Geçti mi peki canım. Ağlıyor muydu peki. Bizimki ağlamıyor ama gaz sancısı fena çekiyor. Ne kadarlikken vermiştin ilaçları daha 20 günlük ya acaba ben mi abartıyorum diyorum. İsimleri yazar mısın Doktoruna soralım olmadı bizde.

15 günlük falandı başladı, 4.ayda geçti ve uykuları düzene girdi yani gece gündüz ayrımı hususunda düzene girdi yoksa defalarca uyanırdı sadece anne sütü aldığı için, biri biogaia diye bir damlaydı diğeri laktazm. Aradan çok zaman geçti harf hatası ile yazmış olabilirim

S Salty bugün annemden kızı alıp eve döneceğiz. Eve girmemiz saat 22:00-23:00'ü bulur. bu sebeple bu akşam bir şey yapamam.
Yarın konservatuvar var.
Eve gelince genel bir çamaşır toparlama-yemek yapma-yeme şeklinde geçer.
Pazar günü vakit bulursam gardırobun bir kısmına girebilirim belki.

Teşekkür ederim canım Bi bakayım ya.

Olsun canım pazara ne kaldı ki

Lindacım biogaiayı bi deneyin, bu haftalarda sancı mutlaka olur, bağırsaklar gelişiyor, bi kaç haftaya geçecek inşallah, biraz sabretmen lazım, ben hata yapıp emziriyodum sonra kusuyodu, o yüzden dikkat et zorla emzirmeye çalışma.

Ooo wendy cim nerelerdesin? Yoksun bu aralar pek

Ooo wendy cim nerelerdesin? Yoksun bu aralar pek
Merhaba canım, iş yerinde bi görev değişikliği durumum oldu, çok aktif bi şekilde onunla uğraşıyorum bu ara. Akşam olunca da kızım alıyor elimden oynamasın diye kaldırınca giremiyorum

Sen nasılsın? Anneni bıraktınız mı?

Mia senin dolap zaten sadeydi 43 parça eleyecek ne buldun çok merak ettim iyice kapsül dolap (doğru muydu adı) moduna mı geçtin sen naaptın.

Ay evet bende yaptım onu sırf ağlamasın diye Bi daha emzirdim yarım saat arayla sonra kustu. Hepsi birer tecrübe işte bunların cidden saolasin canim

Kolay gelsin cnm. Bıraktık, depresif moddan çıkamadım daha adapte olmaya çalışıyorum ben de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…