Canım aklında olan kitaplık ve halının resmini paylaşabilir misin bana da fikir olsun :)yarin haliyi battaniyeyi yikamaya göndericem. oglumun odasina uygun hali yoktu siparis ettim araba yolu olan bi halı bayilir araba sürmeye o secti halisini bi küçüķ kitaplik alicam oğluma 70 tane kitabi var saydimetkinlik kitaplarini bitirip resimleri keseriz sonra çöpe gider
Aaa nolmus öyleAnka kaptanlığı bugün itibariyle bıraktı..onun grup kapandi
Aaa nolmus öyleyesa sen hangi takımdasın oraya geleyim bari ben seyhan bu arada düzen topiginde beraberdik hani
Anka bir süreliğine gitti yakında döner inşallah
Anka beni takıma almamıştıAy valla bulamadım kendime takım.
Takım da olmayınca da saliyorum
Mia yi tanıyorum bi var mıydı onun takimi
Takımın konsolunu alacaksan üzerine tv yi monte etmek daha mantıklı benim şimdiki aklım olsa öyle yapardım en azından.Aldığım salon takimini atmistim kizlar tv alacagim oraya sonra. Tv altina ufak bi konsol mu kullanışlı bi tv unitesi mi ? Salonumda yemek masam falan yok almicam mutfaktaki masam yeterli
Zıpzıp takımına bakcam canım.bieazAaa nolmus öyleyesa sen hangi takımdasın oraya geleyim bari ben seyhan bu arada düzen topiginde beraberdik hani
Baktim oraya kalabalık ama gel istersen dedi sende gelseneZıpzıp takımına bakcam canım.bieaz
Baktim oraya kalabalık ama gel istersen dedi sende gelsene
GeliyorumAynen 2 mesaj yazdım ben o takıma
Sen de gel :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?