Ben de bir yandan ayıklama bir yandan sadeleştirme bir yandan düzen bir yandan da alışveriş koşturup duruyorm ev kalkmış gidiyor vallaha. Ama çok uzun süredir istediğim düzene kavuşmak üzereyim
Salon takımımı sattım biliyorsunuz hiç bir pişmanlığım yok, o odaya taşındık evin en büyük odası geniş geniş baya sade şuan ama rustik avize alacağım ve kurtulmuş buğday vb tarzı çiçekler, odamın sade ama beni yansıtan bir tarzı olsun istiyorum, avizeler çok yeni değil zaten ama yine de iş görüyor, değiştirirsem israf olur mu? Bunu düşünüyorum
Çocuk odası için kafam netleşti sayılır bir odadan ziyade çocuk için yaşam alanı keyif aldığı bir ortam oluşturmaya çalışıyorum, herşey onun boyuna uygun kendi kendine her şeye ulaşabileceği bir düzen. Bu minvalde size bir sorum olacak, montessori çatılı yatak kullanan veya tavsiye edebileceği bir alışveriş sitesi olan var mı:)

Ne güzel şeyler yapmışsın ve yapıyorsun montessori icin yegenimin odasina montessori yatak aldık 1 yaşından beri alışması da daha kolay oluyor ev gibi catisi car duvara yaslandigi yerde ve citleri var bazen oyun evi olarak kullaniyo uykusu gelince artık beni uyut der gider oraya yatar uyanınca kendi kalkar oynamaya baslar dusme riski yok ve kendinin kullanabiliyor olması güzel

İnşallah hayırlı zamanda bebeğine kavuşursun hiç umutsuzluğa kapılma
evler ruh halimizi yansıtır. Önce kendinden ve evinden başla sonra yeni güzel haberlerini alalım

Minimaller de alışveriş yapar :) yani kendini kötü hissetme.
sadelik sadece temel eşyaları barındırsa da bizi mutlu eden şeyleri satın almakta sorun yok evimiz bizi yansıtıyor.
amaç bundan sonraki seçimlerinde uzun süre kullanımı hedeflemek
pişman olduğun alışverişlerde olacak teşekkür edip evden yollayacağız.
yeni odan ve yeni bir başlangıç güle güle kullan

Çocuk odası çatılı yatakları zamanında çok araştırdım instada fazlaca firma var.
sonra vazgeçmiştim odam müsait değildi yani küçükse oda ferah bir görüntü hissettirmiyor.

İnşallah hayırlı zamanda bebeğine kavuşursun hiç umutsuzluğa kapılma
evler ruh halimizi yansıtır. Önce kendinden ve evinden başla sonra yeni güzel haberlerini alalım
Çok teşekkür ederim evet gerçekten o kadar haklısın ki kendimi depresip ve mutsuz hissediyordum bir haftadır ..
Evde aynı şekilde devam ediyor dün farkettim bende.Sende böyle is sıralaması yazınca bir canlandım yarın cumartesi ev işlerini baştan aşağı düzenleyeceğim
  1. İlk önce dolabımda giymediğim fazla kıyafetlerimi bir kutuya koyup belediyelerin giysi kutusu var ona koyacağım
  2. sonrasında da çekmece düzenleme yapacağım ve gereksiz makyaj malzemeleri de almamaya kadar verdim şuanda bir kaç bitmeye yakın olan rujum var günlük kullandığım onlardan alacağım
  3. Kendime kumbara oluşturdum bu sene iş arkadaşlarımla da konuştum hepsi organize oldu herkesin bir kumbarası var ve whatapptan bir grup oluşturduk maaş aldığımız gibi herkes gücünün yettiğince para atarken videoya çekecek çekmeyen ve para atmayan için büyük bir ceza oluşturduk

Çok iyi başlangıçlar :)

ikinci madde bende sıkıntı.ayıklama işini baya oturtum.çamaşır katlarken bile elden çıkacak bulunuyor.yada işte buşalıkları yerleştirirken vs.ama bu düzen evde 3 el farklı boyutlarda yerleştirme işlemi yaptığından düzen kısmında herzman olmasada bazen ciddi sıkıntı yaşayıp kendi canımı çok sıkıyorum.bu aralar relax takılıyorum.gördüğümü kaldırıyorum bu bile yetiyor aslında.yazı çok güzel olmuş.Burda arada bir haydı kızlar bismillah diyince bi gaza geliyorm o gaz beni baya götürüyor rutinler konusunda

Düzen kısmı benimde yavaş ilerliyor
düzenleyicilere ve kavanoz ihtiyacım var.
ama mesela çocuk odasının dağınıklığı beni rahatsız etmiyor.
öncelik kendi alanım ve temizliğini yaptığım alanların ferahlığı
eşimin dolabını bile yılda 2-3 kez düzenliyorum canım isterse
eşya aradıklarında bulamazlarsa düzenli olsaydın bilirdin diyorum yada kızım oyuncakların senin sen toplamalısın diyorum. yani bahsettim ya evde orta yolu bulmak önemli.

evet bende oyuncakları yaklaşık 1 yıldır onlara toplatıyorum.küçüğün yan çizdiği çok oluyor.kendi dolabım için düzenleyici istiyorum.banyoda mutfakta yeteri kadar oldu.bende eşime çoğu zman düzenletiriyorum.herşeyi boşaltıp siliyorum vs.sonra kullanım durumuna göre sen yerleştir diyorum.eskiden konbin yapardım.okadar uğraşırdımki.şimdi karışmıyorum ne giydiğinei dolap düzenine.mutfak ve oturma odası ve çamaşırlar sanırım odak noktalarım bunlar olacak ilerki günlerde

Teşekkür ederim ben de bu ve benzer bir çok nedenle montessori kararı aldım yatak almak için site arıyordum ben sosyal medya kullanmadığim için öyle çok fikrim de olmuyor ama buldum galiba:))

Çok teşekkür ederim, evet 10 kere daha düşünüp hala istiyorsam sonra alacağım aceleye gerek yok :))
Benim minik de yeni odasına geçti bay geniş diğer odada ben de bu tarz bi yatak alamadım ama bu odaya ne koysak girer:)) ne kadar doğru bir karar aldığımı bi kere daha görmüş oldum çocuk için baya Alan oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…