selamlar.
kurutma makinesi alicam ..
eşime dedim ki kurumuyor kışın..
yazın kullanmam dişariya asarim..
kışın evin içinde kuruyor nem yapacak diye korkuyorum.
en iyisi kurutma makinesi almam şart.

Evet kurutma makinem var. Ben de çok erteledim. Ama kış gelince artık dayanamayıp kurutma makinesini aldım. 6 taksite böldürdüm. 3. taksit ödendi, kaldı 3 taksit.
Başka büyük bir şey almayı da düşünmediğimizden alıverdik. Ama çok iyi oldu. Tavsiye ederim. Herkesin, bütçesine uygun bir makine alması taraftarıyım :)

kullanmadığı yorganlari bi indirip hurca koyup gardolabimin üstüne koymayı düşünüyorum..
bi ayıklamam lazim ..
zayiflayinca giyerim kıyafetlerim duruyor.
saklıyorum da veremiyorum ...
kilom git gel. sinir bozucu...
şekeri kırmam için şekersize başladim..
paketli gida mi nooo..
tatlı mı nooo..
ama azalttim baya.. tamamen kesmedim... kesemezdim..
şekeri biraktığımdan beri halsizlik uykusuzluk yorgunluk çekiyorum bi haftayı bulur:)
hiç halim yok. sürekli uyumak istiyorum..

lindalinda hayırlı uğurlu olsun bebeğin... sağlık mutlulukla güle güle büyütün inşallah canım... :)
şu simgelerde de bir altın oluverseydi de taksaydık şimdi:))

Mia- teşekkürler canım mobilya fikirlerin için... bayan ısrarcı. uyum sağlama yolunda birşeyler düşünülecek artık sanırım mecburen.
planlarını da merak ettim bu arada hani:) hemen yaz okuyalım...
Bu sot

Merhaba benim eşimde aynı fikirde ne yaptırdınız acaba parkemi fayansmi bende çok kararsız kaldım
bu arada şimdi gördüm; fayans yaptırman iyi olmuş, güle güle kullan... bizzat satanların dediği şey maalesef kalite açısından iyi de olsa parkeyi su alabilecek yerlerde önermiyorlar. parkeye birşey olmasa da alttan kabarıyor ve araları ayrılabiliyor. parke görünümlü seramikler var, sıcak duruş açısından kullanılabilir.

Merak etme, su akar yolunu bulur. Şimdiden düşünüp kendine eziyet etme. Ablan bırakırsa mutlaka yeni bir çözüm gelişir. Bir bakmışsın korkacak bir şey yokmuş :)
Evet canım. Zamana bıraktım. Belki ablam 1 sene daha bakıp 2.5 yaşına getirir kızımı, kreşe verebilirim (herkes kreşe veriyor sonuçta), bakıcı bulabilirim.
Her durumda da umarım şansım bana güler :)

Şöyle ciddi ciddi kafa yorduğum da ne yapılabilir diye düşündüm.
berjerler sade seçilmeli kol detayları zarif durmalı
koltuk ayakları gold rengiyse aynı rengi aksesuar ve aydınlatmada kullanılmalı
oldukça sade ama tüylü bir halı seçilmeli
mermer desenli yan sehpa kullanılmalı
aynı şekilde çift cam gold fotoğraflıklar asılmalı içinde kurutulmuş çiçeklerle
pampas otu kullanılmalı bir köşede
masa üstünde de retro mumluklar olabilir.
birde kırlent seçimi önemli
ama tabi ahşap ayak kullanırsan işin daha kolay :)

pinky-minty
Bazı konuları düşündüm hayatımı kolaylaştıracak kendimi işimi daha iyi olmak yerine kendimi nasıl hissettiğim konusuyla ilgili şeyler etkilenmemek içinde sosyal medyayı kapattım. Sonra daha detaylandıracağım bu konuyu :)

Seramik seçme nedenimde oturduğum odayla mutfağı birleştirdim açık mutfak yaptırdım.
Oturduğum odadaki laminantla mutfağın enerjisi farklı
birde dediğin gibi mutfakta laminant sevmediğime karar verdim :)

Harikasın valla ellerine sağlık

Herkeslere günaydın :)
Tüm akşam boyunca kızımla eşim arasında hasta bakıcılık ve çocuk bakıcılık oynadım.
10 parça ütü dışında tüm ütülerimi tamamladım.
Her akşam elime bir çöp poşeti alıp çer çöp atımı yapıyorum.Bir de kızımın her gittiği yerde çeşitli boyutlarda plastik şişeleri toplama huyu var. Hepsini akşamdan bir sepete koyuyorum. Odalar arasında yerleştirmeye gidiyorum. 20 dakikada ev toparlama işi tamam. :)

Kızıma ilk 50 kelime isimli eğitici kelime kartlarından aldım.
Aynı resimdeki nesneleri yüzlerce kere söyletiyor bu aralar. Fazla konuşkan anne baba değiliz. En azından bu kartlarla konuşmaya biraz daha yatkınlaşır.

selamlar..
bu hafta baya kendimce yorgun ve çöküş içindeyim
bilmiyorum halsizlikten hiç bişey yapamiyorum..
bu hafta sonu sinavlar var neredeyse çalışamadim stres altındayim..
ev işlerim de yamayagim...
off bi sinavlardan kurtulsam düzene girsem diye düşüncemvar.
işyerimdeki işlerimi aksatmiyorum çok şükür.
ne yapmam lazim..
bu yorgunluktannasıl kurtulacagim..

Merhaba arkadaşlar :)
Tayinimiz çıkacak üç seçeneğimiz var önümüzde: Tekirdağ Çerkezköy ilçesi, Kastamonu merkez, Karabük merkez buralar hakkında fikriniz var mı? Sizce hangisi

Merhaba arkadaşlar :)
Tayinimiz çıkacak üç seçeneğimiz var önümüzde: Tekirdağ Çerkezköy ilçesi, Kastamonu merkez, Karabük merkez buralar hakkında fikriniz var mı? Sizce hangisi
Ben olsam nereyi tercih ederdim diye düşündüm (3 yeride bilmiyorum) Tekirdağ merkeze köfte yemeye gitmiştik yıllar önce güzeldi ama ben tercih etmem yaşamak için. Karabük kastamonuya nazaran istanbula ve ankaraya daha yakın olduğundan ben Karabük derdim. Safranbolu da daha yakın. Gelen eş dostla gidip gezilecek bir yer. Yıllar önce gittim çok güzeldi. İyice araştır. Oraları bilenler varsa daha iyi yönlendirir ama kişinin beklentileri önemli. Kimine gece hayatı olmayan yerler ölüdür, kimine görede barlı içkili yerler çekilmez :)

Aslında açıkça söylemek gerekirse Çerkezköy Silivriye ve Marmara denizine yakınlığından dolayı asla tercih etmem. Deprem gerçeği var. Bu yüzden ben elimden gelse bugün giderdim İstanbul dan :) inşallah birkaç yıl içinde bizde siz gibi seçenekleri araştırır oluruz :) Allah hakkınızda hayırlı olanı nasip etsin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…