Bende yarin ki planımi yazayım dip köşe temizliğe başlıycam yarin herşeyi her yeri yikiycam yatılı misafir vardi

Canım teflonda her türlü dibi tutuyo sütün. O yüzden Çelik kullanmak lazım sütte. Onu kriter olarak görme. İçinde yemek piştiği için de suyun tadı değişebilir sanki. Ben 2,5 lt lik mini bi şişe almıştım suyu ona boşaltıyorum tam alıyor hem rahatça kalanı kullanıyoruz. Eğer sevmiyorum diyosan ihtiyacı olan birine ya da annene verebilirsin :)

Yolluklar kırlent kılıfları yıkanacak
Nevresimler çarşaflar yıkanacak (misafir)
Çarşaf yastık yüzleri değişecek
Mutfak cami silinecek
Balkon yıkanacak
Oturma odası cam iç taraftan silinecek
Yatak odası cam silinecek
Tüller yıkanacak
Baza başlığı silinecek
Kapılar silinecek
Dolaplar duzeltilecek
Her yer süpürüp silinecek
Toz alincak her yer
Mutfak dolapları silinecek

Bunları bolerek yaparim her gun bi oda yada yikanacaklari komple yıkarım yapabildiğim kadar artik bakalim

Kolay gelsin canım, bayaa iş varmış.

Sağol canım kaç gundur hic evle ilgilenmiyorum evin hali berbat bide misafir olunca yemek yap çay yap buğaldim yemin ederim. Insanların evine yatıya gitmeyin yaa bende gitmeyim kimse gitmesin
Valla bende aynı fikirdeyim, zaten rahatta edemem ben, kimse de gitmesin gelmesin çok lazımsa 2 gece otelde kalıversin herkes mutlu olur bence :)

Sağol canım kaç gundur hic evle ilgilenmiyorum evin hali berbat bide misafir olunca yemek yap çay yap buğaldim yemin ederim. Insanların evine yatıya gitmeyin yaa bende gitmeyim kimse gitmesin
Bana yatılı misafir olarak gelenler kendimi misafir gibi hissettiriyor yemek temizlik beraber yapılıyor, annem yengen kuzen yakın arkadaş falan. Ama çocuktan sonra sadece annem geliyor o da misafir değil zaten

Bana yatılı misafir olarak gelenler kendimi misafir gibi hissettiriyor yemek temizlik beraber yapılıyor, annem yengen kuzen yakın arkadaş falan. Ama çocuktan sonra sadece annem geliyor o da misafir değil zaten
Yaa ne güzelmiş seninkiler

bize de tatil olsa iyiydi. Çalışan veliler için çok sıkıntı gerçekten. Seneye değişir belki yine
Valla güzel olacaktı dinlenirdik ne güzel, bende çok devam etmez diye düşünüyorum, yeni başlamıştı okul hemen tatil havasına girildi böyle olunca

Valla güzel olacaktı dinlenirdik ne güzel, bende çok devam etmez diye düşünüyorum, yeni başlamıştı okul hemen tatil havasına girildi böyle olunca
Ben de öyle düşünüyorum, bakalım bu sene bi denesinler

Ek işler
Pazar akşamı
Ütü
Çamaşır asma yıkama
Kurumuşları katlama yerleşme
Bide kanepe örtüleri yıkadım astım
Mutfagi temizledim
Her zamanki gibi bulaşık makineyi doldur boşalt
Kitap okuma 10 sayfalık
Şimdi sabah kahvaltı yaptım kahvemi içiyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…