- 29 Ocak 2017
- 4.454
- 8.508
- 158
bende hep takipteyim yaçaydanlık ve ayakkabılara daha bakamadım kızlar, elimde telefon gündemi takip ediyorum süreklisonumuz iyi olur inşallah
inşallah biter ya amin aminSlm arkadaşlar, okullar tatil olunca evden çıkmaz olduk. Biz stok yapmadık ama eksikler vardı onları tamamladık. Memlekete mi gitsek diye düşündük ama orda koloni halinde yaşıyorlar, millete de yaklaşmayın, gelmeyin, öpmeyin diyemeyeceğimiz için oturduk oturduğumuz yerde.
Yakınımızda vaka görmediğimiz için bi rahatlık var herkeste ama ben çok korkuyorum. Bir an önce bitip gitse şu kara günler
Günaydın, bizimde dönüşümlü olarak çalışılacak. haftanın 2 / 3 günü çalışmış olacağız gibi. Gelmesine gerek olmayanlar evden çalışacakmış. Bende artık buraya giremem . Herkes kendine dikkat etsin.Slm son iki gorev tamam.bi sure giremeyecegim.is yeri gundemden dolayi stresli ve yogun.ayarlayabilirsem rapor vs bakacagim duruma gore.saglikla kalin.kalabalik alanlardan mumkun mertebe uzak kalmaya calisin.farkli bir boyuta dogru gidiyor.
MART AYI HEDEFLERİM
15 MART
+1/3 (cebinde mucize yarat) 3 KİTAP OKU
-3/4 (marriage story, eltilerin savaşı, coronavirüs gerçeği) 4 FİLM İZLE
-3/12 GÖBEK EGZERSİZİNE BAŞLA VEYA 10BİN ADIM
-1/12 HER GÜN 10 SAYFA MEAL OKU
- kalem suresine başladım. AYLIK BİR SURE TEFSİRİ DİNLE
+6/12 PAKETLİ GIDAYI BIRAK
-2/5 HAFTADA BİR BULMACA ÇÖZ (SUDOKU,KARE KARALAMA VS)
-PARA YÖNETİMİNİ ARAŞTIR, DOLAR VEYA ALTIN BİRİKİMİNE BAŞLA (az miktar altın almıştım perşembe günü ama altın birden düştü, daha düşer mi dersiniz biraz daha alsam mı beklesem mi?)
ALINACAKLAR:
-SALON HALISI
-SALON FON PERDE
-BANYO PASPASI
-KENDİME CÜZDAN
ben herkese "öpüyorum hepinizi uzaktan" diyip geçiyorum. bunu yapabilmek şart!Slm arkadaşlar, okullar tatil olunca evden çıkmaz olduk. Biz stok yapmadık ama eksikler vardı onları tamamladık. Memlekete mi gitsek diye düşündük ama orda koloni halinde yaşıyorlar, millete de yaklaşmayın, gelmeyin, öpmeyin diyemeyeceğimiz için oturduk oturduğumuz yerde.
Yakınımızda vaka görmediğimiz için bi rahatlık var herkeste ama ben çok korkuyorum. Bir an önce bitip gitse şu kara günler
Uzun vadeli birikim düşünüyorsan altından korkma. düşer şimdi, sonrasında çıkar. alınmış alınmıştır.
Altın 270ken almıştım. dedim daha da çıkmaz şimdi 300 lerde.
Ama kısa vadeli bir birikim istiyorsan altın kaybettirebilir.
Hayırlısı.Her ay gr alacağım bende birde bes e başlarım .
1 yıl sonra tadilata devam :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?