Yıllardır ailemden uzağım sanırım 12 yılı geçti hep yanlız olmak insana herşeyi kendisinin yapması gerektiği gibi bir duygu hissettiriyor, ben de herşeyi bir plana göre düzenli yapıp işimi hafifletmek istiyorumNe güzel beceriklisin bende o beceri yok
O zaman işin daha da kolay senin
Güzel şeyler esasında insanın kendi kendine yetebilmesiYıllardır ailemden uzağım sanırım 12 yılı geçti hep yanlız olmak insana herşeyi kendisinin yapması gerektiği gibi bir duygu hissettiriyor, ben de herşeyi bir plana göre düzenli yapıp işimi hafifletmek istiyorum ♥
İnşaallah canım, umarım ipin ucunu kaçırmam :)))Güzel şeyler esasında insanın kendi kendine yetebilmesi
İpin ucunu şimdi yakaladın bundan sonra daha kolay olur sana
Neeee emzirme südyenimi bana bundan hiç bahsetmemiştin umarım atmışsındır
hoş bulduk.. detaylı düşünmek aşamadığım bir şey. profesyonel çalışırken iyi oluyor ama günlük yaşantımı zorluyor. bahsettiğin soruları sorarsam hiç olumlu cvp alamam ki...
misal çok güzel bir kazak. hiç bir yerinde bir şey yok. ama 10 senedir duruyor sıkılmışımdır. yada hiç bir şeyi ihtiyaç görmem. 9 kot pantolonum var. 1 tanesi yeter der, diğer 8 ini eleyiveririm
ayyyyyy çildiriiiiciiiiimmmmmmmm.. şu kişiye özel lafı benim gibi bir kişiye söylenmemeli bence
emzirme sütyenlerimi bile saklıyordum ben. bebe gelmiş 5 yaşına. neymiş efenim çok para vermişim, ihtiyaç sahibi onca para vermesin diye. ula senin sütyenini napsın millet... gidiverem de atamburaya birini etiketlemek istiyorum ( areser )
Merhaba kızlar, ben de büyük bir sadeleşme yaşadım resmen
tüm gardırop elimden geçti bir çok şey eledim, komodin ve makyaj masası da dahil olmak üzere yatak odasında detaylı bir temizlik yaptım. Avizeler primler canlar perdeler silme+süpürme+toz alma
Mutfak dolapları komple temizlendi fazla eşyalar depolama alanına kaldırıldı, tezgah üstü boşaltıldı, camlar avize priz yerler komple temizlendi
Wc+banyo tüm dolaplar temizlendi düzenleme ve eleme yapıldı duvarlar silindi yerler lavabolar yıkandı
Vestiyer ayıklama +düzenleme +eleme silme yapıldı
Oturma odası camlar +kapı+yerler +koltuklar +prizler silindi +perdeler yıkandı+toz alandı
Çocuk odası henüz tamamlanmadı duvarlar siilindi+camlar +perdeler +yerler +oyuncaklar yıkandı
Halıları yıkamaya verdim onlar geldi
Tüm avizeler ve duvarlar da silindi ev böyle bütünüyle temizlendi vallaha çok mutluyum,evde kalmayı fırsata çevirmek istedim ve bahar temizliği bitmiş oldu
İyi akşamlar herkese,
Bugün hızlı geçti.
Oturma odası ve mutfak süpürülüp silindi.
Yemek yapıldı.
Kuruyan çamaşırlar yerleştirildi.
1 makine daha yıkandı.
Çocuklar yıkandı.
WC- lavabo yıkandı.
Oğlumla bir etkinlik yapıp, Biraz kitap okuyacağım
kızlar ELAZIĞ deprem oldu bizde
salandik ya
Ben yazdan epey domates yapıyorum dondurucu ya kırmızı ve yeşil biberde ekliyorum bu kışın işimi epey kolaylaştırıyor en kötü domates Tavası yapıyorum.
Ve üç ayda bir genel temizlik rutinim var kapı pencereli bu bazen iki ayda bir oluyor. Kalan zaten haftalık rutin evde iki kişi olunca daha rahat. Ama sende çocukta var galiba. İpin bir tarafından tutunca gerisi geliyor zaten boşver rahat ol.
Evet çocuk var ve çalışıyorum, ama buzluğa hep birşeyler atarım fasulye mısır kabak börek poğaça kurabiye, kışlık menemen de yaparım kavanozlarda, doğrusu mutfağı severim bana terapi gibi gelir
Hiç bilmiyorum geçmiş olsun araştırıp deneyebilirim teşekkürler :)Yoğurtlu bulgur çorbasına bayılırım mesela yaptın mı hiç. Ama içemiyorum bir yılı aşkındır (rahatsızlığım var)
Teşekkür ederimHiç bilmiyorum geçmiş olsun araştırıp deneyebilirim teşekkürler :)
Çok geçmiş olsunkızlar ELAZIĞ deprem oldu bizde
salandik ya
En az bir enstrüman çalmak gerek aslında, ben hiç başlayamadım maalesefBenimde gitar geçmişim vardı baya da çalmaya başlamıştım ama kaldı gitti
Verirsen sevinirim :)Teşekkür ederim
Çok kolay çok lezzetli istersen tarif verebilirim
Teşekkür ederim
Çok kolay çok lezzetli istersen tarif verebilirim
En az bir enstrüman çalmak gerek aslında, ben hiç başlayamadım maalesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?