Evet kurutma makinem var. Ben de çok erteledim. Ama kış gelince artık dayanamayıp kurutma makinesini aldım. 6 taksite böldürdüm. 3. taksit ödendi, kaldı 3 taksit.Sende de kurutma makinası var dimi, yakında ben de alırım ama şuan o kadar çok planım var ki erteleyip duruyorum onu zaten hiç yerim yok banyoda başka yere koymak istemem benim için herşey olması gereken yerde olmalı
bu arada şimdi gördüm; fayans yaptırman iyi olmuş, güle güle kullan... bizzat satanların dediği şey maalesef kalite açısından iyi de olsa parkeyi su alabilecek yerlerde önermiyorlar. parkeye birşey olmasa da alttan kabarıyor ve araları ayrılabiliyor. parke görünümlü seramikler var, sıcak duruş açısından kullanılabilir.Bu sot
Merhaba benim eşimde aynı fikirde ne yaptırdınız acaba parkemi fayansmi bende çok kararsız kaldım
Evet canım. Zamana bıraktım. Belki ablam 1 sene daha bakıp 2.5 yaşına getirir kızımı, kreşe verebilirim (herkes kreşe veriyor sonuçta), bakıcı bulabilirim.Merak etme, su akar yolunu bulur. Şimdiden düşünüp kendine eziyet etme. Ablan bırakırsa mutlaka yeni bir çözüm gelişir. Bir bakmışsın korkacak bir şey yokmuş :)
lindalinda hayırlı uğurlu olsun bebeğin... sağlık mutlulukla güle güle büyütün inşallah canım... :)
şu simgelerde de bir altın oluverseydi de taksaydık şimdi:))
Mia- teşekkürler canım mobilya fikirlerin için... bayan ısrarcı. uyum sağlama yolunda birşeyler düşünülecek artık sanırım mecburen.
planlarını da merak ettim bu arada hani:) hemen yaz okuyalım...
bu arada şimdi gördüm; fayans yaptırman iyi olmuş, güle güle kullan... bizzat satanların dediği şey maalesef kalite açısından iyi de olsa parkeyi su alabilecek yerlerde önermiyorlar. parkeye birşey olmasa da alttan kabarıyor ve araları ayrılabiliyor. parke görünümlü seramikler var, sıcak duruş açısından kullanılabilir.
Ay ben de hevesle hafta sonu yaptıklarımı yazayım
Ctesi sabah geç kalktık.
-kahvaltı ettik.
-Mutfak toplandı.
-Kızı spora götürdük.
Eve gelince,
Mutfak
-halısı silkelendi
-süpürüldü,
-silindi
-1-2 makine bulaşık yıkandı yerleştirildi.
Salon
-yerler ve koltuklar süpürüldü
-silindi
-toz alındı
Küçük Oda
-paspası ve yastıkları silkelendi.
-yerler ve koltuklar süpürüldü.
-silindi.
Çocuk Odası
-süpürüldü
-silindi.
Yatak Odası
-nevresimler değiştirildi.
-süpürüldü
-silindi
-toz alındı.
-yapay çiçek, kırık askılar, kağıt-fiş vb. çer çöp atıldı.
Giriş-Koridor
-halıları silkelendi.
-süpürüldü-silindi.
-portmanto aynası silindi.
Banyo
-klozet, lavabo ve duşakabin çamaşır suyu ile ovuldu.
-yerler süpürüldü ve silindi.
-paspası silkelendi, serildi.
-bilmem kaç makine çamaşır yıkandı, kurutuldu, katlandı, yerleştirildi.
PAZAR
-yemek yapıldı.
-yıkanacak montlar yıkandı-kurutuldu.
tekirdağ ve karabük..Merhaba arkadaşlar :)
Tayinimiz çıkacak üç seçeneğimiz var önümüzde: Tekirdağ Çerkezköy ilçesi, Kastamonu merkez, Karabük merkez buralar hakkında fikriniz var mı? Sizce hangisi
Neden canım?tekirdağ ve karabük..
Ben olsam nereyi tercih ederdim diye düşündüm (3 yeride bilmiyorum) Tekirdağ merkeze köfte yemeye gitmiştik yıllar önce güzeldi ama ben tercih etmem yaşamak için. Karabük kastamonuya nazaran istanbula ve ankaraya daha yakın olduğundan ben Karabük derdim. Safranbolu da daha yakın. Gelen eş dostla gidip gezilecek bir yer. Yıllar önce gittim çok güzeldi. İyice araştır. Oraları bilenler varsa daha iyi yönlendirir ama kişinin beklentileri önemli. Kimine gece hayatı olmayan yerler ölüdür, kimine görede barlı içkili yerler çekilmez :)Merhaba arkadaşlar :)
Tayinimiz çıkacak üç seçeneğimiz var önümüzde: Tekirdağ Çerkezköy ilçesi, Kastamonu merkez, Karabük merkez buralar hakkında fikriniz var mı? Sizce hangisi
güzel yerler:)Neden canım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?