Elinize sağlık :)

Zor bir durum gerçekten.
bende birkaç kez zor zamanlar yaşadım.
Bakıcıdan ziyade yakın ailenin bakması daha güvenilir geliyor ama
en ufak şeyler üzebiliyor.
Çok fena oldum canım ya. Başkasını mı bulsak dediğinden beri stresten kalp krizi geçirecek gibi oluyorum. Ablam aynı zamanda bizimle kalıyor. Evin içinde başkasının olmasının iyi ve kötü yanları var tabi.
Çocuk kreşe başladığında eşime ve bana ayrı ayrı sorumluluk yüklenecek, bunun farkındayız. Umarım her şey çok güzel olur.
Ne zor işlemiş bunlar ya

Karışık durumlar gerçekten sürekli yüz yüze bakıyorsunuz birde.

Benim de problemim bu ve çocuklarımız aynı yaşlarda
Ablanın sizin evde hoşuna gitmeyen bir şeyler oldu mu, belki beraber kalmak ve bazı şeyler onu rahatsız ediyordur, 2000 iyi para ben maddi sebeplerden olduğunu düşünmedim nedense.
Kreşe 4 yaşında da başlasa alışma evresinde hastalık yaşayacak kiminle konuşsam kreşin ilk yılı çok hastalandı sonra o kadar değil dediler. Bağışıklık güçlenme, alışma süreci..
Allah en doğru güzel şeyi nasip etsin konu çocuk olunca insanın canından can gidiyor

Ablamin eşi ve oğlu başka şehirde.oğlu evlenme arefesinde ve paraya da ihtiyacı var.
Ablamın yaşı büyük ancak kendisi yüksek ücretlerle iş bulacağını düşünüyor.
Bana sürekli iş ilanlarını gösteriyor(ofis temizliği,yemek vs)
Maddi durum,manevi durum bir arada onu yıpratıyor.iş bulamazsa daha kötü olacak ama risk almak istiyor bence.
Bakalım 2 yaş bize neler getirecek.inşallah bağışıklığı falan fazla hasta olmasını engeller.
Bu bahar ve yaz bol bol parka goturcem ve oyun gruplarına katilicam.en azından arkadaş ortamı ve sosyal açıdan alişma olur

Hasta olma meselesi dışında iyi bir kreş bana mantıklı geliyor. Hem sosyalleşir hem belli bi zamandan sonra çocuk dışarıyı istiyor illaki. Ama tabi imkan varsa 3 yaştan sonra yoksa yeni bir bakıcı mı kreş mi sanki kreş daha sıcak geliyor

Aynen kreşin faydaları çok tabi
kızım konuşmaya başladı kreş sayesinde
gündüz çok yorulduğundan akşam da çoğu zaman kendi oynar sonrada uyur. eskisi gibi sürekli bize bağlı yaşamıyor.

Ben olsam şimdiden bakıcı araştırırdım.
Ablan da belli ki kendi hayatını değiştirmek istiyor.
Senin yönünden zor olsa da onun en doğal hakkı tabi
Tabi Türkiye'de yaşıyorsanız yüksek maaş olayı malesef olmuyor ki siz zaten asgari ücrete yakın bir ödeme yapıyorsunuz.

B black cat nerede yaşıyorsunuz? Bakıcı işi çok mu zor? O kadar para veriyosun üstüne gördüğünüz muamele laflar bilemiyorum. Onun yarı fiyatından az fazlaya yemek + bebek yapanlar var ama küçük şehir vs ise zor tabi içine sinen birini bulmak. Ablan temizlik yemek işlerini yapıyo mu? O hemen bi yere asgari ücretle girerim diye düşünüyor herhalde. Yoksa şartları çok çok iyiymiş farkında değil.

2 yaşinda kreş olacak gibi araştırma yapicam ama zaman ne gösterir bilemiyorum.zamana birakicam galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…