kızımda demir karyola var hiç ses sorunu yaşamadık yatak matı ahşap sizinki de ahşapmıydı ?

Evde yatili mısafır var pazartesi gider diye düşünüyorum ev aldı başını gidiyo. Yemek bulasik bitmiyo. Misafir gidince büyük temizlik yapicam oglumdan vakit bulamiyodum normalde ince detay temizliğe o okuldayken yaparim artik

Ogluma balık aldik iki tane fanus yokmus yarin gelecekmis kavanoza koyduk oglum da elime aliyim seviyim yemek veriyim diyo balık yanlış tercih oldu galiba köpeğimiz olabilse keske

Ogluma balık aldik iki tane fanus yokmus yarin gelecekmis kavanoza koyduk oglum da elime aliyim seviyim yemek veriyim diyo balık yanlış tercih oldu galiba köpeğimiz olabilse keske
Köpek çok güzel fikir ama çok büyük sorumluluk ben alamam zaten de köpek fobim var. Yine de isterdim bir golden besliyim:)

Fanus değilde hava motoru olan küçük bir akvaryumda daha mutlu olurlar :)

Günaydınlar
Bugün haftanın son günü yarın evde dinlenmeyi düşünüyorum
akşam 2 tuzlu 1 salata yaptım annemde tatlı yapmış.
sonrasında mutfağı topla oyuncakları topla duş al işleriyle uğraştım
bulaşık mak bittiğinde yerleştirdim
eylül çok huysuzdu

16.11.2019

1. çamaşır katla
  2. çamaşır biriktiyse yıka yada bornozları yıka
  3. ufak dağınıkları topla
  4. yemek yap
  5. çöpü at
  6. oturma odası ve mutfağı süpür

dün öğlen yaptıklarıma ek olarak koltuk kılıfını yıkadım, yatak odasını topladım, giysi kumbarasına çamaşır bıraktım, evi süpürdüm. çöpleri topladım ve salonun tozunu aldım.

sabah mucizesi diye bir kişisel gelişim kitabına başladım 50 sayfa okudum. telefonumdaki gereksiz mesajları sildim, duş aldım. kişisel olarak yaptıklarım gözüme az göründü. bugün biraz daha kendime yönelik bir şeyler yapayım. akşam raporumu veririm Mia- kaptan.

gününüz güzel geçsin...

Süper :)
Bakım konusunda haklısın
Bu hafta bende durumu toparladım maskeler duşlar kremler ama istediğim boyuta ulaşamadım

Selamlar, ev kredisi bitince bana bir rahatlık geldi çok harcamaya başladım. Arabayı sattık, yenisini alacağız paraya ihtiyacımız var oysaki. Biriktirdiğim bi para vardı onu da harcadım çoğunu. Keyfi harcamalar değildi ama.
Bugün çok hastayım, yardımcı abla var. Annem de burda Allahtan yoksa halim perişandı. Bağışıklığımı güçlendirmeye ihtiyacım var, var yaptığınız özel bi şey?

Geçmiş olsun
ıhlamur ve bol bol c vitamini tüket
ve dinlenmen gerekiyor.

Ayrıca ev kredinizin bitmesine sevindim
Darısı başımıza :)

Şu aralar maddi sıkıntı çekiyorum bende
rahat bir döneme girdiğimde nasıl davranırım bilemiyorum :)

Ayrıca ev kredinizin bitmesine sevindim
Darısı başımıza :)

Şu aralar maddi sıkıntı çekiyorum bende
rahat bir döneme girdiğimde nasıl davranırım bilemiyorum :)
Kendime de harcamıyorum ama gidiyor bir şekilde

Selam hanımlar konuyu okuyarak geliyorum. Bir şey sormak istedim size. Ben evlenirken teflon süslü püslü tencere takımı almıştım. O zamanlar şimdi ki gibi çeşit yok. Ya da ben bilmiyordum. Neyde. Hiç çizilmesi o konuda sıkıntı yok. Ama mesela sütün dibituttu. Veya damacana ile şu alıyoruz, içinde şu vardı. Kalan suyu bu tencerelerden birine döktüm. Bilaç saat sonra içelim dedik tadı değişmişti. Ben bu tencereleri ne yapabilirim, atsam mı diyorum , tencerem var. Bir qyndan da israf mı olur diyorum.

Merhaba
16-17 kasım Plani yazayim:)
cuma akşam
yemek: yeşil mercimek yemegi ++++
wc-banyo temizliği ++++
duş ++++
cts günü.
camlari silinecek. +++
dipköşe temizliği yapılacak.++++
mutfak ayıklanacak. Sadece temizliği
yatak odasi baza altı kontrol edilecek. ____
patlıcan türü et tavuk yemegi yapılacak.______
Pazar günü
markete gidilecek. ++++
balık yapacak.++++
eşimle sinema keyfi inş:) ——
işte böle planim:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…