Minimal yaşam

Sade yaşamın amacı azalmaktır. Azalmanın belli bir ölçüsü yoktur. Sizinle alakalı bir durumdur.
Temel eşyalarla yaşamayı sevende, etrafında sevdiği eşyaları görmek isteyende minimalisttir.
Burda önemli olan şey eve hakimiyetiniz verdiği huzur ve mutluluktur.

Önceden eşyalarım her yeri işgal ederken mutlu değildim
30-40 havluya, 8 adet nevresime, 70-80 tane bardağa ihtiyacım olmadığında anladım.

Sadeliği ve düzeni seviyorum

Mia- enerjin çok güzel ya gerçekten sühanın da dediği gibi sen yaz arada böyle :) bizi harekete geçiriyorsn:)
Evin ne durumda toparladın mı tadilat işi bitti mi, resim atacak msn

Evet bazen araştırdığım konulardan kendi yorumumla bahsetmek istiyorum ama buraya yazı yazmak benim için önemli
günler öncesinden planlıyorum araştırıyorum kafamı toparlarsam yazıyorum. bazen ekrana saatlerce baktığım oluyor başlayamıyorum :)
bazı zamanlardaysa böyle akıp gidiyor yazılar bir ilham geliyor.

evin ufak tadilatları kaldı ama size bu haliyle fotoğraf atacağım.
yıllık izinde bol bol fotoğraf çekeceğim. fırsat bulursam yükleyeceğim.

Foto at bitince ben baya merak ettin senin evi

canım fotolari paylas bizimlede bende oglumun odasini düzenliycem insallah hali nevresim felan aldim

bugün annemle memlekete gonderirim diye ayirdigim kiyafetleri koliye koydum birakicam. annem bi sürü laf eder cunku gelince kapakli kahvaltilik 5 yildir evliyim hic kullanmadim kutu seklinde acayip yer kapliyo yeni evde dolap cok az iyi oldu 5 yildir kullanmadigim pasta tabaklari eski firinin 2 buyuk tepsisini sectim ankastre alinacak cünķü onun tepsisi oluyo . bi meyve tabagi gibu bisey vardi onu 5 yildir bi kere kullanmadim kavanozlar sectim bi kucuk kaseler bi tane sabunluk hepsi kapinin önunde kolide esim sok olacak

yarin haliyi battaniyeyi yikamaya göndericem. oglumun odasina uygun hali yoktu siparis ettim araba yolu olan bi halı bayilir araba sürmeye o secti halisini bi küçüķ kitaplik alicam oğluma 70 tane kitabi var saydim etkinlik kitaplarini bitirip resimleri keseriz sonra çöpe gider

bu sefer gereksiz hic bisey olmayacak insallah evimde cok heycanliyim esim kendine ait esyalari atmama izin vermiyo gizli atcem mecbuuur

Ooo ne çok iş yapmışsın.
bizde dün eşimle konuştuk kıyafet ayakkabı dayanmıyor 1 sezonu ancak çıkartıyor.
spor ayakkabıların eskidi dedim sakın atma diyo
hayır biri koyu renk biri griye dönmüş nasıl yaptıysa birde markalı bir şeydi
kışın sürekli ayakkabı alırdık en son baya para bayılarak greyder aldık 2. sezonu tabanı çıkmış
töbest dedim artık ne yapıyorsan yapma :)
kartında limit açılınca dolabı yenileyelim dedi.
eskileride atarım böylece iyi olcak.
tabi çok pahalı şeyler almayacağım zaten eskitiyor

Yaklaşık 5 yıldır bu şekilde yaşıyorum. Ve ne kadar az eşya o kadar rahat alan ve iç huzur

Benim kendi evimde amerikan mutfağı var ve oldukça büyük ve rahat eşya olarakta ihtiyacım neyse o var fazlası yok kızımda sürekli şikayet edip durur evin müze gibi diye ama ben o kadar çok nefret etmişim ki fazla ve gereksiz eşyadan extra mobilya istemiyorum ne gerek var fazla ve gereksiz mobilya için her gün toz alamam , kızıma sen kendi evini nasıl dizayn etmek istiyorsan öyle yap diyorum ki bu yaz inşallah nişanı olacak
Ceyiz düzüyoruz şimdi kendisine

Aldığım salon takimini atmistim kizlar tv alacagim oraya sonra. Tv altina ufak bi konsol mu kullanışlı bi tv unitesi mi ? Salonumda yemek masam falan yok almicam mutfaktaki masam yeterli

Bu şekilde kullanışlı ve şık oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…