Dün "dip köşe bitti yaşasın"şerefine arkadaşımı ve annesini davet ettim kahvaltıya. Güzel zaman geçirdik.
Bu arada ben sobalı evdeyim. Zaten şehirde doğalgaz yok. Gelmeye de niyeti yok.Koy üstüne çayı,fasulyeyi, nohutu. Oh mis. Hele de eşin yakıyorsa değme keyfine.
Soba başı kahvaltı keyfi derken annesi dedi ki gitmeden sana bazlama,haşhaşlı peksimet yapalım. Tamam dedim. Durup dururken akşama kadar hamurla uğraştık. Yaptık yedik. Hem de daha önceden aldığım çavdar arpa unları değerlendi.
Sabah onları buzluğa koy. Kahvaltı hazırla derken baktık ki kızım hasta. Boğaz İltihabı. Dr.a götürdü eşim.antibiyotikYazılılar bitti Allah tan.
Bugün tekrar mutfağı elden geçiririm. Örtülerini sererim inşallah. Oturma odası veee tabi ki çamaşır çamaşır çamaşır
Hastalara şifa diliyorum. Faturalarınız az gelsin ama soba varmış gibi ısının diyorum.Linda hayırlı doğumlar. O kadar bayan yapmış, sen de kolaylıkla yaparsın. İçini
Çok fena oldum canım ya. Başkasını mı bulsak dediğinden beri stresten kalp krizi geçirecek gibi oluyorum. Ablam aynı zamanda bizimle kalıyor. Evin içinde başkasının olmasının iyi ve kötü yanları var tabi.Zor bir durum gerçekten.
bende birkaç kez zor zamanlar yaşadım.
Bakıcıdan ziyade yakın ailenin bakması daha güvenilir geliyor ama
en ufak şeyler üzebiliyor.
Çok fena oldum canım ya. Başkasını mı bulsak dediğinden beri stresten kalp krizi geçirecek gibi oluyorum. Ablam aynı zamanda bizimle kalıyor. Evin içinde başkasının olmasının iyi ve kötü yanları var tabi.
Çocuk kreşe başladığında eşime ve bana ayrı ayrı sorumluluk yüklenecek, bunun farkındayız. Umarım her şey çok güzel olur.
Ne zor işlemiş bunlar ya
Benim de problemim bu ve çocuklarımız aynı yaşlardaMerhaba arkadaşlar;
Size birşey danışmak istiyorum. Kızıma ablam bakıyor. Ancak kendisi son zamanlarda yan çizmeye başladı. Sürekli imalı sözlerle bakmak istemediğini belirtiyor.
Şu anda kızım 15 aylık(yaklaşık 9 aydır bakıyor). Ben diyorum ki, 2 yaşına kadar ablam devam etse(normalde 3 yaş diyorduk) ondan sonra kreşe versem. Kreşler normalde 3 yaş öncesi almıyorlar. Hadi bulduk diyelim, sizce yarı zamanlı mı, tam zamanlı mı yapsak daha iyi olur. Ben diyorum ki 2 hafta izin alıyım. 2 hafta kızımın yarı zamanlı kreş eğitimini başlatayım.Sonrasında tam zamanlıya geçireyim.
Ekimde 2 yaşında olacağı için gelecek kış dönemi kreş başlamış olacak ve sürekli hastalıklarla boğuşacağız.
Anlayacağınız kafamda trilyon tane soru var ve stresi beni acayip yıpratıyor.
Keşke anneannesi hayatta olsaydı, kendi ablam bile olsa yarı yolda kalmak beni çok kötü hissettiriyor.
Çok doldum galiba arkadaşlar kusura bakmayın. Sizlerden yorum bekliyorum :)
Ablamin eşi ve oğlu başka şehirde.oğlu evlenme arefesinde ve paraya da ihtiyacı var.Benim de problemim bu ve çocuklarımız aynı yaşlarda ♥
Ablanın sizin evde hoşuna gitmeyen bir şeyler oldu mu, belki beraber kalmak ve bazı şeyler onu rahatsız ediyordur, 2000 iyi para ben maddi sebeplerden olduğunu düşünmedim nedense.
Kreşe 4 yaşında da başlasa alışma evresinde hastalık yaşayacak kiminle konuşsam kreşin ilk yılı çok hastalandı sonra o kadar değil dediler. Bağışıklık güçlenme, alışma süreci..
