Çokk iyiBen de bi arkadaşın akrabası aracılığıyla depremzedelere bizzat götürülecek şekilde evden eşyalar hazırladım.
Yetişkin ve bebek Battaniyeleri
Havlular
kızın kıyafetlerinden
Evden cikardiklarim 30-40 parça vardır.
Aslında anneme geçen geldiğinde anlattım o sever sadeliği :) zaten kime ne gidecek belirledik telefonda:) yeni evlenecek akraba çok :)
MAratonnnnBugün
1. çamaşır yıkanacak / Katlanacak
2. yemek (nohut) yap
3. etrafı topla
4. merdiven süpür.
5. bulaşık mak boşalt (akşam geç çalıştırdım)
6. koltuk kılıflarını çıkart uyumadan önce sabah mak at.
7. çöpü at.
İş yerinde çok yoğunum bugün ama işleri yarına bırakmayacağım.
Çok iyi olur valla her yer her yerde benim yineAynen ankacım bu hafta full maraton
Gayet normal bir anne tepkisi bence :)Benim annemin ilk tepkileri çok aşırıydı eşya verilir mi diye başlayıp lazım olurla ikna yöntemine geçmişti
Görmedim canım ben sana yazmıştım akşam ellere gitmişsin diyeAnka sana mesaj yazdm cuma grupları için alıntı yapıp görmedin galiba:))
Çok iyi olur valla her yer her yerde benim yine
slm.haftasonu evde değildim.bugun çamaşır işi var.çok yorgunum duruma göre süpürme işi yapabilirim.yatak odaları ayıklanmış benimde ayıklama yapmam lazım.
Mia kapaklar bugün geliyorsa resimler ne zaman geliyor :))benimde koltuklar silinecek
kalan dolaplar ayıklanacak
birde ütü işi var :)
sonra eksik düzenleyici kavanoz sipariş edeceğim.
izindeyken yıkayıp yerleştiririm sadece o tür işlerim olur.
Oğlana oda baktım çilek ten montes serisi güzel bi takım m yatağı çok küçük, satıcı da dedi firmaya ilettik yatağı büyütün diye, onun gardrop ve komidinini beğendim ama ikisi fazla birini alırım tabi fikrimiz netleşmedi, ikea da Mart sonuna kadar çocuk odası mobilyalarında indirim varmış ordan dolap mı alsam diye düşündüm ama demonte gelen ürünlerle anlaşamıyorumDaha tam bitirmedik
eşimin bölümü
çekmeceler
baza altı var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?