1 paket 1 numara yeter sonra 2 ye geçersin bebek daha rahat eder , adın ama karar verdiniz miGünaydın tecrübeli anneler bir şey soracağım, 1 numaralı bezden kaç tane kullanılıyor acaba tahmini, Bez alacağım da elimde kalsın istemedim, 2 numaraya ne zaman geçilir diye size sorayım dedim, bebeğin kilosuna göre değişiyor bu durum ama 1 numara 2-5 kilo, 2 numara 3-6 kilo demiş alacağım bezde
Sabah soluğu sağlık ocağında aldım. Boğazım için gitmiştim, gitmişken idrar ve kan tahlili de verdim. Her yerim ağrıyor ya yaşlandım mı ne
Sabah soluğu sağlık ocağında aldım. Boğazım için gitmiştim, gitmişken idrar ve kan tahlili de verdim. Her yerim ağrıyor ya yaşlandım mı ne
Cok gecmis olsun Allah acil sifalar versin.
Pazar gunu misafirim gelecek. Evin geneltemizligini dun yaptim.
Persembeden itibaren yine oda oda temizligi az az yaparsam yorulmadan agirlayabilirim misafiri.
O gun kayinvalidem ve gorumcemde gelecekler, sagolsunlar onlarda hep yardimci oluyolar mutfakta ve serviste.
Teşekkür ederim :) sana da kolay gelsinCok gecmis olsun Allah acil sifalar versin.
Pazar gunu misafirim gelecek. Evin geneltemizligini dun yaptim.
Persembeden itibaren yine oda oda temizligi az az yaparsam yorulmadan agirlayabilirim misafiri.
O gun kayinvalidem ve gorumcemde gelecekler, sagolsunlar onlarda hep yardimci oluyolar mutfakta ve serviste.
Teşekkürler :)Geçmiş olsun
Kendime not: bazı konularda artık konuşma!!!
stok yapacaksan 2,3 no yap.özellikle 3 no.bebeler çabuk toparlanıyorGünaydın tecrübeli anneler bir şey soracağım, 1 numaralı bezden kaç tane kullanılıyor acaba tahmini, Bez alacağım da elimde kalsın istemedim, 2 numaraya ne zaman geçilir diye size sorayım dedim, bebeğin kilosuna göre değişiyor bu durum ama 1 numara 2-5 kilo, 2 numara 3-6 kilo demiş alacağım bezde
Kendini yorma canım misafir her türlü ağırlanıyor.
Mikan bebişin adını mı sordun orada anlayamadım1 paket 1 numara yeter sonra 2 ye geçersin bebek daha rahat eder , adın ama karar verdiniz mi
Ay evet yazamamışım yaMikan bebişin adını mı sordun orada anlayamadım1 paket 1 numara 1 paket 2 numara almaya karar verdim, devam edecek olursak şubat indiriminden stok yapayım dedim
Can koyacağızAy evet yazamamışım yaAdı ne olacak minik adamın
Çok güzel bir isim, adıyla büyüsün inşallahCan koyacağız
Ben de çok beğeniyorum eskiden beri, sağlıkla gelsin de inşallah seslenelim adıylaÇok güzel bir isim, adıyla büyüsün inşallahYeğenimin ismi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?