- 25 Şubat 2015
- 1.815
- 2.358
- 333
Kızlar demir karyola kullanan varmı ? yada fikriniz nedir ? Alternatif alt kısmı açık olan bir yatak seçeneği de olur.
Eki Görüntüle 2554647
Yaa keske daha önce deseydim bazayı almadan önce sorsaydım bendeeşim tam bir pimpiriktir :)
kızım için baktık ikeadan gıcırdama konusu için hem de, bayaa kontrol etti ve ''taş gibi ya bu'' dedi
gıcırdama olmaz, ama başka yerlerden alınanlardan emin değilim çok riskli..
mia bu ürünü kızım için araştırdım, vivence'e gittim ama teşhirlerinde yoktu, son olarak ben de ürün yorumlarını okudum, yorumlar genel olarak iyiydi, gıcırdama yapması konusunu anlamatı amacım, sanırım alacagım ben de
bazalımıydı seninKızlar demir karyola kullanan varmı ? yada fikriniz nedir ? Alternatif alt kısmı açık olan bir yatak seçeneği de olur.
Eki Görüntüle 2554647
Ben direk anladım bağımsız anaokulunu kastettiğini, bi kaç kişiden daha duydum böyle ifade edildiğini.Valla ben demedim kadin kendisi dedi diye öyle deyince cok kotu bisey mi demis oldum anlamadim
bazalımıydı senin
öğlen arası eve gittim, raporumu vereyim,Mia- kaptan.
bulaşık mak. boşaltılıp mutfak toplandı, ocak ve tezgah silindi.
çamaşır mak. çalıştırıldı.
salon toplandı
giysi kumbarasına bağışlanmak üzere ayırdığım çamaşırlar poşetlendi, akşam bırakırım.
kahve içildi :))
sadece sebep buysa yükseltmek için altına ayak taktırabilirsiniz sanki.biz bi ara yapacaktık kaldı.boy boy ayaklar varAynen altı sürekli toz içinde güzelce silemiyorum kalıyor
sadece sebep buysa yükseltmek için altına ayak taktırabilirsiniz sanki.biz bi ara yapacaktık kaldı.boy boy ayaklar var
içinde 2 tekli baza var 8 ayak karyola sayarsak 12 ayak birde yatak zaten yüksek
tabi tek sebep bu değil yatak başı çok çiçekli
yatak odam ferah durmuyor
süpürge robotu alırsam eğerki çalışırdığımda rahat dolaşsın hayale gel
merhabaa:)
16-17 kasım Plani yazayim:)
cuma akşam
yemek: yeşil mercimek yemegi
wc-banyo temizliği
duş
cts günü.
camlari silinecek
dipköşe temizliği yapılacak.
mutfak ayıklanacak.
yatak odasi baza altı kontrol edilecek.
patlıcan türü et tavuk yemegi yapılacak.
Pazar günü
markete gidilecek.
balık yapacak.
eşimle sinema keyfi inş:)
işte böle planim:)
dipköşe temizliği biraz zor gözüküyor çocukla ev nasıl temizlenir kara kara düşünüyorum..vayy migicim kolay gelsin bildirim bekliyorum sonra yaptıklarını :)
ama o küçük şapşik şey benimde hayalım.kedilerden korkuyorum bu fobimi onunla yenerim belki çok para annecimm .dolaşıversin ayağımın altında.o koşsun ben kylayayım.sonra yorulunca sıcacık yuvasına geçip dinlensin.mmışıl mışıl uyusun.canım robotum.hayalın bile güzel..
dipköşe temizliği biraz zor gözüküyor çocukla ev nasıl temizlenir kara kara düşünüyorum..
valla tül perde bende kullanamam. Öyle orda birsürü askı boğar beni :) bizde gündüz camlar komple acıktır. yoksa daralırım :)Yurt dışında tül perde olmuyor dimi hatta banyolarda bile kocaman camlar var
çok güzel ama mahremiyet açısından zor olmalı.
Büyüdükçe daha kolay olacak herşey merak etme :)
buna çok benzer kullandık ilk dönemler. ama ister istemez ses oluyordu. sonra durumları iyi olmayan birileri taşındı yatakları yoktu. onlara verelim yeni bazalı alalım dedim. 2 yıl oldu ama şimdi bundanda sıkıldım :) başlığı yarıdan kes yüksek boğuluyorum üstüme geliyor diyorum, bu hafta sonu onu kestiririz araya giderse farklı birsey bakarız artık :)Kızlar demir karyola kullanan varmı ? yada fikriniz nedir ? Alternatif alt kısmı açık olan bir yatak seçeneği de olur.
Eki Görüntüle 2554647
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?