Canım aklında olan kitaplık ve halının resmini paylaşabilir misin bana da fikir olsun :)

Aldığım salon takimini atmistim kizlar tv alacagim oraya sonra. Tv altina ufak bi konsol mu kullanışlı bi tv unitesi mi ? Salonumda yemek masam falan yok almicam mutfaktaki masam yeterli
Takımın konsolunu alacaksan üzerine tv yi monte etmek daha mantıklı benim şimdiki aklım olsa öyle yapardım en azından.

merhaba kızlar:) nasılsınız? uzun zamandır okuyamamıştım son 1 ay içinde ev topladık, taşındık, epey de yerleştil. bu süreçte evden çok eşya uzaklaştırdım ama yine de gardropumu yerleştirirken aşırı fazla eşyamın olduğunu gördüm. kıyamadığım gömlek eteklerime fırsat tanıdım bir yaz daha. eylül-ekim ayı gibi o amana kadar giymediğim hr kıyafeti atmaya karar verdim. önceen etek daha çok kuallnırdım artık elbise veya pantolon tercih ediyorum üç sendir çok sayılıdır etek giymişliğim.

uzun zamandır sormak istediğim bir konu daha vardı kızıma masal kitabı almak istiyorum geleneksel masallar pamuk prenses, sindirella vs gibi ama onların hikayesinin değiştiği bir eri olduğunu duymuştum daha eğitici sonlara bağlanmış ama bir tülü bulamıyorum aranızda bilen var mıdır acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…