Merhaba benim eşimde aynı fikirde ne yaptırdınız acaba parkemi fayansmi bende çok kararsız kaldımKızlar size 1 soru daha darlıyorum sizi de ama :)
Eşim mutfağı parke yapalım diyor bende seramik istiyorum
parke çabuk bozulmaz mı mutfakta sürekli su damlama ihtimali olan bir yer sonuçta
Parke kullanan varsa cevap yazarsanız mutlu olurum :)
Fayans :)Bu sot
Merhaba benim eşimde aynı fikirde ne yaptırdınız acaba parkemi fayansmi bende çok kararsız kaldım
Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin, hep güzel günlerini görün inşallah.Kızlar günaydın dün gece kizim geldi ikimizde iyiyiz çok şükür. Sadece ilk kalkıs çok zordu. Çok şükür Rabbıme isteyen herkese nasip etsin
Süpriz mi yaptıKızlar günaydın dün gece kizim geldi ikimizde iyiyiz çok şükür. Sadece ilk kalkıs çok zordu. Çok şükür Rabbıme isteyen herkese nasip etsin
Merhaba,Ablama şimdi 1700 veriyorum aylık. Aslında ben küçükken annem yiğenime senelerce baktı. Ben de zamanı geldiğinde yiğenimin sorumluluğunu aldım ve ona baktım. Ancak şimdi yarı yolda kaldım.
Senesini doldurunca 2000 vermeye başlıycam. Bir süre de böyle götürür onu. 2 yaşına ulaştığında belki bir süre daha devam etmek isteyebilir. Kandırmaya çalışıcam :)
Ne kadar şanslısın. İyi birini bulmak gerçekten çok önemli. Ben çocuğumu 6 aylıkken ablama emanet ettim. 6 aylık bebeğim kucağımdayken öyle garip tipler geldi ki görüşmeye. Çok korkunç bir durumdu. Ablam beni kurtardı. O yönden hakkını yiyemem.2 yaşında bir çocuk için bakıcı bulmak daha kolay olacaktır diye düşünüyorum.Merhaba,
İnsan kendi çocuğuna bakamayınca böyle zorluklar olabiliyor. Ben 9 ay bir bakıcının evine götürdüm. Sonra tam 5 yıl önce yeniden araştırdık (tanıdık herkese sorduk :) ) ve eve gelip bakacak birini bulduk. 5 yıl bitiyor ve gayet iyi götürdük. Oğlum kendisine babaanne diyor. Bence o kadar para verdikten sonra bir bakıcı bulmanız daha iyi olur. Çocuk kendi ev ortamında biraz daha büyüsün. 2 /3 yaş bana çok erken geliyor.
Not :) Bakıcının yaşının büyük olması bence daha avantajlı. Daha sabırlı oluyorlar.
Ellerine sağlıkAy ben de hevesle hafta sonu yaptıklarımı yazayım
Ctesi sabah geç kalktık.
-kahvaltı ettik.
-Mutfak toplandı.
-Kızı spora götürdük.
Eve gelince,
Mutfak
-halısı silkelendi
-süpürüldü,
-silindi
-1-2 makine bulaşık yıkandı yerleştirildi.
Salon
-yerler ve koltuklar süpürüldü
-silindi
-toz alındı
Küçük Oda
-paspası ve yastıkları silkelendi.
-yerler ve koltuklar süpürüldü.
-silindi.
Çocuk Odası
-süpürüldü
-silindi.
Yatak Odası
-nevresimler değiştirildi.
-süpürüldü
-silindi
-toz alındı.
-yapay çiçek, kırık askılar, kağıt-fiş vb. çer çöp atıldı.
Giriş-Koridor
-halıları silkelendi.
-süpürüldü-silindi.
-portmanto aynası silindi.
Banyo
-klozet, lavabo ve duşakabin çamaşır suyu ile ovuldu.
-yerler süpürüldü ve silindi.
-paspası silkelendi, serildi.
