İş yerinde insanların hastalık nedeniyle panik halde olması ve sürekli kötü haberler yaymaları beni psikolojik olarak bitirdi.
Kendimi iyi hissedebilmek adına enstrümantal bir şarkı açtım, kulaklığımı taktım ve izole oldum.Şimdi keyifle dinleyerek işlerimi yapmaya başladım.

Kendimi bu haberlerle boğunca eve pestilim çıkmış bir şekilde dönüyorum. Oysa kızımın, eşimin, evimin benim pozitif ruh halime ihtiyaçları var.

ben de bugün iş yerimden koli aldım. eve gidince, kullanmadığımız elektronik aletleri toplayıp kaldırcam. hepsi pislik yaratıyor yahu.
Kullanmadığım kıyafetleri ve ayakkabıları da elime geçtikçe kutuya koyacağım ki, birikmesin.

Bu da güzel başlangıç gözden çıkarmışsın evden gitmiş. biraz kendine zaman ver sonra at gitsin.

Canım sen elinden geldiğince kendine dikkat et yeter. Bu kadar üzeride konuşulması gerilime yol açıyor.
Sabah çay alıyorum mesela başkaları konuşuyor düşüncemin tam tersi fazla rahatlar. yorum yapmadan geçip gidiyorum.
odamdan fazla çıkmıyorum.
haberleri de günde 1 kez okuyup geçiyorum.
Moralini bozma herşey yoluna girecek bizde bu süreçte bize düşen görevi yapacağız kendimize iyi bakacağız.

Dunyayi gercekten cok zor gunler bekliyor.
Esim dunden beri evden calisiyor. Imkani olanlar evden calisin dendi.
Okullar simdilik 6-4 e kadar kapali ama vaka sayisi ve olu sayisi hala artiyor.
Basbakanimiz sagolsun dun yuzume yuzumuze bir cogumuz bu hastaliga yakalancaz diye halka seslendi.
Allah sonumuzu hayir etsin..

Ben dilekce sundum raporlarla vs. Rededildi.butun izinler iptl edilmis belirli sartlar disindakiler haric.bende aile hekimine bikac gun yazdirdim.14 gune kadar izin vermisler tek hekime rapor verme hakki.duruma gore degerlendirecegim.gerekirse is yerine geri donebilirim dedim ara ara.bu hafta gecsin bakalim.cocuklar olmasa sıkınti yokta.disardan gelince risk onlar icin..allah sonumuzu hayretsin.

Ben de zorunlu evde olma durumunu
tüm dolapları düzenleme, fazla eşyaları elden çıkarma, ayrıntılı temizlik yapma gibi epeydir aklımda olan işlerle değerlendireceğim.
Yarın maratona başlıyoruz eşimle...

Hayirli aksamlar:)
Bende fazla olan kiyafetleri eleyip yarin aksam hazirlayip kapi önüne koyucam. Persembe sabah 8 de bi kurum tarafindan muhtac olanlara dagitacaklar:) satmayi denedim olmadi bari baskasina yarasin güzelim esyalar.
Yarindan itibaren bende oda oda fazlaliktan kurtulup su bi ay icinde daha da minimal yasamaya yogunlasmak istiyorum

sen ve ayakkabı imtihanı...inanıyorum başarabilirsin :)

Gunaydınlar
Dun evde işler biraz yoğundu ama bugün için fazla işim yok dinleneceğim.
Vakit buldukça kızımın fotoğraflarına el atıyorum 1300 küsürlerden 889 taneye indim amacım 250-300 civarı olması
ama baya uzun sürecek gibi bu iş

özellikle bu dönemde minimal yaşam daha çok önem kazanıyor..vakit ayırmak daha kolay bu tür işler için

Evet azaldıkça ferahlayacaksın benim 3 yıl önceki halim felaketti
her yıl azar azar sadeleştiğimden pek anlayamamışım ama fotoğraflara baktıkça şok oldum

Ev süpürüldü
o gün yıkananlar kurumuş onları katlandım yerleştirdim ütülenecekleri ütüledim.
Yeni bir makine yıkadım ama hala asmadım.
Toz alındı
Bulaşık makinesi boşaltıldı yenisi dolduruldu.
Buzdolabı düzenlendi yerleştirildi.
Yemek hazırlığı yaptım birazdan yapacağım
Camlar kirlendi ama yağmur var bekliyoruz o yüzden. Küçük bir odam var onun perdesi yıkanacak aklımda hepsi yavas yavas yapacağım.

İyi akşamlar kızlar,
Cuma’dan beri dışarı çıkmamıştım.az önce biraz yürüyüş yapıp fırına ve markete uğradım.
Bi makine çamaşır yıkayıp astım.
Yoğurt mayaladım.
Çocukları yıkayacaktım ama fırtına var burda çok soğuktu yarına erteledim.
Yemek vardı sadece pilav ekledim.

Çocuklarla neler yapıyorsunuz arkadaşlar bu süreçte? Büyük oğlum sıkıntıdan habire yiyecek bi şeyler istiyor. Onu oyalayacak yeni bir şeyler lazım ama bu konuda yaratıcı olamıyorum

Hayirli geceler kac yasinda oglunuz ?
Isterseniz youtube de hatice kübra tongar hanimin bir güzel yayini var. Krizde faydalanmak mi öyle birsey basligin adi. Uzun bir canli yayin kayidi . Bende tam bakmadim firsat bulup ama önerilerde bulunuyor ve cok severek takip ettigim ve kitaplarini okudugum bir yazar/ pedagog kendisi

Kaç yaşında canım

Oğlum 3,5 yaşında hemen bakıcam videoya teşekkürler :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…