Keyfini çıkar birkaç gün işlerini bitir mis :)

Aslında mantıklı düşünürsek bu okullar yarı özel denmesi normal
öğretmenler devlet tarafından ödenek geliyor
veliler de gıda temizlik masraflarını karşılıyor.
ama doğrusunu öğrenmiş olduk :)

Hay hay captain deyince sünger bob izleyesim geldi

Günaydın kızlar
Mutfak toplandı, masa ocak tezgah silindi, lavabo içi ciflendi. Buzdolabının içi yüzeysel silinip düzenlendi ve yerler süpürüldü
Dün yıkanan çamaşırlar yerleştirildi, 1 makine daha yıkandı. Şu çamaşır yıkama işini hafta içi halletmek çok iyi ya :)

Aaaa niye dur daha yeni başladık
evdeki çamaşırlar da aklım
bitsin de kızımın kıyafetlerini yavaştan hazırlıcam artık
maaş günü bu arada hesapta kalan para sıfır
eşime gönderdim ödemeleri yap diye kredi kartı gerçekten saçmalamışız yani.
aralıkta hepsini kapatmamız lazım

Bunlar dünkü işler
Bu akşam kv olacağız

bende sabah eşime 500 tl verdim hesabıma geçsin para kartın bu aylık ödemesi tamam olacak inş
ama ayın 1. de baya durum kötü 2 kredi ödemesi ve gr altın alınacak
520 acil nakit para aktif çalış

bende sabah eşime 500 tl verdim hesabıma geçsin para kartın bu aylık ödemesi tamam olacak inş
ama ayın 1. de baya durum kötü 2 kredi ödemesi ve gr altın alınacak
520 acil nakit para aktif çalış
benim hesap kitap işleri güzel gidiyor ki ta ki bu kuzucuğun ihtiyaçlarına başlayana kadar

Dün eşimin dolabını düzenledim çoğu kıyafeti boyalı lekeli ayırmadım tabi
sonra yok o çok iyiydi neden verdin muhabbeti yapıyor.

bugün ayırdığım kıyafetlerden kızımın ve benim vereceğim çıksın aradan

bende eşimin kıyafetlerini ayırırken verilecekleri bonkör davranıp kendiminkilere kıyamıyorum bu sabah eşim diyor ki akşama da ben seninkileri ayıracam son 1 senede giymediklerini dedi
dedim ama olmaz ki elleme sakın

valla ben bi girsem tüm dolabı vermem lazım, 1 yıldan fazladır giyemiyom hiç birini ama kıyafet hassas noktam, öyle 3-5 şeyi döndür döndür mümkün değil giyemem, yılda2-3 kez girdiğim elbiselerim var mesela her gün olmasa da giyiyorum netice de niye veriyim ki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…