Nice yıllarınız olsun inşallah sağlıkla, mutlulukla

Seçeneği hangisi yaptınız acaba, bende devletin zorunlu besi var maaşımda, bir ara seçeneği değiştireyim dedim öyle kaldı, birikmişken biraz karlı olsun diyorum bende ama ne yapacağımı bilemedim

Psidan hadi bakalım lindalinda dan sonra senin de hayırlı haberlerini bekliyoruz. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Deneyimlerinizi paylaşırsınız :)
Teşekkür ederim dün çatı muayenesi yaptı, normal doğum için bir sıkıntı görünmüyor dedi, beklemedeyiz bakalım, kendi mi gelecek zorla mı getireceğiz dünyaya lindalinda ne güzel bebişine kavuştu, bende o günleri görürüm inşallah

Doğum şeklin şu an için normal anladığım kadarıyla hadi bakalım inşallah. Çok sürmez 2 haftaya gelir gibime geliyor. Hatta 2 hafta sonra Cuma diyorum ben :) içimden öyle geçti

Seçeneği hangisi yaptınız acaba, bende devletin zorunlu besi var maaşımda, bir ara seçeneği değiştireyim dedim öyle kaldı, birikmişken biraz karlı olsun diyorum bende ama ne yapacağımı bilemedim
valla ben bilmiyorum ama Borsaya endeksli sanırım. benim bi arkadaşım bu işten anlıyor. ucuzdan girmiştik borsa endeksliye gayet iyi getiri sağladı.
Şimdi ona diyorum ki "annemin BESi de geçirelim"
"olmaz" diyor. "seninkini ucuzdan almıştık, şimdi girerse risk almış oluruz anaparadan kaybedebilme ihtimali var" dedi.

o ne derse ona göre hareket ediyorum.

Hmm anladım, bilmeden yapılacak iş değil haklısın, ben böyle biraz daha bekleyeyim en iyisi

Günaydınlar
Dün akşam dolap kasaları geldi bugün de takılacak bazı şeyler eksik yanlış onlara çözüm bulacağız.
hayırlısı diyelim.
Günaydın herkese....
Mia kolay gelsin azmine ve sabrına hayran kaldım, işte kadın böyle ilmek ilmek işler, yuvayı hakikaten de dişi kuş yapar.
Bir erkeğe kalsa en fazla temel ihtiyaçların giderildiği bi yer olur ama bi kadına bırakılınca dört duvar azimle yuva olur, kolay gelsin
İnşaallah herşey beklediğinden çok daha iyi olur
lindalinda nasılsınız canım bebiş nasıl oldu, Allah analı babalı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin

Sağol canım :)
aslında sabrım kaldı mı bilmiyorum çok yoruldum.
eşim bu konulara çok hakim değil.
bazen en ufak detayı 10 kez anlatıyorum. usta gelince bilir ne yapacağını diyorum.
sonra gözünde büyüttüğü kadar olmuyor işler.
mesela ankastre montajıyla tezgah montajını aynı güne ayarlamış. ben pazartesiye almıştım
şimdi ne ara tezgah takılacakta sonra ankastre olacak bilmiyorum.
söylesem pazartesi işlerim yoğundu da diye başlar.
normalde sakin bir ilişkimize baya heyecan geldi :)

şuan tek bilinmez şey tezgah sadece tarif etmiştim.
inş içine sim falan atılmamıştır. lavabosu istediğim gibidir. yoksa balyozu alıp sinir krizi geçirebilirim

Saolasin canim alışmaya çalışıyorum. Sarilik olmasın diye 2 saatte bir emzirmeye çalışıyorum. Kendim oturup kalkmaya başladım ama oturup kalkarken hala dikiş yerlerim açıyor malesef.. Ama bebis çok iyi maşallah saolasin. Okuyorum ama sizleri yazamıyorum.

Günaydınlar
Dün akşam dolap kasaları geldi bugün de takılacak bazı şeyler eksik yanlış onlara çözüm bulacağız.
hayırlısı diyelim.
Ya nedense hep böyle oluyor bu işler illaki hatalı eksik bişey çıkıyor. Kulbunda kapağında ayağında vs. Mobilyacılar böyle ne yazıkki.

Olsun olsun bak heyecan getirmiş bu bile büyük artı
Böyle büyük işlerde illaki aksilikler olur sen içini ferah tut, geldi mi tezgah istediğin gibi mi

Aynen canım bol bol emzir sezeryanda ilk zamanlar çok önemli, yardım edecek birileri varsa herşeyi iste hiç düşünmeden dikişleri iyice iyileşsin kendini yorma, mis gibi bebek kokuyordur şimdi her yer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…