evler uzak olunca daha rahat olur
Kaldigim yerde yan yana arada cok mesafe yok, herkesin bahcesi dib dibe
Bu sene cocuklarin odasina perde diktirmek istiyorum zaten
Oglumun odasin sadece jaluzi var bir tülü bile yok, daha kullanmadigi icin sorun yapmadim
Galiba oda denetim yapılıyo diye öyle dedi aynen güven sağlamak icinAboww konu nerelere geldi :)
Yok ya bizim müdür de devlete bağlı özel kreşiz dedi
hani devlet vurgusu yapınca daha güvenilir izlenim için kullanılıyor gibime geldi.
Evet öyle de dün gece de söylemiştim yanlış demis olabileceğimi sabahta boyle baya konuşulunca dedim baya kotu bişey dedim herhalde kendimi suçlu hissettim. Sagol canımya neden hata olsun, işin içinde gibi her şeyi net olarak bilemeyiz ki. bence halk tabiriyle öyle diyo müdürler falan artık denetlendiklerini belirtmek amacıyla. niye hata olsun, niye özür dileyesin. işin uzmanları açıklık getirdi bizde öğrendik işte.
Evet canim öğrenmiş oldum. Hayatta demem artikya neden hata olsun, işin içinde gibi her şeyi net olarak bilemeyiz ki. bence halk tabiriyle öyle diyo müdürler falan artık denetlendiklerini belirtmek amacıyla. niye hata olsun, niye özür dileyesin. işin uzmanları açıklık getirdi bizde öğrendik işte.
jaluzi istiyorum bende sadece salonda tül hoşuma gidiyor.
Kızlar demir karyola kullanan varmı ? yada fikriniz nedir ? Alternatif alt kısmı açık olan bir yatak seçeneği de olur.
Eki Görüntüle 2554647
Ben karyola kullaniyorum ama demir degil, ayni böyle alti acik
bazalar cok kaba oluyor benim icin, evde hic bazam yok, sadece kizimin yatagi yüksek, altinda bir gizli yatagi daha var
Yani görseli daha güzel benim icin, yalniz bu demir karyola hosuma gitmedi, daha zarif modelleri vardir, tabi zevk meselesi
Bence çok iyi hafif istediğin gibi çek yerini değiştir, altı yüksek rahatça sil temizle. Bazasız mis gibi. Ben de ilerde değiştirsem kızımın yatağının büyüğünü alıcam diyorum.Kızlar demir karyola kullanan varmı ? yada fikriniz nedir ? Alternatif alt kısmı açık olan bir yatak seçeneği de olur.
Eki Görüntüle 2554647
Benim ev küçük bazanin altına koydum nevresim yorgan yoksa karyola guzel oluyo gerçektenBence çok iyi hafif istediğin gibi çek yerini değiştir, altı yüksek rahatça sil temizle. Bazasız mis gibi. Ben de ilerde değiştirsem kızımın yatağının büyüğünü alıcam diyorum.
Bence çok iyi hafif istediğin gibi çek yerini değiştir, altı yüksek rahatça sil temizle. Bazasız mis gibi. Ben de ilerde değiştirsem kızımın yatağının büyüğünü alıcam diyorum.
Benim ev küçük bazanin altına koydum nevresim yorgan yoksa karyola guzel oluyo gerçekten
Ikeadan mi alacaksın canim bende istiyodum esim cok gicirdar bu demiştibenim baza altında da kızımın küçülenleri ve misafir yorganı falan var yarısı boş duruyor.
onlara yer bulurum.
fikirler için teşekkür ederim hepinize içime sindi şimdi listeme ekleyebilirim :)
Ikeadan mi alacaksın canim bende istiyodum esim cok gicirdar bu demişti
Özel anaokuluynan konustum geldimoglen uyumayan çocuklar varmis bende uyutmamalarını istedim lego oynuyolarmis oyuncak oynuyolarmis icim rahatladı valla
Heralde çok büyük bir hata yaptım belki kadin ben anlayabileyim diye öyle bi tabir kullandı bilmiyorum özür diliyorum herkesten
Yaaa çok teşekkür ederim x anaokulu yaziyo tabelasinda canım. Benim aklıma orda uyku uyumayacak olması takılmıştı. Bide uyusa bile ağlayarak uyanacaktı. Bugün gittim konustum uyumayan çocuklar varmis vakit geciriyolarmis oyun alanındakendini kötü hissetmeni gerektirecek bir durum yok, rahatla lütfen. okula gittiğin zaman yetkili birinden daha detaylı bilgi alabilirsin. özel kurumlar genellikle kreş ve bakımevi diye geçer, tabelalarına bakarak bile özel mi bağımsız anaokulu mu anlayabilirsin. çocuğunu ilk defa anasınıfına göndereceğin için bilmiyor olman çok normal. şu anda çocuğundan ayrılma kaygısı yaşıyorsun. yardımcı olabileceğim bir şey varsa, buralardayım.
Ikeadan mi alacaksın canim bende istiyodum esim cok gicirdar bu demişti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?