece annem için olacak olursa pek bi hevesi var cidden ilk torunu olacak çünkü.
ama ben de bi şey yaptırmak istemiyorum açıkçası ama ne bilim foto çekimi belki yaptırırım sadece.
sen değil zaten yanında birileri varsa onlar yapıyorsuhan ben o gerginlikle bi halt yapamam eminim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?