Şuanki dolabımı anlatmak istiyorum (anlatamadı)Şuan ki dolap kullanımımı anlatayım.
bütün üstler ve altlar kombin yapılıyor.
bazıları ayrıca kombin yapmayı sevdiğim şeyler. mesela mom jean swet ve deri ceket gibi
elbise deri ceket veya jean ceket altına botlar
ev kıyafetlerim salaş ve rahat pijamalarım takım halinde
şortlar ve üstler birbiriyle uyumlu ve sevimli :)
çoraplarım genelde gri ve siyah kiremit ve pudra çoraplarımı aynı şekilde kiremit ve pudra swetle tamamlıyorum.
düğün kıyafetim siyah ve çiçekliler yılda 2-3 kez giyiyorum.
mevlit ve diğer davetler için bluzlarım var altına etek veya siyah jeanle tamamlarım.
ceketimi t-shirt ve mom jeanle tamamlarım.
ne giysem derdim yok hepsini sırayla kullanıyorum ve kombinliyorum.
Şuanki dolabımı anlatmak istiyorum (anlatamadı)
Mia foto artın mi yeni mutfakAmacım sizi motive etmek ve gerçekten sade olmayı düşünüyorsanız tabi.
yoksa herkes minimal olmak zorunda değil sadece tercihtir
Bende Biliyorum canım aslında Yazdıklarının çok etkisi oluyor şahsen ben üşengeç biriyim düzen ve az eşya az temizlik demek, çalışıyorum çocuk var yetişemiyorum da zaten gerçekten bana yetecek kadar eşya ile yaşamak istiyorum başladım sadeleşmeye ama yolum çok uzunAmacım sizi motive etmek ve gerçekten sade olmayı düşünüyorsanız tabi.
yoksa herkes minimal olmak zorunda değil sadece tercihtir
Mia foto artın mi yeni mutfak
Annen şoka girecekBen de dün gece kolileri doldurdum :)) ama anneme Nisan gibi giderim o zamana kadar bekleyecek ler evde 100den fazla parça ayırdımannemin getirdiği bebek çeyizi komple gidiyor kendi çeyizim komple gidiyor ve daha kıyafet ayrılacak
Bende Biliyorum canım aslında Yazdıklarının çok etkisi oluyor şahsen ben üşengeç biriyim düzen ve az eşya az temizlik demek, çalışıyorum çocuk var yetişemiyorum da zaten gerçekten bana yetecek kadar eşya ile yaşamak istiyorum başladım sadeleşmeye ama yolum çok uzun
Bende şaşırmıştım gerçekten çok şükür bekletmedi bizi, nisanda ilacı bıraktım, mayısta gelmiş bebiş, 1 haziranda öğrenmiştikEvet hatırladım seni :) nasıl da tutmuş yaa bazı insanların aylarca yıllarca olmuyor yani senin hedefleyip tutturman gerçekten çok büyük nimet. Kova burcu olacak demek oğlun özgür ruhlu zeki burç :) inşallah sağlıkla gelsin sonra sen de @lindalinda gibi anlatırsın dinleriz :)
Ne istediğim belli aslında ama hemen olacak şeyler değilÖneride bulunayım birazcık o zaman :)
Sadelik her kişiye göre değişir.
Mesela ben dekoru seviyorum çiçekleri mumları aydınlatmaları kokuları :) kimine göre bunlar fazlalıktır.
kimi daha temel eşyalarla yaşamayı sever 100 eşya ile yaşayan aile var mesela.
o yüzden sen nasıl bir yuvan olmasını istediğini düşün hayal et ve uygula
Aslında anneme geçen geldiğinde anlattım o sever sadeliği :) zaten kime ne gidecek belirledik telefonda:) yeni evlenecek akraba çok :)suprays anne ben minimal oldum
Bende öyle bir anne var ki minimini minimalist :))Annen şoka girecek
Oh iyi bariİbb
Bende öyle bir anne var ki minimini minimalist :))
Oyy ne çok iş yapmışsın neler yazmışsın mia ben yoruldumÇok yazdım bugün :)
Dün portmantoyu düzenledim
tozunu alamadığımız tek yerdi ve acayip karışıktı
toplamam temizlemem 2 saat sürdü
neyse ki eylül annemde uyumuş uyandığında aldı eşim
yemek işini de öylesine geçiştirdik.
wc yıkadım biraz ortalığı topladım derken erken uyudum.
yine birçok şey ayrıldı aramızdan sayamadım daha da aklımda var birkaç gidecekler.
Bugünde arkadaşlarla buluşacağız.
öncesinde eşime yemek hazırlayacağım
mak çamaşır atarım
ortalığı toplarım.
karışık 1 dolabım kaldı onu düzenlerim.
sonra eşimin ve kızımın dolaplarına bakacağım ilerleyen günlerde.
Hepimizin aklı mutfaktaMia foto artın mi yeni mutfak
Süper ya :)Aslında anneme geçen geldiğinde anlattım o sever sadeliği :) zaten kime ne gidecek belirledik telefonda:) yeni evlenecek akraba çok :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?