- 26 Mayıs 2018
- 8.211
- 38.802
- 548
- 51
Kuzum devlet tarafından denetlenmeyen resmî veya özel okul öncesi kurumu yok ki.Yani tamamen bagimsiz degilmis. Devlet tarafından denetleniyomus Kadın öyle dedi valla müdiresi
Nasıl yardımcı olabilirim?Aslında soru icin sizi etiketliycektim valla ne iyi oldu geldiniz
Benim hiç bilgim yok öyledir muhakkak belki ben yanlış anlamışımdır. Ama tamamen özel bi kurum değiliz felan dedi. Dediğim gibi belki ben yanlış anlamışımdırKuzum devlet tarafından denetlenmeyen resmî veya özel okul öncesi kurumu yok ki.
Ya devlete bağlı bağımsız anaokuludur,
ya ilkokul bünyesinde anasınıfı,
ya MEB'e bağlı özel anaokulu
ya da Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığına bağlı kreş-gündüz bakımevidir.
Yarı özel diye bir kurum yok.
Ya tamamen özeldir ya da devletin resmi kurumudur ki her iki halde de denetime tabidir.
Çocukları öğle yemeğinden sonra uyutuyolarmis. Benim oglum gündüz uykusunu bıraktı uzun süredir. Uyuyup uyandırildiğı zaman uyandığı zaman cok aşırı huysuz oluyo. Acaba uykudan sonra mi okula götursem diye düşündüm. Ama oglen yemeği yemesini de istiyorum. Illa ki uyumak zorunda mi ya da uyuyup alışır miNasıl yardımcı olabilirim?
Bizde 2016'lı gruplar uyuyor bununla birlikte öğlen uykusunu bırakmış çocuklarımız var onları yatırmıyoruz.Çocukları öğle yemeğinden sonra uyutuyolarmis. Benim oglum gündüz uykusunu bıraktı uzun süredir. Uyuyup uyandırildiğı zaman uyandığı zaman cok aşırı huysuz oluyo. Acaba uykudan sonra mi okula götursem diye düşündüm. Ama oglen yemeği yemesini de istiyorum. Illa ki uyumak zorunda mi ya da uyuyup alışır mi
Iste oglumu da uyutacaklarini soyledikleri icin aglayip gitmek istemeyeceğini düşündüm. Oglum da 2016 doğumlu bu arada. Sabah 11 buçuktan 5 e kadar okul saatide cok değil mi ?Bizde 2016'lı gruplar uyuyor bununla birlikte öğlen uykusunu bırakmış çocuklarımız var onları yatırmıyoruz.
Çocuğunuz ilk defa anaokuluna gidecekse önceliğiniz yemek ve uyku değil oryantasyon yani sırasıyla
öğretmeniyle bağ kurması
arkadaşlarıyla iletişim ve ilişki kurması
sınıfına-okuluna alışması olsun.
Normalde uyumayan bir çocuğun uyku ve evde yemediği yemekleri yemesi için zorlanması oryantasyon sürecini olumsuz etkiler.
İlk hafta çocuğunuzu okulda 2 saatten fazla tutmayın.
2. Hafta 3 saate 3. Hafta yarım güne çıkarabilirsiniz.
Okula tamamen alıştıktan sonra farklı tatları denemesi için teşvik edilebilir.
Uyku zaten tüm gün okulda olan çocuklar için gündeme gelir.
sanırım halk tabiri bu.şöyleki; normalde devlet okulu ama veli yemek vs. olaylarına karışmıyor.buda aylık ücreti diğer okullara göre yükseltiyor.ablamın gönderdiği okulda öğretmen liste veriyordu her gün çocuk evden götürüyordu yiyeceği.her yerde bu tabir geçiyor aslında.sitede de çok defa zikredilmiştir yarı özel diyeYıllardır özel anaokullarında öğretmenlik ve idarecilik yapıyorum yarı özel anaokulu diye bir kurum duymadım.
Gerçekten merak ettiğim için soruyorum nasıl oluyor yarı özel anaokulu?
Bi sayfada denk geldim aklımaMia- sen geldin :)
direkt sabunluğu gördüm, serum şişesi modeliVayy çok güzelmiş sayfa adı nedir.
Bide bisi sorucam kizlae okulda uyutuyolarmis cocuklar öğle yemeğini yedikten sonra. Benim oglum öğlen uykusunu bıraktı. Uyuyup uyandirilincada cok huysuz oluyo. 2 gibi götürsem öğle yemeği yememiş olacak zaten yemiyo evde de belki orda sebzeye felan ali-şir diye düşünmüştüm napsam bilmiyorum bi akıl verin
direkt sabunluğu gördüm, serum şişesi modeli
bende beğeniyorum. sadece siyah ya su lekesi kalır kesin dedim.Benim tarzımseveriz böyle detayları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?