mia bu ürünü kızım için araştırdım, vivence'e gittim ama teşhirlerinde yoktu, son olarak ben de ürün yorumlarını okudum, yorumlar genel olarak iyiydi, gıcırdama yapması konusunu anlamatı amacım, sanırım alacagım ben de

Kızlar demir karyola kullanan varmı ? yada fikriniz nedir ? Alternatif alt kısmı açık olan bir yatak seçeneği de olur.

Eki Görüntüle 2554647

eşim tam bir pimpiriktir :)
kızım için baktık ikeadan gıcırdama konusu için hem de, bayaa kontrol etti ve ''taş gibi ya bu'' dedi
gıcırdama olmaz, ama başka yerlerden alınanlardan emin değilim çok riskli..
Yaa keske daha önce deseydim bazayı almadan önce sorsaydım bende

Bunu değilde ikeadan alacağım bende daha sade olmasını istiyorum.
ona göre bir tarzdan gideceğim bakalım ne çıkacak ortaya :)

öğlen arası eve gittim, raporumu vereyim, Mia- kaptan.

bulaşık mak. boşaltılıp mutfak toplandı, ocak ve tezgah silindi.
çamaşır mak. çalıştırıldı.
salon toplandı
giysi kumbarasına bağışlanmak üzere ayırdığım çamaşırlar poşetlendi, akşam bırakırım.
kahve içildi :))

Tebrik ederim verimli bir gün geçirmişsin :)
Devamını diliyorum gerçi pek iş kalmamıştır artık.

sadece sebep buysa yükseltmek için altına ayak taktırabilirsiniz sanki.biz bi ara yapacaktık kaldı.boy boy ayaklar var

içinde 2 tekli baza var 8 ayak karyola sayarsak 12 ayak birde yatak zaten yüksek
tabi tek sebep bu değil yatak başı çok çiçekli
yatak odam ferah durmuyor
süpürge robotu alırsam eğerki çalışırdığımda rahat dolaşsın hayale gel

merhabaa:)
16-17 kasım Plani yazayim:)
cuma akşam
yemek: yeşil mercimek yemegi
wc-banyo temizliği
duş
cts günü.
camlari silinecek
dipköşe temizliği yapılacak.
mutfak ayıklanacak.
yatak odasi baza altı kontrol edilecek.
patlıcan türü et tavuk yemegi yapılacak.
Pazar günü
markete gidilecek.
balık yapacak.
eşimle sinema keyfi inş:)
işte böle planim:)

Son düzenleyen: Moderatör:
ama o küçük şapşik şey benimde hayalım.kedilerden korkuyorum bu fobimi onunla yenerim belkiçok para annecimm .dolaşıversin ayağımın altında.o koşsun ben kylayayım.sonra yorulunca sıcacık yuvasına geçip dinlensin.mmışıl mışıl uyusun.canım robotum.hayalın bile güzel..

vayy migicim kolay gelsin bildirim bekliyorum sonra yaptıklarını :)

yuvasına ben götürürüm yeter ki dolansın ortalıkta

Yurt dışında tül perde olmuyor dimi hatta banyolarda bile kocaman camlar var
çok güzel ama mahremiyet açısından zor olmalı.

Büyüdükçe daha kolay olacak herşey merak etme :)
valla tül perde bende kullanamam. Öyle orda birsürü askı boğar beni :) bizde gündüz camlar komple acıktır. yoksa daralırım :)

Kızlar demir karyola kullanan varmı ? yada fikriniz nedir ? Alternatif alt kısmı açık olan bir yatak seçeneği de olur.

Eki Görüntüle 2554647
buna çok benzer kullandık ilk dönemler. ama ister istemez ses oluyordu. sonra durumları iyi olmayan birileri taşındı yatakları yoktu. onlara verelim yeni bazalı alalım dedim. 2 yıl oldu ama şimdi bundanda sıkıldım :) başlığı yarıdan kes yüksek boğuluyorum üstüme geliyor diyorum, bu hafta sonu onu kestiririz araya giderse farklı birsey bakarız artık :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…