Dimi ya zaten boştu dolap :)Mia senin dolap zaten sadeydi 43 parça eleyecek ne buldun çok merak ettimiyice kapsül dolap (doğru muydu adı) moduna mı geçtin sen naaptın.
Yok daha bekliyormuş oğluşu.Aaa ben cuma demiştim bugün de cuma yaptın mı doğum ben de merak ettim şimdiPsidan
Yok senin tahmin tutmadıAaa ben cuma demiştim bugün de cuma yaptın mı doğum ben de merak ettim şimdiPsidan
Evet hatırladım seni :) nasıl da tutmuş yaa bazı insanların aylarca yıllarca olmuyor yani senin hedefleyip tutturman gerçekten çok büyük nimet. Kova burcu olacak demek oğlun özgür ruhlu zeki burç :) inşallah sağlıkla gelsin sonra sen deYok senin tahmin tutmadıartık şubat doğumlu olacak o belli oldu, 6 şubatta 40 doluyor, doktor 41e kadar bekleriz neden gelemiyor bakarız dedi, beklemedeyiz, açıkcası çok da hazır değilim iyi geliyor şuanda beklemek, inşallah hazır olurum, hiç kucağıma aldığım anı falan hayal edemiyorum
Hatırlar mısınız bilmem, ilk defa haziran hedefi yazmıştım buraya, hamile olmak diye, o ay hedef tuttu çok şükür
Şubat hedefimi de bugün yazayım, oğlumu sağ salim kucağıma almak olsun
Mia senin dolap zaten sadeydi 43 parça eleyecek ne buldun çok merak ettimiyice kapsül dolap (doğru muydu adı) moduna mı geçtin sen naaptın.
Doğrusu hayatım boyunca kendimi bu noktada hep eksik hissettim, şükrediyorum her an, dua da ama ibadet ve zikir konusu malesefben debunun için neler yapmayı düşünüyorsunuz
Benim bu aşamaya gelmem için önümde uzuuunn inceee bir yol var30 yaşın verdiği etki diyebiliriz. :)
olduğundan daha sade ve bazen daha kombin yaparak giyiniyorum.
bazı şeyleri giymemeye başladım
bazıların kumaşını seviyordum bir gün giyerim kıyafetleriydi ama giymedim.
yani sadece çok sevdiğim ve evet giyerim dediklerim kaldı.
herhangi bir kalıp düşünceye girmedim şu kadar sayıymış şu kadar şu olmalı demedim.
yinede kıyafetim az gibi görünse de yazlıkları ve kışlıkları her bahar kaldırmak zorunda kalıyordum.
bu da ayrıca iş yüküydü.
Günaydın, Mia bugün resim atacaktıııınnn♥
Ben de dün gece kolileri doldurdum :)) ama anneme Nisan gibi giderim o zamana kadar bekleyecek ler evde 100den fazla parça ayırdımannemin getirdiği bebek çeyizi komple gidiyor kendi çeyizim komple gidiyor ve daha kıyafet ayrılacak
Mia ellerine sağlık bence harika olmuş artık istesen de dağılmaz hedefim tam olarak böyle bir dolapEki Görüntüle 2583454
Toplam yazlık üstlerim
Eki Görüntüle 2583455
yazlık üstler, çoraplar, hırkalar,çantalar
Eki Görüntüle 2583456
kazaklar ve kalın swetler
Eki Görüntüle 2583457
Ev kıyafetleri kışlık ve yazlıklar
Eki Görüntüle 2583458
Gömlekler, elbiseler, dış giyim, pantolonlar aşağıda çok net çıkmamış, üstte kutuda fular ve şapkam yanında şişme yelek
Yıkamada ve kurumakta olan en az 10-15 parça kıyafetim mevcut.
1 mevsimlik montum ve 1 parkam var portmantoda
ütülenecekleri dolaba koyuyorum toz olmamaları için inş karmaşa bitsin ütü yapılacak :)
daha detaylı çekmek isterdim fotoğraflar çok içime sinmedi ama ilerleyen zamanda yine paylaşım yaparım.
gidenleri ayrıca paylaşacağım.
Mia ellerine sağlık bence harika olmuş artık istesen de dağılmaz hedefim tam olarak böyle bir dolap♥
Yok senin tahmin tutmadıartık şubat doğumlu olacak o belli oldu, 6 şubatta 40 doluyor, doktor 41e kadar bekleriz neden gelemiyor bakarız dedi, beklemedeyiz, açıkcası çok da hazır değilim iyi geliyor şuanda beklemek, inşallah hazır olurum, hiç kucağıma aldığım anı falan hayal edemiyorum
Hatırlar mısınız bilmem, ilk defa haziran hedefi yazmıştım buraya, hamile olmak diye, o ay hedef tuttu çok şükür
Şubat hedefimi de bugün yazayım, oğlumu sağ salim kucağıma almak olsun
Dimi ya zaten boştu dolap :)
Ben de aynen böyle düşünüyorum, gerçekten bir gün giyerim diye yıllarca saklamak ne kadar doğru tartışılır ki genelde o grup kıyafet pek giyilmez ben de geçen gün bir arkadaşa giderken böyle uzun süre giymediğim bi şeylerle kombin yaptm güya hem giymiş olayım hemde farklı olsun diye, hiç ama hiç iyi hissetmedim kendimi zaten 3-4 yıl beklemiş bir şeyi kolay kolay giymeyiz,, en azından giyilebilirliği varken başkası faydalansınArtık yazlıklar ve kışlıklar aynı yerdeler.
Sadeleşmemin amacı sadece kullandığım eşyalara hizmet vermek
kullanmadığım ama dolapta bekleyen eşyaların yer kaplamasını istemiyorum.
kullansaydım daha fazla olsaydı eşyalarım yine rahatsız olmazdım.
burada ki amaç kullanmak ve hissettirdiği enerji :)
ihtiyaç halinde kıyafette alırım eskiyeni de değiştiririm bu yoksunlaşmaktan ziyade kaliteli giyinmektir.
eskitebilmektir ve vicdanen kendimi iyi hissetmektir.
Sadeleşmek her kişinin kişisel tercihidir. spor yapsaydım spor kıyafetlerimde olurdu.
veya takım elbiselerim olurdu o statüde çalışan olsaydım.
Önemli olan yaşamınız çerçevesinde sizin duruşunuz.
kendinizi nasıl görmek istediğiniz.
Ben de aynen böyle düşünüyorum, gerçekten bir gün giyerim diye yıllarca saklamak ne kadar doğru tartışılır ki genelde o grup kıyafet pek giyilmez ben de geçen gün bir arkadaşa giderken böyle uzun süre giymediğim bi şeylerle kombin yaptm güya hem giymiş olayım hemde farklı olsun diye, hiç ama hiç iyi hissetmedim kendimi zaten 3-4 yıl beklemiş bir şeyi kolay kolay giymeyiz,, en azından giyilebilirliği varken başkası faydalansın ♥
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?