ya işte benim de aynı senede sadece 1 kere giydiğim falan filanlar var nasıl atayım hepsi de yeni ama eşime göre daha fazla kıyafetim var akşam biraz daha azalmaya çalışacağım yapabildiğim kadar artık.

ya işte benim de aynı senede sadece 1 kere giydiğim falan filanlar var nasıl atayım hepsi de yeni ama eşime göre daha fazla kıyafetim var akşam biraz daha azalmaya çalışacağım yapabildiğim kadar artık.
ama erkeklerle eşit olmamızı bekleyemez dimi? görmedin diye giymiyorum sanma, doğum sonrası giyicem ben yine giymezsem el at de

Ben de çıkacaktım ekildim
Daha doğrusu arkadaşım rahatsızmış gelemeyeceğini söyledi
Nerde olacaksınız size katılayım
çay bahçesi gibi bir yer bizim semtte. oraya gidiyoruz sürekli. keşke katılabilseydin

-ayrıca çıkmadan önce hızlıdan ne zamandır yapmak istediğim yemeği yaptım. eşim de beğendi. ben de sevdim. yedim.
-banyo paspaslarını makineye attım yemek yapana kadar yıkandı, astım.
-dışarı çıktım, eve gelince de duş aldım yattım.

Şimdi mi söylüyorsun
Ne yazık ki sen de ektin beni

kızlar şimdi bugün haftanın son günü.
Hafta sonu koşturmacalı geçecek.

Planlarım:

Bu akşam

-Dağınıklık toplanacak,
-kuru çamaşırlar var onlar katlanacak, yıkanacak varsa makine çalıştırılacak.
-balkon yıkanacak.
-aynalar silinecek.
-alışveriş yapılacak (hafta sonu misafirleri için)
-buzluktan çıkarılacak şeyler unutulmayacak.

Ctesi

-okula gidilecek.
-okuldan gelince wc yıkanıp, paspasları serilecek.
-kocaya ev süpürtülecek süpürmezse söylenilecek
-Buzluktan çıkarılanlar masa için hazırlanacak.
-salatalık malzemeler hazır edilecek.
-sofra için tabak çanak hazır edilecek.
-Pazar için piknik sepeti hazır edilecek.

Pazar
-misafirleri kocaya emanet edip, kızla birlikte kreş kahvaltı organizasyonuna katılınacak.
-misafirlerin yanına geçilecek.

Ay çok tatlısın Kocaya söylenmek de planlara dahil

Valla ben demedim kadin kendisi dedi diye öyle deyince cok kotu bisey mi demis oldum anlamadim

Heralde çok büyük bir hata yaptım belki kadin ben anlayabileyim diye öyle bi tabir kullandı bilmiyorum özür diliyorum herkesten

Aboww konu nerelere geldi :)
Yok ya bizim müdür de devlete bağlı özel kreşiz dedi
hani devlet vurgusu yapınca daha güvenilir izlenim için kullanılıyor gibime geldi.

Bugün cuma mi cidden, koca hafta nasil gecti öyle
Yatak odasi camina cami bulanik yapan bir kaplama almis esim internetten o geldi dün
Karsi apartmana gösteri yapma devri sona erdi, acaba donumu gördüler mi diye gerilmekten saclarim beyazladi
Kayinvalidem cocuklara doldurmus yine birseyler kiyafet ayakkabi falan, bir ara onlari alacagim
ogluma kizimin eskilerini giydiriyordum evdeyken, pembe esortman alti gibi
Neredeyse üc yasinda artik abla eskiyi giyme devri bitmistir coktan
Pes pese oldular ya iyi mi kötü diyorum bazen, kiyafetleri pes pese giyiyirlar bu cok iyi oldu, senelerde beklemedi kiyafetler
Diger yandan da ben cok yoruldum
Neyse hersey yoluna girdi, giriyor
Oh bee

Yurt dışında tül perde olmuyor dimi hatta banyolarda bile kocaman camlar var
çok güzel ama mahremiyet açısından zor olmalı.

Büyüdükçe daha kolay olacak herşey merak etme :)

Heralde çok büyük bir hata yaptım belki kadin ben anlayabileyim diye öyle bi tabir kullandı bilmiyorum özür diliyorum herkesten

ya neden hata olsun, işin içinde gibi her şeyi net olarak bilemeyiz ki. bence halk tabiriyle öyle diyo müdürler falan artık denetlendiklerini belirtmek amacıyla. niye hata olsun, niye özür dileyesin. işin uzmanları açıklık getirdi bizde öğrendik işte.

Bencede daha detaylı olarak öğrenmiş oldu herkes senin aracılığınla, sende daha ayrıntılı öğrendin, hiç özür dilenecek bir durum yok, kendini sıkma boşuna

Yurt dışında tül perde olmuyor dimi hatta banyolarda bile kocaman camlar var
çok güzel ama mahremiyet açısından zor olmalı.

Büyüdükçe daha kolay olacak herşey merak etme :)

Söyle ki evet tül perdeler yok bizim alistigimiz sekilde, abidik gubidik dandik kücük tüller var
Mahallede gezerken zaten herkesin müstakil evi var, adamlarin evinde ne yaptiklari ortada, perde kullanmiyorlar, en fazla storlari falan var, sadece aksamlari jaluzilerini kapatiyorlar bitiyor isleri
Ben türkiyede diktirdim oturma odasini ama simdi diger odalara da ihtiyac var
Evet banyo cami da yatak odasiyla ayni büyüklükte ama aydiklik bir banyo oluyor, hatta Türkiye de neden banyolari in gibi koselere yapiyorlar anlamiyorum
Günes vuruyor mesela banyoma sabahlari aciyorum perdeyi isil isil heryer
Aklinizda olsun ev falan yaptircak olanlar banyoyu da normal oda gibi tasarlasinlar, genis cama esim cok düskün
Gün isigini alsin istiyor ev
Pozitif bir hava veriyor eve
Ama tabi giyinme yerlerinde artik cama bir uygulama yapilmasi sart oldu

bende yatak odası dışında diğer odalara güneşlik kapatmıyorum gece gündüz açık sadece sıcaktan bunalırsam kullanırım.
tülle örtülü sadece
birde bulunduğum yerde evler çok bitişik değil.

evler uzak olunca daha rahat olur
Kaldigim yerde yan yana arada cok mesafe yok, herkesin bahcesi dib dibe
Bu sene cocuklarin odasina perde diktirmek istiyorum zaten
Oglumun odasin sadece jaluzi var bir tülü bile yok, daha kullanmadigi icin sorun yapmadim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…