buna çok benzer kullandık ilk dönemler. ama ister istemez ses oluyordu. sonra durumları iyi olmayan birileri taşındı yatakları yoktu. onlara verelim yeni bazalı alalım dedim. 2 yıl oldu ama şimdi bundanda sıkıldım :) başlığı yarıdan kes yüksek boğuluyorum üstüme geliyor diyorum, bu hafta sonu onu kestiririz araya giderse farklı birsey bakarız artık :)
Benimki camsili gördü mü geliyo ben sıkıcam diyekızında seninle birlikte temizlik yapar oyuna çevirirsin.
Köpek çok güzel fikir ama çok büyük sorumluluk ben alamam zaten de köpek fobim var. Yine de isterdim bir golden besliyim:)Ogluma balık aldik iki tane fanus yokmus yarin gelecekmis kavanoza koydukoglum da elime aliyim seviyim yemek veriyim diyo balık yanlış tercih oldu galiba köpeğimiz olabilse keske
Yaa benim fobim yokta sorumluluğunu göze alamıyorum bendeKöpek çok güzel fikir ama çok büyük sorumluluk ben alamam zaten de köpek fobim var. Yine de isterdim bir golden besliyim:)
Fanus değilde hava motoru olan küçük bir akvaryumda daha mutlu olurlar :)Ogluma balık aldik iki tane fanus yokmus yarin gelecekmis kavanoza koydukoglum da elime aliyim seviyim yemek veriyim diyo balık yanlış tercih oldu galiba köpeğimiz olabilse keske
dün öğlen yaptıklarıma ek olarak koltuk kılıfını yıkadım, yatak odasını topladım, giysi kumbarasına çamaşır bıraktım, evi süpürdüm. çöpleri topladım ve salonun tozunu aldım.
sabah mucizesi diye bir kişisel gelişim kitabına başladım 50 sayfa okudum. telefonumdaki gereksiz mesajları sildim, duş aldım. kişisel olarak yaptıklarım gözüme az göründü. bugün biraz daha kendime yönelik bir şeyler yapayım. akşam raporumu veririmMia- kaptan.
gününüz güzel geçsin...
Selamlar, ev kredisi bitince bana bir rahatlık geldi çok harcamaya başladım. Arabayı sattık, yenisini alacağız paraya ihtiyacımız var oysaki. Biriktirdiğim bi para vardı onu da harcadım çoğunu. Keyfi harcamalar değildi ama.
Bugün çok hastayım, yardımcı abla var. Annem de burda Allahtan yoksa halim perişandı. Bağışıklığımı güçlendirmeye ihtiyacım var, var yaptığınız özel bi şey?
Selamlar, ev kredisi bitince bana bir rahatlık geldi çok harcamaya başladım. Arabayı sattık, yenisini alacağız paraya ihtiyacımız var oysaki. Biriktirdiğim bi para vardı onu da harcadım çoğunu. Keyfi harcamalar değildi ama.
Bugün çok hastayım, yardımcı abla var. Annem de burda Allahtan yoksa halim perişandı. Bağışıklığımı güçlendirmeye ihtiyacım var, var yaptığınız özel bi şey?
TeşekkürlerGeçmiş olsun
ıhlamur ve bol bol c vitamini tüket
ve dinlenmen gerekiyor.
Kendime de harcamıyorum ama gidiyor bir şekildeAyrıca ev kredinizin bitmesine sevindim
Darısı başımıza :)
Şu aralar maddi sıkıntı çekiyorum bende
rahat bir döneme girdiğimde nasıl davranırım bilemiyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?