Mia- enerjin çok güzel ya gerçekten sühanın da dediği gibi sen yaz arada böyle :) bizi harekete geçiriyorsn:)
Evin ne durumda toparladın mı tadilat işi bitti mi, resim atacak msn
Foto at bitince ben baya merak ettin senin eviÇok teşekkür ederim, evet 10 kere daha düşünüp hala istiyorsam sonra alacağım aceleye gerek yok :))
Benim minik de yeni odasına geçti bay geniş diğer odada ben de bu tarz bi yatak alamadım ama bu odaya ne koysak girer:)) ne kadar doğru bir karar aldığımı bi kere daha görmüş oldum çocuk için baya Alan oldu
Foto at bitince ben baya merak ettin senin evi
canım fotolari paylas bizimlede bende oglumun odasini düzenliycem insallah hali nevresim felan aldimBen de bir yandan ayıklama bir yandan sadeleştirme bir yandan düzen bir yandan da alışveriş koşturup duruyorm ev kalkmış gidiyor vallaha. Ama çok uzun süredir istediğim düzene kavuşmak üzereyim
Salon takımımı sattım biliyorsunuz hiç bir pişmanlığım yok, o odaya taşındık evin en büyük odası geniş geniş baya sade şuan ama rustik avize alacağım ve kurtulmuş buğday vb tarzı çiçekler, odamın sade ama beni yansıtan bir tarzı olsun istiyorum, avizeler çok yeni değil zaten ama yine de iş görüyor, değiştirirsem israf olur mu? Bunu düşünüyorum
Çocuk odası için kafam netleşti sayılır bir odadan ziyade çocuk için yaşam alanı keyif aldığı bir ortam oluşturmaya çalışıyorum, herşey onun boyuna uygun kendi kendine her şeye ulaşabileceği bir düzen. Bu minvalde size bir sorum olacak, montessori çatılı yatak kullanan veya tavsiye edebileceği bir alışveriş sitesi olan var mı:)
bu sefer gereksiz hic bisey olmayacak insallah evimde cok heycanliyimesim kendine ait esyalari atmama izin vermiyo gizli atcem mecbuuur
Yaklaşık 5 yıldır bu şekilde yaşıyorum. Ve ne kadar az eşya o kadar rahat alan ve iç huzurCanım tam anlamıyla minimal yaşama geçmek zaman alıyor..
Ben kendi adıma 1 senedir baya bir ilerledim.
Ama birden olmuyor bu, alışkanlıkların ve ihtiyaçlarının değişmesi ile biçimleniyor aslında.
Mesele az şeye ihtiyaç duymak eşya ve yiyecek olarak bakıyorum ben olaya..
Evime bir şey beğendiğim de, alacağımda 10 kez düşünüp kendimi zorla buna ihtiyacım olmadığına sadece beğendiğim için almak istediğime ve gereksiz olduğuna ikna ediyordum o da zorla yanibaşlarda tabi bu şu an çok kolay ikna olabiliyorum mesela.
Mutfakta yiyebileceğim kadar ve haftalık yemek programı yaparak ona göre almaya özen gösteriyorum böylece dolabım hiç tıklım tıklım olmuyor.
Kıyafetlerde de kg almam beni çok etkiledi verene kadar bir şey almayacağım dedim böylelikle bunu da çözdüm şimdilik.
Temizlik malzemeleri ve bakliyatı bitmeden yenisini alırdım artık asla bitmeden hiç bir şeyi yedeklemiyorum stok yok hayatımda.
Kullanmadığım bir sürü şey vermiştim hala da var bir türlü ayrılamadıklarım maalesef..
Evinde ne kadar az eşya ve ıvır zıvır olursa o kadar sade şık ve kolay bir ev olur dağılmaz dağılacak bir şey yoksa kesinlikle..
Eksikler bitip bir düzen kurunca inşaallah :)Foto at bitince ben baya merak ettin senin evi
12ydi ama kapandi takımSelamAnka senin zayıflama takımın 6 .takım degilmiydi listede bulamadim adini
SelamAnka senin zayıflama takımın 6 .takım degilmiydi listede bulamadim adini
Fikir verdi gözümde canlandi bi seyler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?