-bilmem kaç makine çamaşır yıkandı, kurutuldu, katlandı, yerleştirildi.
PAZAR
-yemek yapıldı.
-yıkanacak montlar yıkandı-kurutuldu.
Ellerine sağlıkyalnız şu kaç makine çamaşır yıkadım olayını aşırı kıskandım, iki makine çamaşır yıkadım haftasonu, bir hevesle yaptık ilk sefer diye ama ne zor bu küçücük çorapları as topla ütüle, pek zor her defasında, bir de kış diye kurumuyor, bizim kurutma makinesi almamız şart oldu, beyaz eşyalar Siemens, bunu da öyle alıp üzerine koymak lazım, bir taşınalım klima alınacak gittiğimiz yere ısınmak için, onu ödeyip acil kurutma almamız lazım
Benimde dolu kirli sepeti, hatta nevresim değiştirdim kirli sepetinde yer kalmamış makineye koydum direk, inşallah evdekiler kurumuştur da bugün yıkayabilirim, dışarısı kokuyor, içeri de nemlenecek diye boş odada cam açıyorum, çok dert oldu ya bu seneAynen ya benimde 4-5 mak yıkanacak var ama diğerleri kurudukça yıkayabiliyorum
Benimde dolu kirli sepeti, hatta nevresim değiştirdim kirli sepetinde yer kalmamış makineye koydum direk, inşallah evdekiler kurumuştur da bugün yıkayabilirim, dışarısı kokuyor, içeri de nemlenecek diye boş odada cam açıyorum, çok dert oldu ya bu sene
Ya da hamilelikten bana batıyor
tebrik ederim linda.Allım sağlıkla güzellikle büyütmeyi nasip etsin.Hayırlı uğurlu olsun Rabbim nazarlardan saklasın siziKızlar günaydın dün gece kizim geldi ikimizde iyiyiz çok şükür. Sadece ilk kalkıs çok zordu. Çok şükür Rabbıme isteyen herkese nasip etsin
Vallahi bebek kıyafetleri en zoru, ne makine dolduruyor, ne asarken bitmek biliyor.Ellerine sağlıkyalnız şu kaç makine çamaşır yıkadım olayını aşırı kıskandım, iki makine çamaşır yıkadım haftasonu, bir hevesle yaptık ilk sefer diye ama ne zor bu küçücük çorapları as topla ütüle, pek zor her defasında, bir de kış diye kurumuyor, bizim kurutma makinesi almamız şart oldu, beyaz eşyalar Siemens, bunu da öyle alıp üzerine koymak lazım, bir taşınalım klima alınacak gittiğimiz yere ısınmak için, onu ödeyip acil kurutma almamız lazım
Evdeki nevresimler bile azaltılabilir.Aynı durumdayız kurutma işi amma da dert oldu ya
Merak etme, su akar yolunu bulur. Şimdiden düşünüp kendine eziyet etme. Ablan bırakırsa mutlaka yeni bir çözüm gelişir. Bir bakmışsın korkacak bir şey yokmuş :)Ne kadar şanslısın. İyi birini bulmak gerçekten çok önemli. Ben çocuğumu 6 aylıkken ablama emanet ettim. 6 aylık bebeğim kucağımdayken öyle garip tipler geldi ki görüşmeye. Çok korkunç bir durumdu. Ablam beni kurtardı. O yönden hakkını yiyemem.2 yaşında bir çocuk için bakıcı bulmak daha kolay olacaktır diye düşünüyorum.
Sende de kurutma makinası var dimi, yakında ben de alırım ama şuan o kadar çok planım var ki erteleyip duruyorum onu zaten hiç yerim yok banyoda başka yere koymak istemem benim için herşey olması gereken yerde olmalıEvdeki nevresimler bile azaltılabilir.
Günlük 1 tane kullandığını sabah değiştiriyorsun, çamaşır makinesinde yıkıyor, kurutmada kurutuyorsun.
2 saat sonra hazır bir şekilde yatağına serebilirsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?