Allah en doğru güzel şeyi nasip etsin konu çocuk olunca insanın canından can gidiyor
Hasta olma meselesi dışında iyi bir kreş bana mantıklı geliyor. Hem sosyalleşir hem belli bi zamandan sonra çocuk dışarıyı istiyor illaki. Ama tabi imkan varsa 3 yaştan sonra yoksa yeni bir bakıcı mı kreş mi sanki kreş daha sıcak geliyorAblamin eşi ve oğlu başka şehirde.oğlu evlenme arefesinde ve paraya da ihtiyacı var.
Ablamın yaşı büyük ancak kendisi yüksek ücretlerle iş bulacağını düşünüyor.
Bana sürekli iş ilanlarını gösteriyor(ofis temizliği,yemek vs)
Maddi durum,manevi durum bir arada onu yıpratıyor.iş bulamazsa daha kötü olacak ama risk almak istiyor bence.
Bakalım 2 yaş bize neler getirecek.inşallah bağışıklığı falan fazla hasta olmasını engeller.
Bu bahar ve yaz bol bol parka goturcem ve oyun gruplarına katilicam.en azından arkadaş ortamı ve sosyal açıdan alişma olur
Ablamin eşi ve oğlu başka şehirde.oğlu evlenme arefesinde ve paraya da ihtiyacı var.
Ablamın yaşı büyük ancak kendisi yüksek ücretlerle iş bulacağını düşünüyor.
Bana sürekli iş ilanlarını gösteriyor(ofis temizliği,yemek vs)
Maddi durum,manevi durum bir arada onu yıpratıyor.iş bulamazsa daha kötü olacak ama risk almak istiyor bence.
Bakalım 2 yaş bize neler getirecek.inşallah bağışıklığı falan fazla hasta olmasını engeller.
Bu bahar ve yaz bol bol parka goturcem ve oyun gruplarına katilicam.en azından arkadaş ortamı ve sosyal açıdan alişma olur
Kızlar günaydın dün gece kizim geldi ikimizde iyiyiz çok şükür. Sadece ilk kalkıs çok zordu. Çok şükür Rabbıme isteyen herkese nasip etsin
Ayyyy hayırlı olsun canımmmm. Çok sevindimKızlar günaydın dün gece kizim geldi ikimizde iyiyiz çok şükür. Sadece ilk kalkıs çok zordu. Çok şükür Rabbıme isteyen herkese nasip etsin
Ayy gözün aydın, sağlıkla geldi bak ne güzel, güzel güzel büyütün inşallahKızlar günaydın dün gece kizim geldi ikimizde iyiyiz çok şükür. Sadece ilk kalkıs çok zordu. Çok şükür Rabbıme isteyen herkese nasip etsin
Yaa canım gözün aydın çok sevindim, sağlıkla da evinize çıkın inşallah.Kızlar günaydın dün gece kizim geldi ikimizde iyiyiz çok şükür. Sadece ilk kalkıs çok zordu. Çok şükür Rabbıme isteyen herkese nasip etsin
Kızlar günaydın dün gece kizim geldi ikimizde iyiyiz çok şükür. Sadece ilk kalkıs çok zordu. Çok şükür Rabbıme isteyen herkese nasip etsin
Gözünaydın canım. Analı babalı sağlıklı sıhhatli büyüsün inşallahKızlar günaydın dün gece kizim geldi ikimizde iyiyiz çok şükür. Sadece ilk kalkıs çok zordu. Çok şükür Rabbıme isteyen herkese nasip etsin
Canım hayırlı uğurlu olsun.Allah analı babalı büyütsün inşallahKızlar günaydın dün gece kizim geldi ikimizde iyiyiz çok şükür. Sadece ilk kalkıs çok zordu. Çok şükür Rabbıme isteyen herkese nasip etsin
2 yaşinda kreş olacak gibi araştırma yapicam ama zaman ne gösterir bilemiyorum.zamana birakicam galibaAynen kreşin faydaları çok tabi
kızım konuşmaya başladı kreş sayesinde
gündüz çok yorulduğundan akşam da çoğu zaman kendi oynar sonrada uyur. eskisi gibi sürekli bize bağlı yaşamıyor.
Ben olsam şimdiden bakıcı araştırırdım.
Ablan da belli ki kendi hayatını değiştirmek istiyor.
Senin yönünden zor olsa da onun en doğal hakkı tabi
Tabi Türkiye'de yaşıyorsanız yüksek maaş olayı malesef olmuyor ki siz zaten asgari ücrete yakın bir ödeme yapıyorsunuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?