İstanbul’lu olduğumdan en yakınını seçerdim yani Tekirdağ Çerkezköy’ü.Merhaba arkadaşlar :)
Tayinimiz çıkacak üç seçeneğimiz var önümüzde: Tekirdağ Çerkezköy ilçesi, Kastamonu merkez, Karabük merkez buralar hakkında fikriniz var mı? Sizce hangisi
Harika yönleri nelerdir :)Tekirdağ merkez'deyim. harika benim için.
çerkezköy'ün yaşantısını bilmiyorum.
Harika yönleri nelerdir :)
Marmara Ereğlisi ve Şarköy’e gitmiştimbeklentiyle eş değer.
Merkez için:;
Ben evlenerek geldim. küçük bi ilçede yaşıyordum, burası hem sosyal anlamda hem de çocuğa verilecek imkanlar anlamında avantajlı.
Evimi aldım, bulunduğum muhit daha çok memur kesimi olan bir muhit.
Gece kadın başıma arkadaşlarımla rahatlıkla dışarı çıkabiliyorum.
Kıyafet konusunda yargı görmedim. Zaten uç noktalarda da giyinmem.
Çocuğum için ilkokuldan üniversiteye kadar tüm okullara yakınım. yüzme-müzik-dans-spor vb sosyal aktiviteler mevcut.
Öyle istanbul gibi anlamsız kalabalığı yok. Trafiği yok. Ama istanbul'a yakın. diyelim istanbul'da akraban var 1,5 saatte oradasın vb.
Denizi var benim için en önemlisi. Marmara'ya yüzmek için girmiyoruz (belirli yerler hariç), ama onun varlığı bile beni mutlu ediyor. çıkıp bi sahil gezisi yapıp, bi çay içip geri dönmek bile bana iyi geliyor.
Saros'a çok yakınız, denize girmek için oraya gitmemiz 1,5 saat.
Dediğim gibi Çerkezköy hakkında fikrim yok, Onun dışında merak ettiğiniz bir şey varsa cevaplayayım.
Çerkezköy’deki fabrikalar yüzünden havası çok pis. Oturanlar kaçmak istiyor. Evler ve fabrikalar dip dibe sanki. Ama tabii yaşamadığım için dışardan böyle görünüyor.Merhaba arkadaşlar :)
Tayinimiz çıkacak üç seçeneğimiz var önümüzde: Tekirdağ Çerkezköy ilçesi, Kastamonu merkez, Karabük merkez buralar hakkında fikriniz var mı? Sizce hangisi
Çok geçmiş olsun canım. Bizde daha yeni hastalığı geçirmeye başlıyoruz.Günaydınlar,
Modumun inanılmaz düşük olduğu bir haftadayım. Çocuklar hasta.
Haftasonu memlekete gideceğiz.
Neredeyse 3 aydır annemleyiz, dönüşte gelmeyecek.
Yeniden düzen oturtup herşeye yetişmeye çalışmak beni çok korkutuyor.
Ne güzel, hadi gözün aydınn :)))Çok geçmiş olsun canım. Bizde daha yeni hastalığı geçirmeye başlıyoruz.
Anneler her işin üstesinden geliyorlar. Sağolsunlar. Ama sen de eşinden yardım alarak kendi düzenini oturtabilirsin bence.
Ben de ablamla konuştum çocuğa ne kadar bakabileceksin diye. Sen merak etme ben kreşe gidecek zamana gelene kadar buradayım dedi. Çok mutluyum o yüzden. :)
Bak ablacığın merhametliymiş. Allah razı olsun. Onun da canı sıkılmıştır belki bir dönem o yüzden bakamayacağını belirtmiştir.Çok geçmiş olsun canım. Bizde daha yeni hastalığı geçirmeye başlıyoruz.
Anneler her işin üstesinden geliyorlar. Sağolsunlar. Ama sen de eşinden yardım alarak kendi düzenini oturtabilirsin bence.
Ben de ablamla konuştum çocuğa ne kadar bakabileceksin diye. Sen merak etme ben kreşe gidecek zamana gelene kadar buradayım dedi. Çok mutluyum o yüzden. :)
Teşekkürler canım :)Ne güzel, hadi gözün aydınn :)))
Evet canım. Allah ondan razı olsun. Çok mutlu etti beni. Geçen yıldan daha güzel bir yıl olması için elimden geleni yapacağım. :)Bak ablacığın merhametliymiş. Allah razı olsun. Onun da canı sıkılmıştır belki bir dönem o yüzden bakamayacağını belirtmiştir.
Senin adına çok sevindim :)Çok geçmiş olsun canım. Bizde daha yeni hastalığı geçirmeye başlıyoruz.
Teşekkür ederim canım. Sen her şeyin üstesinden gelirsin. Hayatında yapacağın düzenlemeler ile ilgili paylaşım yaparsan kendi adıma çok mutlu olurum.Senin adına çok sevindim :)
Bi düzen oturtacağız inşallah. Oturtmuştuk bir düzen ama annem gelince bana biri rahatlık geldi zor geliyor.
Sağlık olsun da hakederiz inşallah
Süper bir haber çok sevindim :)Çok geçmiş olsun canım. Bizde daha yeni hastalığı geçirmeye başlıyoruz.
Teşekkürler canım. Benim de içim çok ferahladı.Süper bir haber çok sevindim :)
Günaydınlar,
Modumun inanılmaz düşük olduğu bir haftadayım. Çocuklar hasta.
Haftasonu memlekete gideceğiz.
Neredeyse 3 aydır annemleyiz, dönüşte gelmeyecek.
Yeniden düzen oturtup herşeye yetişmeye çalışmak beni çok korkutuyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?