Bu sot
Merhaba benim eşimde aynı fikirde ne yaptırdınız acaba parkemi fayansmi bende çok kararsız kaldım

Günaydınlar
Haftasonu
Bebişin kıyafetleri yıkandı, ilk makine ütülendi yerleştirildi, çantası hazırlandı, bugün benim çantam hazırlanacak
Mutfak, yatak odası, banyo süpürüldü
Toz alındı
Nevresimler değişti
Ütü yapıldı, kıyafetler yerleştirildi
Mutfak toplandı

Bugün sabah 6da kalktım uyuyamamak fena bir şeymiş
Okula gelmeden börek pişirdim kahvaltıda yedik
Mutfağı topladım
Çöpleri attım

Eve gidince
Yemek yapılacak
Salon, koridor süpürülecek
Vileda yapılacak
Bebişin kıyafetleri toplanacak
Makineye çamaşır atılacak
Aynalar silinecek
Yoğurt yapılacak

Günaydınlar
Dün seramikler döşendi.
sonra topla temizle baya yorucu geçti

bugün boyacıyı çağıracaktık ama o kadar yorgunuz ki yarın devam edeceğiz işlere.
cumartesi günü dolaplar geliyor ama ufak bir aksilik kapakları geç gelecekmiş
dedik yeterki tezgah kurulsun normal hayatımıza bir geçelim.Kapağı sonra da takılsın.

Ay ben de hevesle hafta sonu yaptıklarımı yazayım

Ctesi sabah geç kalktık.

-kahvaltı ettik.
-Mutfak toplandı.
-Kızı spora götürdük.

Eve gelince,

Mutfak
-halısı silkelendi
-süpürüldü,
-silindi
-1-2 makine bulaşık yıkandı yerleştirildi.

Salon
-yerler ve koltuklar süpürüldü
-silindi
-toz alındı

Küçük Oda
-paspası ve yastıkları silkelendi.
-yerler ve koltuklar süpürüldü.
-silindi.

Çocuk Odası
-süpürüldü
-silindi.

Yatak Odası
-nevresimler değiştirildi.
-süpürüldü
-silindi
-toz alındı.
-yapay çiçek, kırık askılar, kağıt-fiş vb. çer çöp atıldı.

Giriş-Koridor
-halıları silkelendi.
-süpürüldü-silindi.
-portmanto aynası silindi.

Banyo
-klozet, lavabo ve duşakabin çamaşır suyu ile ovuldu.
-yerler süpürüldü ve silindi.
-paspası silkelendi, serildi.
-bilmem kaç makine çamaşır yıkandı, kurutuldu, katlandı, yerleştirildi.

PAZAR
-yemek yapıldı.
-yıkanacak montlar yıkandı-kurutuldu.

Merhaba,
İnsan kendi çocuğuna bakamayınca böyle zorluklar olabiliyor. Ben 9 ay bir bakıcının evine götürdüm. Sonra tam 5 yıl önce yeniden araştırdık (tanıdık herkese sorduk :) ) ve eve gelip bakacak birini bulduk. 5 yıl bitiyor ve gayet iyi götürdük. Oğlum kendisine babaanne diyor. Bence o kadar para verdikten sonra bir bakıcı bulmanız daha iyi olur. Çocuk kendi ev ortamında biraz daha büyüsün. 2 /3 yaş bana çok erken geliyor.
Not :) Bakıcının yaşının büyük olması bence daha avantajlı. Daha sabırlı oluyorlar.

Ne kadar şanslısın. İyi birini bulmak gerçekten çok önemli. Ben çocuğumu 6 aylıkken ablama emanet ettim. 6 aylık bebeğim kucağımdayken öyle garip tipler geldi ki görüşmeye. Çok korkunç bir durumdu. Ablam beni kurtardı. O yönden hakkını yiyemem.2 yaşında bir çocuk için bakıcı bulmak daha kolay olacaktır diye düşünüyorum.

Ellerine sağlık yalnız şu kaç makine çamaşır yıkadım olayını aşırı kıskandım, iki makine çamaşır yıkadım haftasonu, bir hevesle yaptık ilk sefer diye ama ne zor bu küçücük çorapları as topla ütüle, pek zor her defasında, bir de kış diye kurumuyor, bizim kurutma makinesi almamız şart oldu, beyaz eşyalar Siemens, bunu da öyle alıp üzerine koymak lazım, bir taşınalım klima alınacak gittiğimiz yere ısınmak için, onu ödeyip acil kurutma almamız lazım

Aynen ya benimde 4-5 mak yıkanacak var ama diğerleri kurudukça yıkayabiliyorum

Aynen ya benimde 4-5 mak yıkanacak var ama diğerleri kurudukça yıkayabiliyorum
Benimde dolu kirli sepeti, hatta nevresim değiştirdim kirli sepetinde yer kalmamış makineye koydum direk, inşallah evdekiler kurumuştur da bugün yıkayabilirim, dışarısı kokuyor, içeri de nemlenecek diye boş odada cam açıyorum, çok dert oldu ya bu sene
Ya da hamilelikten bana batıyor

Bizimde ev baya karmaşık durumda
herşeyin yıkanması gerekiyor da kıyafetler öncelik durumda şuan
hergün 2 kez üst değiştirmekten 2-3 günde sepet doluyor. diğerleri de 2 günde ancak kuruyor.

Kızlar günaydın dün gece kizim geldi ikimizde iyiyiz çok şükür. Sadece ilk kalkıs çok zordu. Çok şükür Rabbıme isteyen herkese nasip etsin
tebrik ederim linda.Allım sağlıkla güzellikle büyütmeyi nasip etsin.Hayırlı uğurlu olsun Rabbim nazarlardan saklasın sizi

Vallahi bebek kıyafetleri en zoru, ne makine dolduruyor, ne asarken bitmek biliyor.
Ben ilk giyeceklerini ütüledim. Bir sonraki sefer ütülemedim hiç.

Ama hafta sonu gerçekten çok fazla çamaşır yıkadım.
1 makine kızın beyazları/açık renklileri (Program süresi: 1 saat)
1 makine kızın koyu renklileri (Program süresi: 1 saat)
2 makine nevresim (ikiye böldüm rahat yıkansın diye. çarşaf ve yastık kılıfları ayrı nevresim ayrı yıkadım.) (Program süresi: 1 saat)
1 makine beyaz yıkadım. (iç çamaşırları hariç.) (Program süresi: 1 saat)
3 makine mont yıkadım. (Program süresi: 30 dk)
1 makine toz bezlerini ve vileda ucunu yıkadım. (Program süresi: 30 dk)

makinenin hakkını verdim.

Bugün çok işler yaptım

• Gelir gider tabloma baktım ve hedeflerimi belirledim.
  • Haftalık iş planlamamı yaptım
  • Sosyal medya hesaplarımı kapattım
  • 2 gün izne ayrıldım salı ve çarşamba (2 gün yokum perşembe görüşürüz :)
  • ve bazı kararlar aldım denedikçe sizinle paylaşacağım.

Merak etme, su akar yolunu bulur. Şimdiden düşünüp kendine eziyet etme. Ablan bırakırsa mutlaka yeni bir çözüm gelişir. Bir bakmışsın korkacak bir şey yokmuş :)

Sende de kurutma makinası var dimi, yakında ben de alırım ama şuan o kadar çok planım var ki erteleyip duruyorum onu zaten hiç yerim yok banyoda başka yere koymak istemem benim için herşey olması gereken yerde olmalı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…